header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Marktaandeel recycling van lithium-ionbatterijen versnelt met 19,67% CAGR door groeiende vraag, grootte, analyse van topspelers en voorspelling tot 2030

Oct 19, 2022 2:00 PM ET

Lithium-ion batterij recycling marktonderzoeksrapport en groeianalyse 2022 door eindgebruik (automotive en niet-automotive [industrieel, energie en marine]), door batterijchemie (lithium-nikkel mangaan kobalt (Li-NMC), lithium-ijzerfosfaat (LFP), lithium-mangaanoxide (LMO), lithiumtitanaatoxide (LTO) en lithium-nikkel kobaltaluminiumoxide (NCA)), en per regio – prognose tot 2030

De lithium-ion batterij recyclingmarkt heeft verschillende belangrijke spelers die de marktdynamiek aansturen. Met een verbeterde groei van 19,67% van de CAGR in de prognoseperiode, heeft de markt een prognoseperiode van 2021 tot 2030. De groeiende vraag naar elektrische voertuigen als gevolg van de toename van verstedelijking heeft geleid tot een toename van het gebruik van lithiumbatterijen. Het toenemende gebruik heeft ook geleid tot mogelijke initiatieven van de overheid voor de effectieve verwijdering en recycling van de batterijen.

Er wordt voorspeld dat de markt in zijn prognoseperiode een aanzienlijke wereldwijde waarde zal verwerven. De markt stond aan het begin van de prognoseperiode op een wereldwijde koers van $ 4,6 miljard. Tegen het einde van 2030 zal de markt naar verwachting $ 22,8 miljard bedragen. Er zijn toenemende zorgen over de milieuproblemen die met de dag worden veroorzaakt. Het gebruik van conventionele voertuigen met brandstoffen en diesel heeft het milieu aangetast.

Belangrijkste spelers

  • ·         Umicore
  • ·         Glencore International Ag
  • Retriev         Technologies Inc
  • ·         Raw Materials Company Inc ( RMC )
  • ·         International Metals Reclamation Company (INMETCO)
  • ·         American Manganese Inc
  • ·         Sitrasa
  • Li-Cycle         Corp
  • ·         Neometals Ltd
  • ·         Recupyl Sas
  • ·         Tes-Amm Singapore Pte Ltd
  • ·         Fortum OYJ
  • ·         Gem Co Ltd
  • Tata         Chemicals Limited
  • ·         Op Technology LLC
  • ·         Lithion Recycling Inc
  • ·         Ecobat Technologies Ltd
  • ·         Batterij recycling gemakkelijk gemaakt (BRME)
  • ·         Euro Dieuze Industrie (E.D.I.)

Voorbeeldrapport aanvragen @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10583

Het gebruik van lithium-ion batterij-ingebedde voertuigen heeft niet alleen de effecten op het milieu verminderd, maar heeft ook geleid tot allerlei soorten kostenbeheersing. Dit brengt ook verschillende voordelen met zich mee, zoals energiebesparing en kostenbeheersing. Factoren zoals dergelijke hebben bijgedragen aan het verbeteren van de groei en ontwikkeling van de lithium-ion batterij recyclingmarkt. De lithium-ionbatterijen blijken veel te weinig onderhoud te hebben en vereisen geen hoge onderhoudskosten.

De uitbraak van de wereldwijde pandemie had echter een remmend effect op de groei en ontwikkeling van de lithium-ion batterijrecyclingmarkt. De productie en de productie van de grondstoffen werden tijdelijk stilgelegd vanwege de beperkingen die de overheid oplegde. De import en export van de grondstof werden belemmerd, waardoor de fabrikanten en de retailers verlies leden. Afgezien hiervan hebben andere factoren, zoals de gevaarlijke chemische samenstelling van de batterijen, de interesse van de consument verschoven van de marktdynamiek. De restlading houdt een groot deel van de accusamenstelling vast, waardoor de bestuurders altijd het risico lopen gewond te raken door ongeplande en onevenwichtige ontlading.

