header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Powersports Marktomzetstatus, belangrijkste spelers, groeifactoren, huidige trends, branchegrootte, aandeel, regio’s en wereldwijde prognose tot 2030

Oct 18, 2022 5:00 PM ET

Powersports Marktonderzoeksrapport en groeianalyse 2022 Per type (terreinvoertuigen, side-by-side, sneeuwscooters, waterscooters en zwaargewicht motorfietsen), per toepassing (off-road, on-road en sneeuw), per model (zitten en staan) – voorspelling tot 2030

Het marktonderzoek naar Powersports laat een goede groei zien tijdens de prognosetijdlijn die tot 2030 bij de 6,65% CAGR ligt om de waardering van USD 30,35 miljard te bereiken,

Sportwagens zijn er in de loop van een paar jaar in geslaagd om aan populariteit te winnen, simpelweg vanwege hun krachtige motor en schokdempers die ook goed zijn gebouwd. Doordat de overheid pogingen doet op verschillende recreatieclubs om hun keuzes te verbeteren, is er nu een toeristisch bedrijf dat steeds meer vraag krijgt. Er zijn ook veel landen die financiering financieren, zoals de Verenigde Staten, Zweden en Canada om sneeuwscooterclubs te helpen hun routekwaliteit te verbeteren, wat verder kan bijdragen aan industriële groei. De markt van Powersports over de hele wereld zal waarschijnlijk sneller groeien vanwege de economische groei die de vraag naar consumentenbestedingen verder heeft doen toenemen. Er zijn veel andere redenen, zoals de toegenomen stedelijke bevolking en de noodzaak van de restauratie van de boot die heeft bijgedragen aan de groei van de markt. De vraag naar deze markt wordt ook gevoed door de toename van krachtsportauto’s op het gebied van intelligentie en defensie, terwijl er ook een toename lijkt te zijn in de deelname aan sportinhoud door de spelers. Er zijn ook enkele ongunstige weersomstandigheden en een toename van illegale autotoepassingen die de marktontwikkeling over de hele wereld tijdens de studiefase kunnen beïnvloeden. De toename van de Powersports-productie en de acceptatie van hebzuchtige goederen zijn enkele van de redenen die de marktwaarde van Powersports bepalen.

Vraag een gratis voorbeeld van rapport aan @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/877

Door de Covid-19 analyse is er behoorlijk wat effect geweest op de markt van de Powersports industrie. Covid-19 heeft bijna 215 landen over de hele wereld getroffen. De overheid legt ook lockdowns op om het dodental te verminderen en de gevolgen tegen te gaan. Door dergelijke pandemische crises wordt de markt zwaar getroffen en passen de bedrijven ook hun jaarlijkse budgetten aan als reactie op de covid-19-epidemie. Er zijn veel bedrijven over de hele wereld die voldoende geld in het bedrijf hebben gestoken om ze te laten zweven. De autoriteiten hebben verder de financiële steun aan kleine en middelgrote ondernemingen, die gericht is op kmo’s, behandeld.  Sommige gebruikers hebben echter aanzienlijke pandemische voordelen behaald, zoals de lage kosten en de mogelijkheid om uit te breiden. Ongeacht de economische recessie over de hele wereld, is er meer dan de helft van de inschrijvende bedrijven gegroeid om de Covid-19 te plaatsen.

Powersports Marktsegmentatie:

Volgens het type:

  • Diesel
  • Nieuwe energiemotor
  • Benzine

Volgens de applicatie:

  • Bedrijfswagens
  • Personenauto’s

Volgens de regio’s:

  • Noord-Amerika
  • Europa
  • Azië-Pacific
  • Latijns-Amerika
  • Vae
  • Reikwijdte van het rapport:

Rapportstatistieken

Bijzonderheden

  Marktomvang

USD 30,35 miljard

  Cagr

6,65% CAGR (2022-2030)

  Basisjaar

2021

  Prognoseperiode

2022-2030

  Historische gegevens

2019 & 2020

  Prognose-eenheden

Waarde (USD miljoen)

  Rapportdekking

Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

Rapportoverzicht lezen @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/powersports-market-877

Powersports Markt Regionale Classificatie:

De regionale analyse van de Powersports-markt laat zien dat deze is opgesplitst in belangrijke gebieden zoals Noord-Amerika, Azië-Pacific, Europa en de rest van de wereld. Noord-Amerika momenteelis de cruciale marktregen met een goed aandeel gevolgd door de Aziatisch-Pacifische gebieden zoals China en Taiwan.

Powersports Industry Nieuws:

In december 2020 was de CEO van Volcom bij Liberty Hill van plan om off-road elektrische voertuigen te introduceren en jaarlijks minstens 9.000 voertuigen te produceren.

1 SAMENVATTING

1.1 ANALYSE VAN DE AANTREKKELIJKHEID VAN DE MARKT 16

1.2 WERELDWIJDE POWERSPORTS MARKT, PER TYPE 17

1.3 WERELDWIJDE POWERSPORTS-MARKT, PER TOEPASSING 18

1.4 WERELDWIJDE POWERSPORTS MARKT, DOOR MODEL 19

2 MARKTINTRODUCTIE

2.1 REIKWIJDTE VAN HET ONDERZOEK 20

2.2 ONDERZOEK DOELSTELLING 20

2.3 MARKTSTRUCTUUR 20

2.4 BELANGRIJKSTE AANKOOPCRITERIA 21

3 ONDERZOEKSMETHODOLOGIE

3.1 ONDERZOEKSPROCES 22

3.2 PRIMAIR ONDERZOEK 23

3.3 SECUNDAIR ONDERZOEK 24

3.4 SCHATTING VAN DE MARKTOMVANG 24

3.5 TOP-DOWN EN BOTTOM-UP BENADERING 25

3.6 PROGNOSEMODEL 26

3.7 LIJST VAN AANNAMES 27

4 MARKTINZICHTEN

5 WERELDWIJDE POWERSPORTS-MARKT, MARKTFACTORANALYSE

5.1 PORTER’S VIJF KRACHTEN MODEL 31

5.1.1 DREIGING VAN NIEUWKOMERS 32

5.1.2 ONDERHANDELINGSMACHT VAN LEVERANCIERS 32

5.1.3 BEDREIGING VAN SUBSTITUTEN 32

5.1.4 ONDERHANDELINGSMACHT VAN KOPERS 32

5.1.5 INTENSITEIT VAN DE RIVALITEIT 33

5.2 SUPPLY CHAIN ANALYSE: WERELDWIJDE POWERSPORTS MARKT 33

5.2.1 ONTWERP EN ONTWIKKELING 34

…Voortgezet.

Vraag om een geweldige korting: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/877

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services. Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies door componenten, applicatie, logistiek en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Contact

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Verkoop: [email protected]

Contactgegevens:

Contact

Market Research Future

99 Hudson Street,5Th Floor

New York, New York 10013

United States of America

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Sales: [email protected]
Keywords:  Powersports Market,Powersports Market Size,Powersports Market Share,Powersports Market Trends,Powersports Market Analysis,Powersports Market Forecast