header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


DocMaker123 brengt Familierecht een stap dichter bij zijn cloud-verbonden toekomst met documentautomatisering

Sep 23, 2022 3:15 AM ET

LegalTech bedrijf DivorceHelp123 lanceert belangrijk product nu Familierecht sector steeds digitaler wordt

DocMaker123 , een nieuw product opgenomen in DivorceHelp123 de suite van apps, brengt veelgevraagde document automatisering functionaliteiten aan familierecht professionals.De app stelt gebruikers in staat om een advocatenkantoor bestaande juridische documenten te uploaden, evenals kiezen uit een bestaande bibliotheek van honderden out-of-the-box staat specifieke rechtbank formulieren en andere firmasjablonen. Echtscheiding professionals kunnen genereren auto-gevulde rechtbank-ready documenten met een enkele knop.DocMaker123 synergetisch met andere juridische hulpmiddelen DivorceHelp123’s. Zaak informatie verzameld in de DivorceHelp123 Client app, zoals financiële of werkgelegenheid gegevens, is direct beschikbaar voor gebruik in DocMaker123. Bedrijven kunnen hun eigen custom velden toevoegen die worden toegevoegd aan de DivorceHelp123 gebruikersinterface en ook beschikbaar zijn als merge velden om op te nemen in DocMaker123 sjablonen. Diezelfde gegevens kunnen naadloos elders in het platform worden gebruikt, zoals in hun onlangs gelanceerde Asset Distribution en Financial Statement apps.Flexibiliteit is DocMaker123’s grootste kracht. Terwijl eerdere aanbiedingen van DivorceHelp213 gericht waren op het leveren van geautomatiseerde rechtbankdocumenten of beslissingsrapporten, kan DocMaker123 worden gebruikt voor alles van interne bedrijfsdocumenten tot verplichte formulieren.

Honderden out-of-the-box sjablonen zijn beschikbaar

Als onderdeel van DivorceHelp123’s streven naar nationale adoptie, lanceert DocMaker123 met een flinke bibliotheek van vooraf gemaakte staatsspecifieke rechtbankformulieren en andere bedrijfssjablonen.”Familierecht professionals zullen in staat zijn om de meeste documenten te vinden die ze nodig hebben voor hun gerechtelijke dossiers, bedrijfsdocumenten en rapporten,” zegt Debra Mignola, oprichter & CEO van DivorceHelp123. “Ons team werkt agressief aan de conversie van ALLE standaard door de rechtbank verstrekte familierechtformulieren uit het hele land, dus onze bibliotheek groeit voortdurend.”Bovendien kunnen gebruikers hun eigen documenten uploaden , met behulp van bestandsformaten van standaard tekstverwerkers zoals Google Docs of Microsoft Office Word. Eenmaal klaar in DocMaker123, worden de sjablonen automatisch gevuld met relevante informatie die door cliënten en medewerkers van het bedrijf in de intuïtieve DivorceHelp123-app is ingevoerd en worden er documenten gegenereerd die klaar zijn voor afdrukken of eFiling. Terwijl het DocMaker123-platform gemakkelijk te gebruiken is om sjablonen te maken en er een on-boarding is, biedt DivorceHelp123 professionele diensten aan om ze te maken voor drukke advocatenkantoren. Tijdens de Clio-conferentie zal DivorceHelp123 de creatie van documenten gratis aanbieden aan diegenen die zich inschrijven. “We hebben gezien hoe waardevol het kan zijn om financiële overzichten te automatiseren met onze software. Nu brengen we die functionaliteit naar allerlei verschillende documenten om te voldoen aan de behoeften van familierecht professionals . Ik heb zelf wat sjablonen gemaakt, en het is een geweldig platform! Ik kan niet wachten om het in handen van onze klanten te krijgen”, zegt mevrouw Mignola.

Een cloud-verbonden toekomst voor familierecht

Als het Amerikaanse publiek zich vestigt in een steeds meer op afstand en in de cloud verbonden manier van leven, overbruggen professionele softwareleveranciers de kloof om werknemers en cliënten die vanuit huis inloggen samen te brengen.Het in Colorado gevestigde bedrijf DivorceHelp123 zag het teken aan de wand een decennium eerder. Sinds 2011, hun set van apps voor echtscheidingsadvocaten en andere familierecht professionals heeft een cloud-gebaseerd platform om zaak gegevens van klanten te verzamelen en gerechtelijke documenten te genereren.Hun ” connect from anywhere ” aanpak, een gewaagde zet terug in de dag, is gemeengoed geworden voor apps geïntegreerd in zowel thuis en werkplek, en is nog steeds een fundamentele waarde voor het bedrijf.”Onze # 1 prioriteit is altijd het maken van het leven gemakkelijker voor echtscheiding klanten”, zegt mevrouw Mignola. “Wanneer je een van de meest traumatische levenservaringen doormaakt, is het laatste wat je nodig hebt, jezelf uit elkaar trekken door heen en weer te gaan naar afspraken en het invullen van lange en verwarrende formulieren”, vervolgt ze. “Het is ook een no-brainer voor advocaten, paralegals en andere professionals. Waarom zoveel tijd en moeite investeren om informatie uit cliënten te krijgen, als je die energie kunt richten op waardevollere taken?”DocMaker123 is beschikbaar als onderdeel van een standaard DivorceHelp123 abonnement, samen met een half dozijn andere familierecht-gerichte apps.

Over ProVault LLC DBA DivorceHelp123

DivorceHelp123 is een software as a service bedrijf met hoofdkantoor in Colorado. Opgericht in 2009, heeft DivorceHelp123 duizenden familie advocaten en hun klanten met collaborative Family Law Software die gemakkelijk verzamelt klanten ‘financiële gegevens en genereert staat-specifieke familierecht documenten, echtelijke steun, en kinderalimentatie berekeningen, en rapporten die nodig zijn om een ontbinding van het huwelijk en andere familie juridische zaken te voltooien.

Contactgegevens:

DivorceHelp123
Debra Mignola
Monument, CO
https://www.divorcehelp123.com
dmignola@divorcehelp123.com