header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Markttechnologie voor voedselopslagcontainers, industriegrootte, aandeel, groeifactoren, regio’s, vraagstatus, huidige trends en voorspelling 2030

Oct 18, 2022 4:00 PM ET

Food Storage Container Marktonderzoeksrapport en groeianalyse 2022 per type, per materiaal (plastic, papier, metaal, glas), per product (zak, buidel, containers), per toepassing (fruit , groente, vleesproduct, snoep en confectie) – voorspelling tot 2030

Foodservice containermarkt bereikt USD richting 212,47 miljard in 2030 met de registrerende cagr van 4,19% tijdens de prognoseperiode van 2022-2030. De wereldwijde markt voor voedselopslagcontainers wordt geaccepteerd om getuige te zijn van obsessieve groei tijdens de prognoseperiode. De Regio Azië-Pacific wordt verwacht als een prominente regio in de markt voor voedselopslagcontainers die inspeelt op de grote vraag naar fast-moving consumptiegoederen, hun markt wordt precies gevolgd door Europa in Noord- en Zuid-Amerika, dat verdient aan de aanwezigheid van één fabrikant van voedselopslagcontainers, zoals per bedrijf en anderen. In 2017 beschouwt het als het op een na grootste marktaandeel in de wereldwijde markt voor voedselcontainers, die steeds meer voedselverpakkingen van bioplastic verdient. Dus als het gaat om het overwegen van de tekening voor duurzame verpakkingsproducten voor de consument, zal dit leiden tot de escalatie en vraag naar milieuvriendelijke opslag in verpakkingsoplossingen in Europa.

Belangrijkste spelers

  • Amcor en Bemis company Inc
  • Tupperware Merken Corporation
  • Newell Merken
  • LOCK&LOCK Co Ltd
  • Hamilton Huishoudelijke artikelen Pvt. Ltd
  • Ball Corporatie
  • Constar International Inc
  • Plastipak Holdings Inc
  • Anker Glas Container Corporation
  • Associated Packaging Inc
  • Berry Global Inc
  • Crown Holdings Inc
  • Grafische verpakking International Inc
  • Graham Packaging Bedrijf
  • Avery Dennison Corporatie
  • ACCO Merken

Vraag een gratis voorbeeld van rapport aan @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7725

Marktsegmentatie van voedselopslagcontainers 

De wereldwijde markt voor voedselopslagflessen is gesegmenteerd op basis van type, materiaal, uitvinding en toepassing. Op basis van het type zijn de wereldwijd verkoopbare voedselopslagcontainers gesegmenteerd in stijf en flexibel. Het flexibele segment zal naar verwachting de markt domineren, vanwege de groeiende flexibele verpakkingsindustrie in een snel tempo en wisselt rigide verpakkingen uit in voedseltoepassingen.

Op basis van materiaal is de totale markt voor voedselopslagcontainers gesegmenteerd in plastic, papier en karton, metaal en glas. Het harde segment zal naar verwachting het maximale marktaandeel behouden. Plastic verpakkingen worden voornamelijk gebruikt bij voedselonderzoek, omdat het gemakkelijk kan worden gevormd en gegoten volgens de eindtoepassingen, zoals kolven, kannen en plastic films.

Op basis van het product is de wereldwijde markt voor voedingsopslagcontainers gesegmenteerd in zakken, zakjes en containers. Het flessensegment zal naar verwachting het maximale marktaandeel behouden, vanwege het brede gebruik van containers in de verpakking van fruit en spuds, zuivelproducten, bevroren voedsel en andere productie voor eindgebruik.

Reikwijdte van het rapport:

Rapportstatistieken

Bijzonderheden

  Marktomvang

USD 212,47 miljard

  Cagr

4,19% CAGR (2022-2030)

  Basisjaar

2021

  Prognoseperiode

2022-2030

  Historische gegevens

2019 & 2020

  Prognose-eenheden

Waarde (USD miljoen)

  Rapportdekking

Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

Rapportoverzicht lezen @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/food-storage-container-market-7725

Food Storage Container Market Regionale classificatie 

Op basis van de regio is de marketing van voedselopslagcontainers gesegmenteerd in Amerika, Europa, Azië-Pacific, het Midden-Oosten en Afrika. Azië-Pacific was goed voor het grootste marktaandeel in 2017 en een waarde van meer dan USD 92084,6 miljoen. Marketing van voedselopslagcontainersin azië-pacific zal naar verwachting een groei doormaken die bijdraagt aan de grote vraag naar fast-moving consumer goods. Bovendien moet u rekening houden met de voorschriften voor voedselcontactmateriaal die door de overheid worden gezegd in verschillende landen zoals Australië, China, Japan, India, Maleisië en Singapore.

In de Regio Azië-Pacific deelden Chinese groothandelaren in 2017 wereldwijde voedselopslagcontainers die verdienen aan regelgeving en door de overheid worden aangestuurd voor het verminderen van voedselverpakkingsafval. Bovendien verbood de Chinese overheid in 2017 de impact van het recyclen van plastic uit de landen die worden gemigreerd om lucratieve kansen te openen voor de lokale fabrikanten van voedselverpakkingen.

Food Storage Container Industry nieuws

Foodservice container verkoop horloge USD richting 212,47 miljard in 2030 met de record cagr van 4,19% tijdens de prognoseperiode van 2022-2030.

Belangrijkste vragen die in het verslag aan de orde komen

  • Wat was de historische marktomvang (2021)?
  • Welke segmentatie (type/materiaal/product/toepassing is de drijvende kracht achter de markt?
  • Wat zal het groeitempo zijn in 2030?
  • Hoe zijn de belangrijkste spelers in deze markt?
  • Wat zijn de strategieën van de belangrijkste spelers?

Vraag een korting aan: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/7725

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services. Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies door componenten, applicatie, logistiek en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Contact:
Marktonderzoek Toekomst
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Verkoop: [email protected]

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Sales: [email protected]
Keywords:  Food Storage Container Market,Food Storage Container Market Trends,Food Storage Container Market Technology,Food Storage Container Market Size,Food Storage Container Market Share,Food Storage Container Market Growth,Food Storage Container Market Forecast