header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Marktaandeel industriële luchtcompressoren bereiken 37,64 miljard US $ bij een CAGR van 4,56% door groeiende technologie, eisen, grootte, trends en voorspelling tot 2030

Oct 19, 2022 1:00 PM ET

Marktonderzoek en groeianalyse van industriële luchtcompressoren 2022 per type (dynamisch, positieve verplaatsing), afdichting (oliegesmeerd, olievrij), druk (tot 20 bar, 20-100, boven 100 bar), eindgebruiker (olie en gas, chemicaliën, petrochemie, productie), regio – wereldwijde prognose tot 2030

De markt voor industriële luchtcompressoren zal naar verwachting in 2027 USD 37,64 miljard bereiken, met een CAGR van 4,56% tussen 2021 en 2027. 

De stijgende vraag naar industriële luchtcompressoren uit de olie- en gasindustrie en de stijgende vraag naar energie-efficiënte industriële luchtcompressoren zullen naar verwachting de marktgroei tijdens de prognoseperiode stimuleren. Ondanks aanzienlijke vooruitgang in alternatieve energiebronnen, groeit de marktvraag naar olie en op olie gebaseerde producten in lockstep met de wereldwijde bevolkingsgroei.

Grote en kleine bedrijven zijn sterk afhankelijk van industriële compressoren in de huidige olie- en gasindustrie. Bovendien worden energie-efficiënte persluchtoplossingen steeds populairder met een groeiende nadruk op energiekosten en verhoogde broeikasgasemissies. Tijdens de prognoseperiode wordt verwacht dat toegenomen automatisering en toenemende verstedelijking in opkomende economieën de marktgroei zullen stimuleren. 

Belangrijkste spelers

  • Atlas Copco (Zweden)
  • Danfoss (Denemarken)
  • Ingersoll-Rand plc (Ierland)
  • GE Olie & Gas (VS)
  • Hitachi Ltd (Japan)
  • Sullair LLC (Vs)
  • Gardner Denver (Verenigde Staten)
  • Elloitt Group Ltd. (VS)
  • Kirloskar Pneumatics Co Ltd (India)
  • Sulzer AG (Zwitserland)
  • Kobe Steel Ltd .( Japan)
  • Howden Group Ltd. (Verenigd Koninkrijk)
  • Mitsubishi Heavy Industries Ltd (Japan)

Voorbeeldrapport aanvragen @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2075

Voor HVAC en andere kritieke eenheden die in compressoren worden gebruikt, importeerden productie-industrieën over de hele wereld compressoren en hun componenten uit China. Vanwege de COVID-19-uitbraak sloten Chinese leveranciers echter hun fabrieken, waardoor de productie tijdelijk werd stopgezet. Sinds het aantal COVID-19-gevallen in China is afgenomen, hebben leveranciers met fabrieken in de regio de prijzen van componenten met bijna 2-3% verhoogd als gevolg van een aanbodtekort veroorzaakt door de sluiting van de fabriek. Als gevolg hiervan is de hele toeleveringsketen uit China beïnvloed. De verspreiding van COVID-19 heeft ook innovatie in het compressorsegment aangewakkerd, waarbij leveranciers de productie opvoeren om aan de onverwachte stijging van de vraag te voldoen.

Reikwijdte van het rapport:

Rapportstatistieken

Bijzonderheden

  Marktomvang

USD 37,64 miljard

  Cagr

4,56% CAGR (2022-2030)

  Basisjaar

2021

  Prognoseperiode

2022-2030

  Historische gegevens

2019 & 2020

  Prognose-eenheden

Waarde (USD miljoen)

  Rapportdekking

Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

Marktsegmentatie:

De wereldwijde markt voor industriële luchtcompressoren is gesegmenteerd op basis van druk, afdichting, type en eindgebruiker.

Volgens de druk:

  • Boven de 100 bar 
  • 20 – 100 bar
  • Tot 20 bar

Volgens het zegel:

  • Oliegesmeerde afdichting
  • Olievrije afdichting 

Afhankelijk van het type:

  • Positieve verplaatsing
  • Dynamisch 

Volgens de eindgebruiker:

  • Olie- en gasindustrie
  • Chemie en petrochemische industrie
  • Industrie
  • Vele anderen

Spreek met analist @ https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/2075

Regionale analyse:

De wereldwijde markt voor industriële luchtcompressoren is verdeeld in het Midden-Oosten en Afrika, Azië-Pacific, Zuid-Amerika, Noord-Amerika, Europa en de rest van de wereld. 

De regio Azië-Pacific had de hoogste omzetDelen. De regio zag een toename van investeringen in de waterstof- en groene energiesector om aan de energievraag te voldoen en tegelijkertijd vast te houden aan het decarbonisatiebeleid. De vraag naar luchtcompressoren in verschillende toepassingen, waaronder voedingsmiddelen en dranken, productie, huishoudelijke apparaten en de olie- en gasindustrie, stuwt de marktgroei. Bovendien zullen meerdere fabrikanten en de aanzienlijke industriële basis voor de productie van elektronica en halfgeleiders in Taiwan waarschijnlijk de marktgroei stimuleren. 

Bovendien wordt verwacht dat Noord-Amerika snel zal groeien op de wereldmarkt. Het groeiende aantal industriële infrastructuurprojecten en de voortdurende investeringen in alle processectoren, met name de olie- en gasindustrie, ondersteunen marktuitbreiding in alle industriedomeinen. Bovendien wordt verwacht dat IoT-adoptie, initiatieven zoals Industry 4.0 en technologische doorbraken met betrekking tot de ontwikkeling van nieuwe producten de marktvraag zullen stimuleren.

Recente ontwikkelingen:

  • Gardner Denver en Ingersoll Rand Industrial fuseerden in maart 2020 om een breder portfolio van bedrijfskritische industriële, robuustere, medische, energie- en speciale voertuigproducten en -diensten te bieden. 
  • Atlas Copco heeft in februari 2020 Dr. Gustav Gail Drucklufttechnik GmbH, een Duitse distributeur van industriële compressoren en diensten, overgenomen. 

Verzoek om aanpassing @ https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/2075

Over:

Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace &Defense, Automotive, C&M, Energy &Power, F&B, Healthcare &Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction &Mining en Semiconductor.

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de bedrijfseigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de nieuwste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie moet worden ondernomen op basis van deze aspecten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Verkoop: 1 628 258 0071(US) 

44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]


Keywords:  Industrial Air Compressor Market,Industrial Air Compressor Market Analysis,Industrial Air Compressor Market Trends,Industrial Air Compressor Market Technology,Industrial Air Compressor Market Players,Industrial Air Compressor Market Forecast