header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Mountainbike markt topspelers Nieuwste trends, ontwikkelingen, wereldwijde trends, vraagstatus, branchegrootte en bedrijfsvooruitzichten 2030

Oct 18, 2022 5:00 PM ET

Mountain Bike Market Research Report and Growth Analysis 2022 Per type (Cross Country Bikes, All Mountain Bikes, Downhill Bikes, Freeride Bikes, Dirt Jumping Bikes), Application (Racing, Leisure) and Region (North America, Europe, APAC, RoW) – Forecast until 2030

De wereldwijde mountainbikemarktwaarde krijgt USD 7,38 miljard in 2018 en zal naar verwachting in 2027 bereiken met een groeiende CAGR van 3,8 van 2020-2027. Een mountainbike is ontworpen voor avonturen zoals off-road fietsen en anderen. Dus eigenlijk mountainbikers of bergpaden die single-track vuurwegen en andere geheimen en wortels zijn. Dus eigenlijk zijn mountainbikes voor fietsen gebouwd om lange ritten, houtstapels, gap jump skin en wereldwijd aan te kunnen. Aan de andere kant zijn gemonteerde fietsen duurzaam en uitgerust om te presteren met de duurzaamheid in de top 10 en bergsportregio’s mountainbike bestaat zeker uit zowel aan de voorkant als aan het herschiksysteem. Het moet worden gemaakt van duurzaam en hoogwaardig materiaal dat bestand is tegen een groter aantal repetitieve acties en zware winkels. Veel mountainbikes gebruiken zeker een set schijfremmen die zijn geïnstalleerd of beide wielen.

COVID-19 beïnvloedde de wereldwijde markt voor mountainbikes en kreeg een daling van de economische groei in bijna alle grote landen. Maar het heeft zeker invloed op de financieringspatronen van consumenten en het bezit van de ingelogde geïmplementeerd door de wereldwijde overheid in verschillende landen Nationaal en internationaal transport is belemmerd.

Belangrijkste spelers

  • CUBE Fietsen (China)
  • Cannondale Bicycle Corporation (VS)
  • Scott Sports (Zwitserland)
  • Xidesheng fietsbedrijf (China)
  • Trinx Fietsen (Taiwan)
  • Trek Bicycle Corporation (VS.)
  • Giant Manufacturing Co Ltd (Taiwan)
  • Diamondback Fietsen (US.)

Vraag een gratis voorbeeld van rapport aan @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5165

Mountain Bike Industry nieuws

De wereldwijde mountainbikemarktwaarde krijgt USD 7,38 miljard in 2018 en zal naar verwachting in 2027 bereiken met een groeiende CAGR van 3,8 van 2020-2027.

Mountain Bike Marktsegmentatie

De mountainbikemarkt is gesegmenteerd om te voldoen aan de stijgende behoeften van de wereldwijde doelgroep en tegemoet te komen aan de innovatieve vereisten te midden van de lopende prognoseperiode. De wereldwijde marktsegmenten worden als volgt vermeld:

Op type

  • Cross country fietsen
  • All-mountainbikes
  • Downhill fietsen
  • Freeride fietsen
  • Crossmotor

Door de wereldwijde markt toepassingen:

  • Racing
  • Vrije tijd

Mountainbike Markt Regionale classificatie

De mountainbikemarkt wordt aangevoerd door Europa en gevolgd door Noord-Amerika. Aangezien Azië-Pacific zijn prominente marktinclusie kan overwegen. Die gaan er winst in maken. Trends zetten in de branche. Dit is een grote vraag naar lichtere en kleinere fietsen met meer prestaties. Het houdt rekening met het verkoopcijfer van verschillende soorten spraak in verschillende wereldwijde regio’s. Het shorts ook verschillende populaire onder recreatieve cycli die zeker liever genieten van langere rechten zonder uitgeput te raken na het volgen van de markt in Frankrijk reden. Dus eigenlijk zijn mountainbikes voor fietsen gebouwd om lange ritten, houtstapels, gap jump skin en wereldwijd aan te kunnen. Aan de andere kant zijn gemonteerde fietsen duurzaam en uitgerust om te presteren met de duurzaamheid in de top 10 en bergsportregio’s mountainbike bestaat zeker uit zowel aan de voorkant als aan het herschiksysteem. Het groeit met de dag enkele van de belangrijkste factoren die de markt naar e-bikes en e-mountainbikes drijven, zullen het stoppen en de toenemende focus op het goed verminderen van uitlaatemissies vergroten. De mountainbikemarkt is getuige geweest van het voordeel van de wereldwijde marktconcurrentie en heeft rekening gehouden met de recente ontwikkeling van de volgende microspelers die een gigantisch bedrijf zijn. Het is een gespecialiseerde baanbaan en andere.

Rapportoverzicht lezen @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/mountain-bike-market-5165

Reikwijdte van het rapport:

Rapportstatistieken

Bijzonderheden

  Marktomvang

2027: USD 10 miljard

  Cagr

10% CAGR (2022-2030)

  Base

Jaar

2021

  Prognoseperiode

2022-2030

  Historische gegevens

2019 & 2020

  Prognose-eenheden

Waarde (USD miljoen)

  Rapportdekking

Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

Inhoudsopgave

1 Samenvatting

2 Reikwijdte van het verslag

2.1 Marktdefinitie

2.2 Reikwijdte van het onderzoek

2.2.1 Definitie

2.2.2 Onderzoeksdoelstelling

2.2.3 Aannames

2.2.4 Beperkingen

2.3 Onderzoeksproces

2.3.1 Primair onderzoek

2.3.2 Secundair onderzoek

2.4 Schatting van de marktomvang

2.5 Prognosemodel

3 Marktlandschap

3.1 Porter’s vijf krachten analyse

3.1.1 Dreiging van nieuwkomers

3.1.2 Onderhandelingsmacht van kopers

3.1.3 Dreiging van substituten

3.1.4 Rivaliteit tussen segmenten

3.1.5 Onderhandelingsmacht van kopers

3.2 Waardeketen/supply chain analyse

4 Marktdynamiek

4.1 Inleiding

4.2 Marktfactoren

4.3 Marktbeperkingen

4.4 Marktkansen

4.5 Markttrends

5 Wereldwijde mountainbikemarkt, per type

5.1 Inleiding

5.2 Cross Country Fietsen

5.2.1 Marktramingen &quot%Prognose, 2020-2027

5.2.2 Marktschattingen &quot%Prognose per regio, 2020-2027

5.3 Alle mountainbikes

…Voortgezet.

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services. Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies door componenten, applicatie, logistiek en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Contact:
Marktonderzoek Toekomst
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Verkoop: [email protected]

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Sales: [email protected]
Keywords:  Mountain Bike Market,Mountain Bike Market Size,Mountain Bike Market Share,Mountain Bike Market trends,Mountain Bike Market Analysis,Mountain Bike Market Companies