header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


3D-printen in automotive marktsegmenten Overzicht 2022, Industriegrootte, vraag, aandeel, top key player analyse, wereldwijde trends en voorspelling 2030

Oct 18, 2022 5:00 PM ET

3D-printen in automotive marktonderzoeksrapport en groeianalyse 2022 per technologie (stereolithografie (SLA), lasersinteren, elektronenbundelsmelten, gelamineerde objectproductie en andere), per materiaal (metaal, legeringen en andere), per toepassing (prototyping en tooling, productie, R &D-activiteiten en andere), per regio – prognose tot 2030

De industrie voor 3D-printen in de autosector zal naar verwachting 4,89 miljard USD bereiken in 2027, met een CAGR van 28,72% tussen 2022-2030. In 2020 bedroeg de markt ongeveer 1,61 miljard USD.

De wereldwijde industrie is verdeeld in segmenten op basis van technologieën, materialen, toepassingen en geografie per marktonderzoekstoekomst. De industrie is gesegmenteerd op basis van technologieën in composietobjectproductie, lasersintering, elektronenbundelsmelten, stereolithografie (SLA) en andere. Stereolithografie (SLA) -technologie zal naar verwachting de industrie gedurende de verwachte tijd domineren, volgens onderzoek uit de industrie. Daarentegen is de markt gesegmenteerd in metalen, legeringen en andere materialen. Terwijl prototype en tooling, productie, R &D-operaties en anderen behoren tot de toepassingen van 3D-printen in de auto-industrie.

Belangrijkste spelers

  • Autodesk
  • 3D Systems Inc
  • Stratasys Ltd
  • Arcam AB
  • EnvisionTEC Inc
  • Exone
  • Voxeljet AG
  • Lokale motoren
  • Ponoko Ltd
  • Optomec

Vraag een gratis voorbeeld van rapport aan @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4207

Vanwege verschillende motiverende elementen, waaronder het gebruik van lichtgewicht bouwmaterialen, stijgende investeringen, aanzienlijke uitgaven voor studie en productie en technische vooruitgang, heeft 3D-printen onlangs de gunst gewonnen bij autofabrikanten. Deze motiverende elementen veroorzaken een hausse in verlangen en een snelle uitbreiding van de wereldwijde industrie. Bovendien zijn verschillende 3D-geprinte auto’s ontwikkeld door bedrijven zoals Regional Motors, Honda en anderen, en die voertuigen hebben aanzienlijke belangstelling getrokken in de internationale industrie. Dit soort acties in de autosector verhogen de verkoopprijs.

De autosector wordt wereldwijd sterker als gevolg van de toegenomen R&D-activiteit en vooruitgang. Veel autofabrikanten steken veel geld in autotechnologie en concentreren zich op het maken van lichtere, zuinigere auto’s met minder uitstoot. De wereldwijde auto-industrie houdt veel aandacht aan de snelle opkomst van 3D-printen in de autosector tussen alle R &D-inspanningen.

Om een beter inzicht te krijgen in de prestaties van de economie en de sector, omvat het rapport van Market Research Future over het wereldwijde 3D-printen in de automarkt uitgebreide enquêtegegevens en een rigoureus onderzoek van zowel kwantificeerbare als subjectieve elementen door een breed scala aan specialisten en toonaangevende experts. De studie geeft een grondig overzicht van de huidige staat van de industrie, inclusief historische en voorspelde marktomvang in termen van waarde en volume, technologische ontwikkeling, macro-economische factoren en marktbesturende variabelen. Het onderzoek biedt uitgebreide gegevens en bedrijfsplannen voor de toonaangevende marktdeelnemers. Het onderzoek biedt ook een grondige analyse van de verschillende categorieën van de industrie en geografische gebieden.

3D-printen in automotive marktsegmentatie:

Deze markt is gesegmenteerd in drie grote groepen die technologie zijn, gebaseerd op materiaal en gebaseerd op toepassing.

Op basis van de technologie is deze markt onderverdeeld in stereolithografie, elektronenbundelsmelten, lasersinteren, gelamineerde objectproductie en andere. Op basis van het materiaal is het verdeeld in metaal, legeringen en andere. Op basis van de toepassing is dit onderverdeeld in prototyping en tooling, R & D-activiteiten, productie en andere.

Rapportoverzicht lezen @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/3d-printing-automotive-market-4207

3D-printen in automotive markt regionale classificatie:

Belangrijke geografische divisies van de industrie zijn Noord-Amerika, Azië-Pacific, Europa en de rest van de wereld. Wat het inkomen betreft, is Europa naar voren gekomen als het belangrijkste gebied onder deze. De Europese markt heeft geprofiteerd van hoogontwikkelde technologische doorbraken, een getrainde Labouré-basis en aanzienlijke investeringen in auto’s. Noord-Amerika en Azië-Pacific zijn daarentegen de tweede en derdebelangrijkste gebieden.

Reikwijdte van het rapport:

Rapportstatistieken

Bijzonderheden

  Marktomvang

2027: USD 4,89 miljard

  Cagr

28,72% CAGR (2022-2030)

  Basisjaar

2021

  Prognoseperiode

2022-2030

  Historische gegevens

2019 & 2020

  Prognose-eenheden

Waarde (USD miljoen)

  Rapportdekking

Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

1 Samenvatting

2 Onderzoeksmethodologie

2.1 Reikwijdte van het onderzoek

2.1.1 Definitie

2.1.2 Onderzoeksdoelstelling

2.1.3 Aannames

2.1.4 Beperkingen

2.2 Onderzoeksproces

2.2.1 Primair onderzoek

2.2.2 Secundair onderzoek

2.3 Schatting van de marktomvang

2.4 Prognosemodel

3 Marktdynamiek

3.1 Markt drivers

3.2 Marktremmers

3.3 Analyse van de toeleveringsketen/waardeketen

3.4 Porter’s vijf krachten analyse

4 Wereldwijd 3D-printen in de automarkt, per technologie

4.1 Inleiding

4.2 Stereolithografie (SLA)

4.3 Lasersinteren

4.4 Elektronenbundel smelten

4.5 Productie van gelamineerde objecten

4.6 Overige

5 Wereldwijd 3D-printen in de automarkt, per materiaal

5.1 Inleiding

5.2 Metaal

…Voortgezet.

Vraag om korting: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/4207

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services. Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies door componenten, applicatie, logistiek en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Contact:
Marktonderzoek Toekomst
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Verkoop: [email protected]

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Sales: [email protected]
Keywords:  3D Printing In Automotive Market,3D Printing In Automotive Market Trends,3D Printing In Automotive Market application,3D Printing In Automotive Market Analysis,3D Printing In Automotive Market Size,3D Printing In Automotive Market Share