header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Automotive Display Marktgrootte, aandeel, technologie, groeifactoren, vraag, regio’s, wereldwijde trends en industrieprognose 2030

Oct 18, 2022 4:00 PM ET

Automotive Display Marktonderzoeksrapport en groeianalyse per toepassing (telematica, navigatie, infotainment), per type (TFT LCD, PMOLED, AMOLED), per schermgrootte (3″-5″, 6″-10″, >10) — Wereldwijde prognose tot 2030

De omvang van de Automotive Display Market overschreed USD 13 miljard in 2021 en zal naar verwachting een CAGR van 13% produceren tussen 2022 en 2030. De groeiende investeringen van spelers in de auto-industrie ondersteunen de vraag van bedrijven.

De stijgende vraag naar auto’s inspireert nearside autoproducenten om hun industriële voorzieningen uit te breiden. Erkende OEM’s van auto’s investeren willens en wetens in productievoorzieningen, zoals BMW AG, Maruti Suzuki India Limited en Zhejiang Geely Holding Group Co., Ltd. Automotive vertoont een hoge ontwikkeling als gevolg van talrijke uitvindingen door marktspelers om consumenten te fascineren. Gevestigde producenten, zoals HARMAN International, Magnachip Semiconductor Corporation, Yazaki Corporation, en profiteren van hun R en D voor progressieve uitvindingen van autodisplays.

Belangrijkste spelers

  • LG Display Co Ltd (Zuid-Korea)
  • Panasonic Corporation (Japan)
  • Delphi Technologies (Verenigd Koninkrijk)
  • Robert Bosch GmbH (Duitsland)
  • Visteon Corporation (Verenigde Staten)
  • Continental AG (Duitsland)
  • 3M Company (VS)
  • Nippon Seiki Co Ltd (Japan)
  • Magneti Marelli S.p.A (Italië)
  • en Qualcomm Technologies Inc (VS)

Vraag een gratis voorbeeld van rapport aan @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6954

Een van de krachtige kwesties die de ontwikkeling van de autodisplaymarkt raken, zijn de hoge prijzen met betrekking tot autodisplays. Om de industriële capaciteit van het autodisplay te vestigen, is de hoge troef van vitaal belang, waardoor de productievraag wordt voorkomen. Onvolkomenheden van een enkele minuut op het scherm resulteren in de reserve van de hele show, waardoor de conserveringsprijzen toenemen. LED toont de vereiste om de verblindingsinhoud te behouden om de leesbaarheid te verbeteren.

Industriestatistieken waren negatief pretentieus vanwege de nieuwe COVID-19-uitbarsting universeel. De verkoop van Automotive Display verzwakte in de eerste drie verblijven van 2020 als gevolg van verschillende factoren, waaronder industriële onderbrekingen en verstoringen in de wereldwijde toeleveringsketen. De toenemende vraag naar auto’s vanaf medio 2021 zal naar verwachting een stevige ontwikkeling zien na de epidemie.

Reikwijdte van het rapport:

Rapportstatistieken

Bijzonderheden

  Marktomvang

2027: USD 39,7 miljard

  Cagr

13% CAGR (2022-2030)

  Basisjaar

2021

  Prognoseperiode

2022-2030

  Historische gegevens

2019 & 2020

  Prognose-eenheden

Waarde (USD miljoen)

  Rapportdekking

Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

 

Rapportoverzicht lezen @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/automotive-display-market-6954

De wereldwijde markt stijgt aanzienlijk en vertoont verschillende factoren die de ontwikkeling stimuleren. Deze factoren omvatten claims voor verbonden voertuigen, toegenomen afhankelijkheid van stuursystemen en een verhoogde claim voor autodocumentaires. Deze vraag naar autodocumentaires is de belangrijkste factor die de marktontwikkeling door de prognosejaren heen drijft.

Automotive Display Marktsegmentatie

De Automotive Display Market is onderverdeeld in secties op basis van type, technologie, weergavegrootte, toepassing en regio.

Op basis van de toepassing

De markt is op basis van toepassing onderverdeeld in Navigatie, Telematica en Infotainment.

Op basis van type

De markt is verdeeld op basis van type in PMLCD, PMOLED, AMOLED, TFT LCD en vele anderen.

Op basis van displaygrootte

Op basis van de markt is verdeeld in 3 “-5”, 6 “-10” en groter dan 10 “. 

Op basis van regio

Op basis van de regio is de markt verdeeld in Noord-Amerika, Azië-Pacific, Europa en de rest van de wereld.

Vraag om korting: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/6954

Automotive Display Market Regionale analyse

De Automotive Display Market is verdeeld in Europa, Noord-Amerika, Azië-Pacific en de rest van de wereld. De verwachting is dat Europa de marktinkomsten zal beheersen. Door de vele autoproducenten kent Europa de belangrijkste marktontwikkeling gedurende de voorspelde periode. In de regio’s Europa, Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk zijn de verwachte landen die enige controle zullen uitdrukken in de Automotive Display Solutions Market. Azië-Pacific zal naar verwachting een snellere ontwikkeling laten zien gedurende de voorspelde periode.

Landen als Japan, China en Zuid-Korea zullen naar verwachting ook enige controle tonen in de Automotive Display Solutions Market. Deze autoriteit wordt verwacht in de markt te danken aan het voorkomen van draadindustrieën. De beroemde bedrijven brengen de markt naar regio’s van Azië-Pacific.

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services. Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies door componenten, applicatie, logistiek en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Contact:
Marktonderzoek Toekomst
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Verkoop: [email protected]

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Sales: [email protected]
Keywords:  Automotive Display Market,Automotive Display Market Trends,Automotive Display Market technology,Automotive Display Market share,Automotive Display Market size,Automotive Display Market Forecast