header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Nieuwe gids biedt strategieën voor cultuurverandering door middel van diversiteit, gelijkheid en inclusie

Sep 23, 2022 2:22 AM ET

Bedrijfsleiders worstelen met de terugkeer naar kantoor en de beste aanpak om werknemers te betrekken

DALLAS, 21 september 2022 – Als onderdeel van een succesvolle diversiteitsstrategie moeten bedrijfsleiders de tijd nemen om werkplekwaarden en organisatienormen opnieuw af te stemmen en te verschuiven om een positieve, inclusieve en goed presterende werkomgeving te ondersteunen.

Bedrijfsleiders worstelen ook met hoe ze terugkeer naar kantoorstrategieën moeten ontwikkelen, waarbij veel diverse groepen zeggen dat ze een flexibeler rooster willen tijdens deze post-pandemische periode, volgens een recente McKinsey studie.

In deze informatieve en leerzame gids, “Achieving Culture Transformation Through Diversity, Equity and Inclusion,” biedt KEIRUS by KJE, een zeven jaar oud bedrijf voor strategieadvies, technologie en leiderschapsontwikkeling, bedrijfsleiders aanbevelingen voor het ontwikkelen van succesvolle DEI-strategieën en -gedragingen die leiden tot een winnende cultuur.

“Sinds George Floyd hebben sommige bedrijven stappen ondernomen om diversiteit en inclusie binnen hun organisaties aan te pakken,” zei Kelley Johnson, de oprichter en CEO van het bedrijf. “Maar veel bedrijven zitten nog steeds vast. Dat laat bij veel van deze bedrijfsleiders de vraag achter: ‘Wat nu?'”

In de gids zet Johnson duidelijk uiteen wat leiders kunnen doen om te veranderen. “Leiders die zich inzetten voor cultuurtransformatie waarderen de business case voor DEI en de invloed ervan op innovatie en creativiteit,” legt ze uit. “Transformatieve leiders begrijpen het belang van het modelleren van culturele wendbaarheid en het consequent omarmen van de boog van verandering.”?

De gids beschrijft de rol van de leider bij het aanjagen van cultuurtransformatie, welke stappen zij kunnen nemen om hun bedrijfscultuur en werknemersbetrokkenheid te verbeteren en hoe deze veranderingen een directe impact hebben op het verbeteren van de ROI van een bedrijf.

Johnson zegt dat leiders beter bij hun werknemers betrokken zijn als ze vertrouwen kunnen opbouwen. Ze kunnen meer vertrouwen opbouwen door meer tijd te besteden aan het onderzoeken van de persoonlijke overtuigingen en vooroordelen van hun werknemers, de waarde van ieders uniekheid te omarmen en “authentieke en wederzijdse connecties” te creëren.”

KEIRUS’ ervaring met het werken met bedrijven van alle groottes toont ook aan dat giftige werkplekken spanning, gebrek aan vertrouwen en ‘stille stopzetting’ veroorzaken – wat uiteindelijk leidt tot ongelukkige – en onproductieve – werknemers.

“Wanneer werknemers begrijpen dat het oké is om anders en authentiek te zijn,” zegt Johnson, “creëer je een cultuur waarin iedereen volledig bijdraagt en de kans groter is dat ze diversiteit, gelijkheid en inclusie omarmen. Deze factoren leiden tot een transitie in de werkcultuur waarbij intersectionaliteit en innovatie voorop staan.”

In de gids van KEIRUS by KJE worden leiders bovendien aangespoord om gebieden te identificeren die voor verbetering vatbaar zijn; gegevens te verzamelen om de vooruitgang te meten, te monitoren en te beoordelen; beperkte denkpatronen uit te dagen om divers denken aan te moedigen; gedrag te veranderen door “hoofden, harten en handen in te schakelen” en consistente feedback en betrokkenheid te bieden aan zijn teamleden.

Advies Johnson: “We weten dat het proces van cultuurverandering geen “cookie-cutter” of een check-the-box oefening is. Het moet de individuele organisatie weerspiegelen als een integraal onderdeel van hun missie en waarden.”

Succes begint aan de top, stelt de gids. “Als leiders niet achter de visie staan, is de vooruitgang beperkt. “De leider moet ook begrijpen dat transformatie een onderneming van lange adem is en niet van de ene op de andere dag plaatsvindt; toewijding, moeilijke gesprekken en doorzettingsvermogen zijn essentieel voor resultaten.”

U kunt de gids hier downloaden.Voor een interview met Kelley Johnson kunt u contact opnemen met Neil Foote, Foote Communications, neil@neilfoote.com, 214.448.3765.

 

Over KEIRUS BY KJE : KEIRUS BY KJE is een strategisch advies-, technologie- en leiderschapsontwikkelingsbedrijf gespecialiseerd in diversiteit, gelijkheid en inclusie. Gebaseerd op tientallen jaren ervaring, combineert KEIRUS BY KJE menselijke verbinding en innovatie om een cultuurverandering teweeg te brengen met behulp van haar 5D-methodologie, evaluatie-instrumenten en leerprogramma’s.

Neem contact op met KEIRUS BY KJE op www.keirusglobal.com

Contactgegevens:

Name: Neil Foote
Email: neil@neilfoote.com
Job Title: Media Relations

Tags:   United States, Wire