header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

NIEUWS

Probiotische cosmetica Marktonderzoeksrapport, de markt heeft een verwachte groei van ongeveer USD 302,9 miljoen in 2030

Probiotische cosmetica Marktonderzoek Toekomstige inzichten: Volgens mrfr-analyse zal de wereldwijde probiotische cosmeticamarkt naar verwachting een CAGR van ~ 6,12% registreren van 2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 302,9 miljard in 2030. De verschillende cosmetische producten die bekend staan als "probiotica" dienen om de voordelen van de micro-organismen die al aanwezig zijn in de menselijke huid te verbeteren. De belangrijkste reden waarom er nog steeds veel.

Lees verder >>

Drie generaties juristen bij Levine & Slavit, PLLC

  Leonard S. Slavit, oprichter van Levine & Slavit, PLLC., begon zijn juridische carrière in 1957 en oefent vandaag de dag nog steeds rechten uit! De heer Slavit behaalde een undergraduate graad aan de New York University in 1953, en zijn rechtendiploma aan de University of Pennsylvania Law School in 1956. Hij richtte het kantoor op samen met zijn schoonvader, de heer Lewis H. Levine en oefent momenteel de wet.

Lees verder >>

LIGL kondigt strategisch partnerschap met ModeOne aan

Technologische vernieuwers slaan de handen ineen om een geïntegreerde bedrijfsoplossing te leveren voor gegevensverwerving en -ontdekking vanaf mobiele apparaten Austin, TX - 26 januari 2023 - LIGL, een wereldwijde leverancier van een cloud-gebaseerd, evidence lifecycle management platform, kondigde vandaag haar samenwerking aan met ModeOne Technologies, een leider in smartphone data discovery, om geautomatiseerde, tijdbesparende en kosteneffectieve dataverzamelingsmogelijkheden te bieden voor mobiele apparaten. Naast de eenvoud en intuïtieve ervaring die LIGL.

Lees verder >>

Online bedrijf opbouwen: Een aanvullend inkomen verdienen buiten een traditionele baan

Cayme Andrea heeft altijd anderen willen helpen slagen - zowel zakelijk als in het leven. Als leiderschapscoach helpt ze mensen in het bedrijfsleven om effectievere leiders te worden. Andrea houdt van haar werk, maar geniet niet van het feit dat ze alleen wordt betaald voor haar tijd die ze aan een dienst besteedt. Als ze niet werkt, verdient ze geen geld. Andrea wist dat het starten van een traditioneel bedrijf.

Lees verder >>

ALM\’s Law.com en de Legal Marketing Association kondigen een uitgebreid nieuw partnerschap aan

ALM is nu "The Preferred Marketing Services Partner" van de LMA en haar leden krijgen exclusieve toegang tot speciale ALM-programma\'s en incentives, evenals inzichten uit een gezamenlijk onderzoeksinitiatief. New York, NY 26 jan. 2023- ALM en Law.com, haar vlaggenschip wereldwijde juridische media platform, en de Legal Marketing Association (LMA), de belangrijkste organisatie voor professionals in juridische marketing en business development, hebben een nieuwe samenwerking aangekondigd die exclusieve voordelen biedt aan.

Lees verder >>

Amicus Capital en RapidFunds kondigen strategisch partnerschap aan

Katonah NY. Modeso LLC D/B/A Rapidfunds ("RF"), kondigde vandaag aan dat zij een overeenkomst hebben getekend met Amicus Capital ("AC"), een prominente investeringsmaatschappij in de juridische financieringsmarkt, waarbij een partnerschap wordt aangegaan om financiering te verstrekken aan advocatenkantoren in de hele Verenigde Staten. Via dit partnerschap zullen RF en AC elkaars diensten aanbieden aan bestaande en potentiële advocatenkantoren op nationale basis door gebruik te maken van hun uitgebreide databases van.

Lees verder >>

Direct Selling Self-Regulatory Council verwijst Perfectly Posh Earnings Claims naar de FTC en Utah Attorney General voor mogelijke handhavingsactie.

McLean, VA - 26 januari 2023 - De Direct Selling Self-Regulatory Council (DSSRC) van BBB National Programs heeft direct selling bedrijf Perfectly Posh, LLC. doorverwezen naar de Federal Trade Commission (FTC) en Utah Attorney General voor mogelijke handhavingsmaatregelen. De verwijzing komt na een gebrek aan reactie van Perfectly Posh op een DSSRC onderzoek naar agressieve winstclaims gemaakt op sociale media door Perfectly Posh verkoopmedewerkers. DSSRC is een onafhankelijk nationaal reclame.

Lees verder >>

Craig Coben, de voormalige vicevoorzitter van Global Capital Markets bij Bank of America, treedt toe tot SEDA\’s SPAC en Investment Banking expert witness praktijk.

New York, NY, 26 januari 2023 - SEDA Experts LLC, een toonaangevend expertisebureau dat financiële expertisediensten van wereldklasse levert, kondigde vandaag aan dat Craig Coben is toegetreden tot het bedrijf als Managing Director en Expert Witness. "We staan te popelen om Craig aan boord te hebben en ons aan te sluiten bij het hoge kaliber van deskundigheid en integriteit dat we bij SEDA Experts aanhouden," zei Peter Selman, voorzitter en.

Lees verder >>

Reputatierisico is een groeiende prioriteit, maar de focus blijft overwegend gericht op herstel, volgens het nieuwe Pacesetter-rapport van ALM.

In een nieuw rapport over reputatierisico\'s wordt geconstateerd dat vernieuwers onder professionele dienstverleners hun klanten helpen om te gaan met wat in wezen een subjectief, op perceptie gebaseerd probleem is New York, NY - 25 januari 2023 - Nieuwe analyse van Law.com Compass Pacesetter Research, voorheen bekend als ALM Intelligence Pacesetter Research, heeft uitgewezen dat het aantal diensten op het gebied van reputational risk management is blijven stijgen sinds de.

Lees verder >>

Na Dekalb County School Bus Wreck, ongeval advocaat Josh Rohrscheib deelt 3 dingen die ouders kunnen doen om hun kinderen te beschermen

Bloomington, IL - januari 2023 : Een recente Big Rock schoolbus crash heeft waarschijnlijk de bezorgdheid van ouders over de veiligheid van hun kinderen van en naar de lessen elke dag vergroot, volgens Bloomington accident attorney Josh Rohrscheib van letselschadebedrijf Onward Injury Law. "Gelukkig zijn er geen gewonden gevallen. Dit had zoveel erger kunnen zijn," zei Rohrscheib. "Toch wordt het een lange weg naar mentaal herstel voor deze kinderen en.

Lees verder >>