header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

NIEUWS

BEEAH, Chinook Waterstof en Air Water Gas Solutions huldigen \’s werelds eerste supergroene demonstratie-installatie van waterstof uit afval in op COP28

Voortbouwend op verschillende doorbraken die zijn bereikt in de afvalwaterstof-demonstratiefabriek, hebben BEEAH, de pionier op het gebied van duurzaamheid in het Midden-Oosten, Chinook Hydrogen, een in het Verenigd Koninkrijk gevestigde vernieuwer van afval-brandstoftechnologieën, en Air Water Gas Solutions, een in de VS gevestigd industrieel gasbedrijf en een dochteronderneming van Air Water Inc., een toonaangevend Japans conglomeraat met geavanceerde industriële gastechnologieën, een gezamenlijke ontwikkelingsovereenkomst (JDA) gesloten voor de ontwikkeling van \'s.

Lees verder >>

Elegantie in evolutie: Onthulling van de markt voor luxekleding met significante groei van CAGR van 3,23% prognose

Marktoverzicht luxekleding In 2022 werd de waarde van de markt voor luxekleding geschat op USD 97,23 miljard. De markt voor luxe kleding zal naar verwachting groeien met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 3,23% van USD 111,45 miljard in 2023 tot USD 139,2 miljard in 2030. De markt groeit door het groeiende aantal werkende vrouwen en de stijgende tendens om geld uit te geven aan luxeproducten. Bovendien groeit de sector.

Lees verder >>

iCrowdNewswire kondigt Distributie van Next-Generation-producten in AI Persberichten aan tijdens Hong Kong Persberichtenindustrie en Partner Summit

Miami, Florida - 4 december 2023. iCrowdNewswire, marktleider op het gebied van persberichten, kondigde tijdens de23 november Hong Kong Summit hun volgende-generatieplannen aan voor state-of-the-art AI-aangedreven persberichtdistributie. De gastheer van de top deelde de volgende geplande implementaties rondom zichtbaarheid en betrokkenheid om de mogelijkheden voor persberichten te veranderen van gegarandeerde distributie naar gegarandeerde betrokkenheid, waarbij de nadruk werd gelegd op hun exclusieve functies voor het genereren van vraag. Hector Botero,.

Lees verder >>

Hoe Clear Aligners je zelfvertrouwen kunnen vergroten

Clear aligners zijn de afgelopen jaren een populaire oplossing voor het rechtzetten van tanden geworden. Door hun transparantie en verwijderbaarheid zijn ze perfect geschikt om iemands zelfvertrouwen te vergroten, zowel tijdens de behandeling als daarna. Lees hier hoe:EsthetiekClear aligners zijn vrijwel onzichtbaar, waardoor ze een discrete optie zijn voor het rechtzetten van tanden. Professionals in de tandheelkunde werken vaak nauw samen met patienten die zich niet bewust zijn van hun.

Lees verder >>

5 plaatsen voor inwoners van Richardson om dit najaar toerist te spelen

Aankondiging voor alle inwoners van Richardson! De herfst staat voor de deur en het is tijd om de kans te grijpen om als toeristen je eigen stad te verkennen. Richardson is dan wel je thuisstad, maar je ziet gemakkelijk de fantastische plekken in je achtertuin over het hoofd. Vergeet niet om een tandarts in Richardson, TX te bezoeken, zodat je parelwitte tanden glimmen op je foto\'s.Pak een pumpkin spice latte.

Lees verder >>

Nostalgie ontmoet modern gemak: De Conserv RRFI 18 Klassieke Retro Koelkast met Af fabriek geinstalleerde ijsmaker

Equator Advanced Appliances is verheugd om de Conserv RRFI 18 Classic Retro Refrigerator met zijn in de fabriek geinstalleerde ijsmaker in de schijnwerpers te zetten. Deze koel-vriescombinatie is niet alleen een hit op de markt, maar wordt ook geprezen voor het naadloos samensmelten van vintage esthetiek met hedendaagse functionaliteit.Met zijn iconische retro handgrepen en elegante buitenkant, verkrijgbaar in zwart of creme, is de Conserv RRFI 18 meer dan zomaar een.

Lees verder >>

Good2bSocial kondigt resultaten aan van de 2023 Social Law Firm Index

30 november 2023 - Good2bSocial heeft de 2023 Social Law Firm Index gepubliceerd, waarin wordt onderzocht hoe Am Law 200-kantoren digitale marketing gebruiken en toepassen in termen van merkopbouw, betrokkenheid en bedrijfsontwikkeling.De Social Law Firm Index analyseert de aanwezigheid van elk kantoor op het internet en via sociale media. Het evalueert ook het gebruik van sociale media om thought leadership uit te breiden en in contact te komen met klanten.

Lees verder >>

Denk je aan downsizen? Stel jezelf eerst deze vragen

Mensen kiezen om verschillende redenen voor downsizen. Veel stellen gaan kleiner wonen nadat hun volwassen kinderen zijn verhuisd, anderen willen hun kosten van levensonderhoud verlagen en weer anderen willen gewoon een minimalere levensstijl omarmen. Wat de reden ook is, downsizen is een geweldige optie voor veel stellen of gezinnen, maar je moet er wel goed over nadenken. Voordat je een nieuwe woonsituatie kiest, kun je jezelf de volgende vragen stellen.Wat.

Lees verder >>

Hoe haal je het meeste uit je BBA diploma?

Een Bachelor of Business Administration (BBA) biedt een uitgebreid inzicht in bedrijfsvoering en managementprincipes om studenten voor te bereiden op verschillende rollen in het bedrijfsleven, ondernemerschap en organisaties in de publieke sector. Het behalen van je diploma is slechts een deel van de reis naar professioneel succes. Hier zijn enkele praktische tips over hoe je het meeste uit je studie kunt halen en je carrieredoelen kunt bereiken.Stages en praktijkervaring nastrevenDe.

Lees verder >>

National Advertising Division beveelt aan dat Cariuma een materiele band bekendmaakt tussen Cariuma Sneakers en de uitgever van berichten in sociale media

New York, NY - 29 november 2023 - Via zijn programma voor advertentiemonitoring heeft de National Advertising Division (NAD) van BBB National Programs navraag gedaan naar social media posts die Cariuma Central Pte., Ltd. had gemaakt voor zijn Cariuma-sneakers en aanbevolen dat Cariuma duidelijk en opvallend zijn materiele band met de endorser en uitgever van de posts bekend zou maken.Drie social media-posts met Cariuma-sneakers verschenen op de Instagram- en Facebook-accounts.

Lees verder >>