header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Floating Storage and Regasification Unit Market Global Outlook 2022 – 2030, Grootte, Groeifactoren, Top Player Analysis, Trends en Technologie

Oct 19, 2022 11:00 AM ET

FSRU (Floating Storage and Regasification Unit) Marktonderzoeksrapport: Informatie per constructie (nieuw gebouwd en omgebouwd), per opslag (klein, middelgroot en groot), per toepassing (industriële en energieopwekking) en per regio – Prognose tot 2030

De markt voor floating storage and regasification units zal naar schatting groeien met een CAGR van ongeveer 13,88%, van 85 MTPA in 2030.

De stijgende vraag naar milieuvriendelijk vloeibaar aardgas drijft de drijvende opslaghervergassingsindustrie aan. LNG is een goede manier om aardgas over grote afstanden te transporteren. FSRU-eenheden maken het eenvoudig om energie van de ene site naar de andere te verplaatsen. Als gevolg hiervan worden deze systemen beschouwd als een geweldige techniek voor het leveren en overbrengen van aardgas. Bovendien is de bouw van drijvende opslaghervergassing betaalbaar, wat bijdraagt aan de wereldwijde acceptatie van deze aanpak vanwege de commerciële flexibiliteit en grote mobiliteit.

Het uitbreken van de COVID-19-pandemie heeft een aanzienlijke invloed gehad op de wereldwijde markt voor drijvende opslaghervergassingseenheden. Vanwege de beperkingen die worden opgelegd om de sociale scheiding te behouden en de verminderde vraag naar vloeibaar aardgas, zal de opschorting van de activiteiten in de energie-, transport- en maritieme sectoren naar verwachting de vraag naar hervergassingseenheden voor drijvende opslag beperken. Nationaal en internationaal reizen zijn belemmerd door de lockdown die in veel landen wordt toegepast, waardoor de toeleveringsketen van meerdere sectoren wereldwijd sterk is beschadigd, waardoor de kloof tussen vraag en aanbod is toegenomen. Als gevolg hiervan zou onvoldoende ontwikkeling in gas-to-power-projecten de productiesnelheid van drijvende opslaghervergassingseenheden verder belemmeren, waardoor de marktgroei zou afnemen.

Voorbeeldrapport aanvragen @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6158

De technologie produceert weinig koolstof en is milieuvriendelijk, waardoor drijvende hervergassingseenheden perfect zijn voor gebruik. De grootste beperking voor de FSRU-markt zijn de hoge productiekosten als gevolg van de volatiliteit van de olie- en gassector. Bovendien heeft de drijvende opslaghervergassingseenheid een lage capaciteit voor LNG-opslag, wat de marktgroei gedurende de projectieperiode zou beperken.

Veelgestelde vragen:

  1. Wat is “FSRU (Floating Storage and Regasification Unit)” markt?
  2. Wie zijn de topmarktfabrikanten?
  3. Wat zijn de meeste bedrijfsregio’s over de hele wereld?
  4. Hoe groot is de “FSRU (Floating Storage and Regasification Unit)” markt in de komende jaren?
  5. Wat zijn de laatste ontwikkelingen/branche-updates in de “FSRU (Floating Storage and Regasification Unit)” markt? 

Belangrijkste geprofileerde bedrijven:

  • Excelerate Energie
  • Hoegh LNG
  • Golar LNG
  • BW gas
  • Gazprom FLEX LNG
  • Exmar
  • Maran Gas Maritime Inc
  • Offshore LNG Toscana SpA
  • Mitsui O.S.K. Lijnen
  • Bumi Armada
  • Teekay Lng Partners, L.P.

