header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De marktgroei van high-performance brandstofcellen zal naar verwachting een CAGR van 24% bereiken, om in 2030 USD 7,81 miljard te bereiken | MRFR Analytisch Verslag 2022

Oct 19, 2022 12:00 PM ET

High-Performance Fuel Cells Market Research Report: Informatie per type (Proton Exchange Membrane Fuel Cell, Phosphoric Acid Fuel Cell, Alkaline Fuel Cell en Microbial Fuel Cell), Toepassing (Transport, Stationair en Draagbaar), Eindgebruik (Brandstofcel voertuigen, Nutsbedrijven en Defensie) en Regio – Voorspelling tot 2030

High-Performance Fuel Cells Market zal tussen 2020 en 2030 een waarde van USD 7,81 miljard en een CAGR van 24% behalen.

De vraag naar elektriciteit uit hernieuwbare energiebronnen is toegenomen. De wereldwijde markt zal naar verwachting worden gedomineerd door voertuigtoepassingen. Het niveau van innovatie in de EV-industrie is toegenomen, wat is gevolgd door andere variabelen zoals de toenemende economische haalbaarheid van de technologie.

Belangrijkste spelers

  • Ballard Power Systems (Canada)
  • Hydrogenics (Canada)
  • Toshiba Energy Systems &Solutions Corporation (Japan)
  • SFC Energy (Duitsland)
  • Mitsubishi Hitachi Power Systems (Japan)
  • Ceres Power (Verenigd Koninkrijk)
  • Horizon Fuel Cell Technologies (Singapore)
  • Aisin Seiki Co (Japan)
  • Kyocera (Japan)
  • AFC Energy (Verenigd Koninkrijk)
  • Altergy (VS)
  • Nuvera Fuel Cells LLC (VS)

 

Voorbeeldrapport aanvragen @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10080

Bovendien wordt voorspeld dat de groeiende vraag naar brandstofcellen in industrieën zoals zwaar transport en energieopslag, evenals het enorme marktpotentieel in plaatsen zoals de Azië-Pacific, verschillende lucratieve vooruitzichten voor de brandstofcelindustrie zal openen. Talloze inspanningen worden ontwikkeld door de overheden en deelnemende regio’s over de hele wereld om het gebruik van hoogwaardige brandstofcellen te stimuleren.

De vraag naar elektrische energie groeit gestaag over de hele wereld. De reacties van de brandstofcellen zijn bijproducten van water, elektriciteit en warmte. Om aan de marktvraag te voldoen, helpen verschillende hoogwaardige brandstofcelvariëteiten ook bij het omzetten van afvalmethaan in elektrische energie.

De markt voor hoogwaardige brandstofcellen zal naar verwachting toenemen tijdens de verwachte periode, omdat energieopwekkingsbedrijven zich richten op het verlagen van koolstofemissies. Bovendien hebben overheden over de hele wereld verschillende inspanningen geleverd om het gebruik van hoogwaardige brandstofcellen te bevorderen, wat naar verwachting de marktuitbreiding gedurende de geprojecteerde periode zal stimuleren.

Recente ontwikkelingen

De markttrends voor hoogwaardige brandstofcellen laten zien dat Zuid-Korea zijn marktaandeel voor FCEV’s vanaf 2020 heeft vergroot, volgens de Global EV Outlook 2021 van het IEA. Het gebied vergrootte zijn marktaandeel na het overtreffen van machtige concurrenten zoals de Verenigde Staten en China. Meer dan 10.000 voertuigen vormden de marktwaarde. Het groeiende gebied heeft de capaciteit van het waterstoftankstation met 50% verhoogd en heeft in 2020 maar liefst 18 extra stations geïnstalleerd om deze FCEV’s te onderhouden.

Samenwerking tussen Ceres en HORIBA MIRA voor het testen van brandstofcellen en de bouw van een Ceres-brandstofceltestfaciliteit in de HORIBA MIRA West Midlands-fabriek in het VK werd in maart 2022 opgericht.

Renault Group en Plug Power Inc. vormden HYVIA in februari 2022 als joint venture om te werken aan waterstofbrandstofcellen en koolstofarme mobiliteit.

Regionale analyse

De markt voor hoogwaardige brandstofcellen wereldwijd is verdeeld in vijf geografische regio’s: Azië-Pacific, Noord-Amerika, Europa, het Midden-Oosten en Afrika en Zuid-Amerika. Als de op een na grootste producent van ruwe olie en de thuisbasis van de meerderheid van ‘s werelds brandstofcelproducenten, is Noord-Amerika nu goed voor het hoogste marktaandeel voor hoogwaardige brandstofcellen. Gedurende de projectieperiode wordt echter verwacht dat de markt voor hoogwaardige brandstofcellen in Azië-Pacific in het hoogste tempo zal groeien.

Verzoek om aanpassing @ https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/10080

Marktsegmentatie

De High-Performance Fuel Cells Market is onderverdeeld in verschillende segmenten per type en toepassing.

Protonuitwisselingsmembraanbrandstofcellen, fosforzuurbrandstofcellen, alkalische brandstofcellen en microbiële brandstofcellen zijn verschillende soorten die op de wereldmarkt worden verkocht. Tijdens de projectieperiode wordt verwacht dat de PEMFC-categorie de wereldwijde brandstofcelmarkt zal blijven domineren en in het snelste tempo zal uitbreiden. De sector alkalische brandstofcellen domineert de markt voor hoogwaardige brandstofcellen.

De markt voor hoogwaardige brandstofcellen is verdeeld in draagbare, stationaire en transportsegmenten op basis van de toepassing.

Dede markt voor hoogwaardige brandstofcellen is gesegmenteerd in drie categorieën op basis van eindgebruik: defensie, nutsbedrijven en brandstofcelvoertuigen. De markt voor hoogwaardige brandstofcellen zal naar verwachting worden gedomineerd door de sector van brandstofcelvoertuigen.

Reikwijdte van het rapport:

Rapportstatistieken

Bijzonderheden

  Marktomvang

USD 7,81 miljard

  Cagr

24% CAGR (2022-2030)

  Basisjaar

2021

  Prognoseperiode

2022-2030

  Historische gegevens

2019 & 2020

  Prognose-eenheden

Waarde (USD miljoen)

  Rapportdekking

Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

Veelgestelde vragen:

  1. Wat is de markt voor “high-performance brandstofcellen”?
  2. Wie zijn de topmarktfabrikanten?
  3. Wat zijn de meeste bedrijfsregio’s over de hele wereld?
  4. Hoe groot is de markt voor “high-performance brandstofcellen” in de komende jaren?
  5. Wat zijn de laatste ontwikkelingen/industrie-updates in de markt voor “High-Performance Fuel Cells”?

Controleer korting op Report @ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/10080

Over:

Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace &Defense, Automotive, C&M, Energy &Power, F&B, Healthcare &Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction &Mining en Semiconductor.

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de bedrijfseigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de nieuwste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie moet worden ondernomen op basis van deze aspecten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Verkoop: 1 628 258 0071(US) 

44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]


Keywords:  High-Performance Fuel Cells Market,High-Performance Fuel Cells Market Size,High-Performance Fuel Cells Market Share,High-Performance Fuel Cells Market Trends,High-Performance Fuel Cells Market Companies,High-Performance Fuel Cells Market Analysis,High-Performance Fuel Cells Market Forecast