Ondanks de beperkingen en de drijvende factoren, wordt voorspeld dat de markt een gezonde groei zal hebben in de prognoseperiode.

Reikwijdte van het rapport:

Rapportstatistieken

Bijzonderheden

  Markt

Grootte

USD 24,31 miljard

  Cagr

21,43% CAGR (2022-2030)

  Basisjaar

2021

  Prognoseperiode

2022-2030

  Historische gegevens

2019 & 2020

  Prognose-eenheden

Waarde (USD miljoen)

  Rapportdekking

Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

Marktsegmentatie

De lithium-ion batterij recyclingmarkt is grotendeels gesegmenteerd in het eindgebruik en de batterijchemiedivisie.

Door het eindgebruik is de markt gefragmenteerd in de automobiel- en niet-automobielindustrie. De markt is opnieuw gesegmenteerd in lithium-ijzerfosfaat, lithiummangaanoxide en lithiumtitanaatoxide, samen met lithiumnikkel kobaltaluminiumoxide op basis van de batterijchemie.

Spreek met analist @ https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/10583

Regionale analyse

De markt wordt in grote lijnen gedomineerd door de delen van India, China en Japan in Azië-Pacific. Andere delen van de geografische dominantie van de lithium-ion batterij recycling markt zijn Afrika, Noord-Amerika en Europa.

Recente ontwikkelingen

De lithium-ion batterij recycling markt heeft verschillende belangrijke spelers zoals DOWA ECO-SYSTEM Co., Ltd. (Japan) en Contemporary Amperex Technology Co. Ltd (CATL) (China) functioneren in de marktdynamiek.

In         januari 2020: Li-Cycle Corp. kwam in een juridische overeenkomst met Ultium Cells LLC en creëerde een joint venture. Deze samenwerking was gericht op het recyclen van maar liefst 100% van de totale lithiumcomponent van een voertuig.

Inhoudsopgave

1 Samenvatting

2 Marktintroductie

1 Marktdefinitie

2 Reikwijdte van het onderzoek

3 Marktstructuur

3 Onderzoeksmethodologie

1 Primair onderzoek

2 Secundair onderzoek

3 Schatting van de marktcapaciteit

4 Prognosemodel

5 Lijst van aannames

6 Beperkingen van het onderzoek

4 Marktinzichten

5 Marktdynamiek

1 Inleiding

2 Markt drivers

2.1 Wereldwijd toenemende vraag naar energie

2.2 Nieuwe ontdekkingen van oliereserves verhogen de boor- en exploratieactiviteiten

3 Marktbeperkingen

3.1 Minder batterijchemie in andere verticals

4 Marktkansen

5 Porter’s Vijf Krachten Analyse

5.1 Bedreiging van nieuwkomers

5.2 Onderhandelingsmacht van kopers

5.3 Onderhandelingsmacht van leveranciers

5.4 Bedreiging van substituten

5.5 Rivaliteit

6 Waardeketen/Supply Chain Analyse

7 Covid-19-impactanalyse

7.1 Impact op de totale recyclingmarkt voor lithium-ionbatterijen

7.1.1 Economische gevolgen

…Voortgezet.

Verzoek om aanpassing @ https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/10583

Over:

Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace &Defense, Automotive, C&M, Energy &Power, F&B, Healthcare &Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction &Mining en Semiconductor.

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de bedrijfseigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de nieuwste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie moet worden ondernomen op basis van deze aspecten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Verkoop: 1 628 258 0071(US) 

44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]


Keywords:  Lithium-ion Battery Recycling Market,Lithium-ion Battery Recycling Market Size,Lithium-ion Battery Recycling Market Share,Lithium-ion Battery Recycling Market Trends,Lithium-ion Battery Recycling Market Forecast,Lithium-ion Battery Recycling Market Companies