Recente ontwikkelingen:

April 2022:

  • Een Expert van Karpowership Zuid-Afrika, Floating gas-to-power, toonde een drijvend schip voor hervergassingseenheden (FSRU) in Kaapstad voordat het naar Rio de Janeiro ging. KPS SA was van plan om drie boten aan te meren in Richards Bay, Saldanha Bay en Coega om 1,2 GW aan stroom te creëren voor het zuid-Afrikaanse net gedurende 20 jaar.
  • Ellison, een dochteronderneming van Hellenic Petroleum en het Italiaanse Edison, zal de houding van Griekenland ten opzichte van vooruitzichten begeleiden. Het zal vloeibaar aardgas naar Europa vervoeren via een autonome Floating Storage Regasification Unit in de buurt van Thessaloniki. Het bedrijf heeft een FSRU-licentie aangevraagd bij de Regulatory Authority for Energy. Het project zal worden gecreëerd in de Golf van Thermaikos voor de kust van Thessaloniki en de operatie zal daar plaatsvinden.
  • Het Directiecomité van EXMAR NV stelde zijn resultaten over het eerste kwartaal voor. Het heeft een contract gesloten voor het hervergassingsschip FSRU S188 met GASUNIE.

Maak gebruik van een geweldige korting: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/6158 

Reikwijdte van het rapport:

<td

Rapportstatistieken

Bijzonderheden

  Marktomvang

85 MTPA-eenheid

  Cagr

13,88 % CAGR (2022-2030)

  Basisjaar

width=”399″>

2021

  Prognoseperiode

2022-2030

  Historische gegevens

2019 & 2020

  Prognose-eenheden

Waarde (USD miljoen)

  Rapportdekking

Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

Marktsegmentatie:

De wereldwijde FSRU-markt (Floating Storage and Regasification Unit) is gesegmenteerd op basis van verwarming, toepassing en eindgebruikerstypemarkt.

Door verwarming:

  • Open Lus
  • IFV
  • Gesloten dak
  • Drijvend
  • Anderen

Per toepassing:

  • Productie van koolwaterstoffen
  • Levering aardgas
  • Anderen

Per eindgebruiker

  • Vervoer
  • Olie – en gasindustrie
  • Marinier
  • Anderen

Regionale analyse:

De FSRU-markt is verdeeld in verschillende gebieden van Noord-Amerika, waaronder de Verenigde Staten, Mexico, Canada en de rest van Noord-Amerika. Tijdens de projectieperiode wordt voorspeld dat Azië-Pacific de leidende regio in de FSRU-markt zal zijn, gevolgd door Zuid-Amerika, Europa, het Midden-Oosten en Afrika en Noord-Amerika.

De belangrijkste Aziatisch-Pacifische landen met gevestigde FSRU-terminals en een aanzienlijk orderboek zijn Pakistan, Indonesië, China, India en Bangladesh. Italië, Turkije, Kroatië en Rusland zijn daarentegen een paar opkomende gebieden binnen de Europese FSRU-sector. Tijdens de verwachte periode zal Azië-Pacific waarschijnlijk de belangrijkste regio zijn voor lng-import. In de regio is het percentage gas dat wordt gebruikt voor energieopwekking het laagst.

Gas draagt bij aan slechts 11,3% van de regionale energieopwekking en is goed voor 23,4% van de wereldwijde energiemix. Om de uitstoot te verminderen, zal de vraag naar LNG toenemen in de energieopwekkingssector, met name in China en India, evenals in andere Zuidoost-Aziatische landen zoals de Filippijnen, Thailand, Maleisië en Indonesië.

Praat met analist @ https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/6158

Over:

Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace &Defense, Automotive, C&M, Energy &Power, F&B, Healthcare &Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction &Mining en Semiconductor.

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de bedrijfseigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de nieuwste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie moet worden ondernomen op basis van deze aspecten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Verkoop: 1 628 258 0071(US) 

44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]


Keywords:  FSRU Market,FSRU Market Size,FSRU Market Share,FSRU Market Analysis,FSRU Market Forecast,FSRU Market Key Players,FSRU Market Trends,Floating Storage and Regasification Unit Market