header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Fuel Cell Technology Market Register 26,0% CAGR Verwerven wereldwijde waarde van 9,1 miljard door industriegrootte, eisen en competitieve trends tot 2030

Oct 19, 2022 12:00 PM ET

Fuel Cell Technology Market Research Report by Type (PEMFC, MCFC, SOFC, DMFC, PAF en anderen), Toepassing (Stationair, Draagbaar en Transport) en Regio (Azië-Pacific, Noord-Amerika, Europa, Midden-Oosten, Afrika en Zuid-Amerika) – Prognose tot 2030

De wereldwijde markt voor brandstofceltechnologie zal naar verwachting groeien met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 26,0%, van USD 2,9 miljard in 2022 tot USD 9,1 miljard in 2027.

Bovendien verhogen andere factoren, zoals de groeiende vraag naar schone energie en brandstofcelvoertuigen, de aandelenwaarde van de markt. De toenemende ontwikkeling van de energiesector en verbeteringen in de capaciteit voor energieopwekking stimuleren de vraag naar onconventionele energie, en de aanmoediging van publiek-private partnerschappen voor de groei van brandstofcellen opent de wereldmarkt. Het toegenomen gebruik van brandstofcellen in apparaten zoals tablets, pc’s, back-upbatterijen en smartphones creëert enorme kansen voor de brandstofceltechnologiemarkt.

Belangrijkste spelers:

Eminente spelers in de industrie die zich profileren in de wereldwijde groei van de brandstofceltechnologiemarkt zijn onder meer:

  • Oplossing Corporation
  • Ballard Power Systemen
  • Toshiba Energy Systems
  • SFC Energie
  • Brandstofcel energie
  • Bloom Energie
  • Intelligente energie
  • Horizon Brandstofcellen
  • Mitsubishi Hitachi Power Systemen |
  • Intelligente energie en anderen.

Voorbeeldrapport aanvragen @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/786

De uitbreiding van de automobielsector en de vooruitgang in het transport is de drijvende kracht achter de markt voor brandstofceltechnologie. Het wijdverbreide gebruik van brandstofcellen in elektrische voertuigen helpt de groei van de markt. De adoptie van elektrische voertuigen in ontwikkelde en ontwikkelingslanden ondersteunt de noodzaak om de waarde ervan te bereiken. De vraag naar elektrische voertuigen neemt toe, net als de bezorgdheid van het milieu over het verminderen van koolstofemissies. Overheden maken zich ook zorgen over het milieu en vergroten het bewustzijn over het gebruik van elektrische voertuigen.

De uitbraak van de COVID-19-pandemie resulteerde in een tijdelijk verbod op import en export en productie- en verwerkingsactiviteiten in verschillende industrieën en elektriciteitsbedrijven. Hierdoor daalde de vraag naar brandstofcellen van deze consumenten. Bovendien wordt verwacht dat een stopzetting van de bouw van nieuwe infrastructuur voor elektriciteitsbedrijven, netwerknetwerken, hernieuwbare energiecentrales en andere energiecentrales als gevolg van een tekort aan arbeidskrachten de marktgroei tijdens de pandemieperiode zal belemmeren. Als gevolg hiervan zal de marktgroei in het tweede, derde en vierde kwartaal van 2020 langzamer zijn. De brandstofcelmarkt herstelde zich echter tegen het einde van 2021, toen COVID-19-vaccinatie beschikbaar kwam in verschillende economieën wereldwijd, wat naar verwachting de wereldwijde vraag zal stimuleren.

Recente ontwikkelingen:

  • Toyota Corporation onthulde in maart 2021 een nieuwe waterstofproductiefaciliteit en tankstation in zijn ontmantelde autofabriek in Melbourne, Australië, voorafgaand aan de Mirai FCEV, het brandstofcelvoertuig van de tweede generatie van het bedrijf. Een elektrolyser van 200 kilowatt wordt ter plaatse aangedreven door een zonnepaneel van 84 kilowatt en een batterij van 100 kilowatt.
  • Hyzon Motors Inc. kondigde in december 2021 de levering aan van 29 brandstofcel elektrische vrachtwagens aan een groot Chinees staalconglomeraat via Shanghai Hydrogen HongYun Automotive Co.

Verzoek om aangepast rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/786

Marktsegmentatie:

De markt voor brandstofceltechnologie is gesegmenteerd op basis van toepassing, methode en brandstoftype.

De wereldmarkt is verdeeld in drie brandstoftypen: methaan, waterstof en andere. Vanwege de aanzienlijke systeemefficiëntie, duurzaamheid en hogere betrouwbaarheid zal het methaansegment de markt leiden gedurende de prognoseperiode.

Lucht De wereldwijde markt is verdeeld in AFC, SOFC, MCFC, PAFC, PEM, DMFC en anderen op basis van de methode. Het PEM-segment zal de markt gedurende de prognoseperiode domineren met zijn diverse toepassingen zoals speciale voertuigen, transport, gedistribueerde opwekking, draagbare stroom en back-upvermogen.

De wereldwijde markt bestaat uit drie toepassingen: draagbare stroom, transport en stationair. Het transportsegment zal de markt leiden tijdens de prognoseperiode.

Regionale analyse:

De wereldwijde markt voor brandstofceltechnologie is verdeeld in vijf regio’s: Azië-Pacific, Europa, Noord-Amerika, het Midden-Oosten en Afrika en Zuid-Amerika. Gedurende de prognoseperiode zal de APAC-regio het leeuwendeel van het marktaandeel hebben. Groeiendde vraag vanuit de autosector in Zuid-Korea, Japan en China, strikte overheidsvoorschriften met betrekking tot koolstofemissies, toegenomen gebruik van brandstofcelvoertuigen, stijgende energieopwekking uit schonere energiebronnen en een grote vraag naar warmtekrachtkoppelingssystemen (WKK) in Japan en gunstig overheidsbeleid in Zuid-Korea, Japan en China dragen allemaal bij aan de wereldwijde marktgroei van de regio.

De markt in Noord-Amerika zal naar verwachting gestaag groeien gedurende de prognoseperiode. Een hoog gebruik van brandstofceltechnologie, constante technologische vooruitgang, toenemende promotie en acceptatie van elektrische voertuigen en toenemende R&D-investeringen door verschillende spelers dragen bij aan de wereldwijde marktgroei van de regio.

Praat met analist @ https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/786

Veelgestelde vragen:

  1. Wat is de markt voor “brandstofceltechnologie”?
  2. Wie zijn de topmarktfabrikanten?
  3. Wat zijn de meeste bedrijfsregio’s over de hele wereld?
  4. Hoe groot is de “Fuel Cell Technology” markt in de komende jaren?
  5. Wat zijn de laatste ontwikkelingen/industrie-updates in de “Fuel Cell Technology” -markt? 

Over:

Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace &Defense, Automotive, C&M, Energy &Power, F&B, Healthcare &Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction &Mining en Semiconductor.

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de bedrijfseigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de nieuwste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie moet worden ondernomen op basis van deze aspecten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Verkoop: 1 628 258 0071(US) 

44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]


Keywords:  Fuel Cell Technology Market,Fuel Cell Technology Market Key Players,Fuel Cell Technology Market Size,Fuel Cell Technology Market Share,Fuel Cell Technology Market Trends,Fuel Cell Technology Market Analysis,Fuel Cell Technology Market Forecast