header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Het marktaandeel van transfercases wordt geschat op USD 31 miljard met een CAGR van 11,6% in 2030 | ZF Friedrichshafen, Powertrain Industries, UNIVANCE, GKN, etc Analytisch rapport

Oct 18, 2022 4:00 PM ET

Transfer Case Market Research Report and Growth Analysis 2022 per aandrijftype (ketting, tandwielaandrijving), type (AWD, 4WD), per voertuigtype (personenauto, bouwmachines en bedrijfsvoertuig) en per regio – prognose tot 2030

De wereldwijde transfercasemarkt zou naar verwachting USD 31 miljard overschrijden met een CAGR van 11,6% in 2030 tijdens de prognoseperiode. De term automotive transfer case werd gebruikt bij het verdelen en balanceren van het vermogen tussen de voor- en achteras van het voertuig. Op alle vier de wielen van het voertuig verdeelde de tussenbak het koppel. De groei van de markt nam met de dag toe vanwege de eisen van autofabrikanten. De omvang en het aandeel van de transfercasemarkt worden vergroot door de vraag naar brandstofefficiëntie en de toepassing van milieuvoorschriften.

De marktomzet werd ook verbeterd door de acceptatie van de markt in een wereldwijd bereik. In de afgelopen periodes kende de wereldmarkt een aanzienlijke groei. De toename van de productie van het voertuig was de belangrijkste drijfveer voor de groei van de markt. Door de toename van de verkoop en productie van passagiers is de Regio Azië-Pacific in de prognoseperiode gegroeid. De vraag naar de verkoop van de transferkoffermarkt daalde als gevolg van de COVID-19-pandemie. De meeste industrieën komen tot stilstand vanwege lockdownbeperkingen in de COVID-19-pandemie.

Transfer Case Industry Nieuws

De belangrijkste spelers die betrokken zijn bij de wereldwijde markt voor transfercases zijn:

  • UNIVANCE
  • GKN
  • Aandrijflijnindustrieën
  • Amerikaanse As & Productie
  • ZF Friedrichshafen

Vraag een gratis voorbeeld van rapport aan @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5088

De toenemende vraag naar belangrijke factoren van AWD en $WD beïnvloedt de marktanalyse van transfercases. De groei van de markt werd vergroot door de toename van de vraag naar SUV’s en de verkoop van hybride elektrische voertuigen. De toename van de normen voor brandstofefficiëntie verhoogt de vraag vanwege veiligheidsdoeleinden en tractie in de markt. Sommige beperkingen hadden invloed op de groei van de transfermarkt. Naarmate de vraag naar de autosector toeneemt, zal er groei zijn in de omzet van de transfermarkt.

Reikwijdte van het rapport:

Rapportstatistieken

Bijzonderheden

  Marktomvang

USD aanzienlijke waarde

  Cagr

Substantiële CAGR (2022-2030)

  Basisjaar

2021

  Prognoseperiode

2022-2030

  Historische gegevens

2019 & 2020

  Prognose-eenheden

Waarde (USD miljoen)

  Rapportdekking

Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

 

De vraag naar de autosector was groot in Europa en de Verenigde Staten (VS). De grote vraag naar zuinige voertuigen vereist een grote investering in de ontwikkeling van technologie. De marktvraag nam toe in India en China. Door meerdere groeifactoren kende de markt de afgelopen twee jaar een snelle groei. De toekomst van marktonderzoek stelt mensen in staat om de complexiteit van industrieën te ontrafelen. De initiatieven van de overheid hebben de afgelopen jaren een grote rol gespeeld in de groei van de transferkoffermarkt. Ze spelen een cruciale rol bij het bieden van nieuwe groeigebieden in de komende periode.

Praat met analist @ https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/5088

Transfer Case Marktsegmentatie

De wereldwijde markt voor transfercases werd gesegmenteerd op basis van het aandrijftype, het type en het voertuigtype.

Op basis van het aandrijftype werd de wereldwijde transfercasemarkt onderverdeeld in tandwielaangedreven en ketting.

Op basis van type werd de wereldwijde transfercasemarkt verdeeld in 4 Wd en AWD.

Op basis van het voertuigtype werd de wereldwijde transfercasemarkt verdeeld in Ccmmercial-voertuigen, personenauto’s en bouwmachines.

Transfer Case Markt RegionaalClassificatie

De wereldwijde transfercasemarkt was verspreid over de volgende regio’s – Europa, Noord-Amerika, Azië-Pacific, Latijns-Amerika, het Midden-Oosten en Afrika.

Rapportoverzicht lezen @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/transfer-case-market-5088

Inhoudsopgave

1 Inleiding

1.1 Definitie

1.2 Reikwijdte van het onderzoek

1.3 Onderzoeksdoelstelling

1.4 Aannames &beperkingen

1.5 Marktstructuur:

2 Onderzoek Voertuig typeologie

2.1 Onderzoeksproces

2.2 Primair onderzoek

2.3 Secundair onderzoek

3 Marktdynamiek

3.1 Stuurprogramma’s

3.2 Beperkingen

3.3 Kansen

3.4 Uitdagingen

3.5 Macro-economische indicatoren

4 Marktfactoranalyse

4.1 Porter’s Vijf Krachten Model

4.1.1 Onderhandelingsmacht van leveranciers

4.1.2 Onderhandelingsmacht van de Klant

4.1.3 Intensiteit van de concurrentie

4.1.4 Dreiging van nieuwkomers

5 transfer case, per schijf

5.1 Inleiding

5.1.1 Ketting

5.1.2 Aangedreven versnelling

6 Transfer Case, per voertuigtype

6.1 Inleiding

6.1.1 Personenauto

6.1.2 Bedrijfsvoertuig

…Voortgezet.

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services. Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies door componenten, applicatie, logistiek en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Contact

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Verkoop: [email protected]

Contactgegevens:

Contact

Market Research Future

99 Hudson Street,5Th Floor

New York, New York 10013

United States of America

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Sales: [email protected]
Keywords:  Transfer Case,Transfer Case Market Size,Transfer Case Market share,Transfer Case Market analysis,Transfer Case Market trends