header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Marktaandeel warmtewisselaar bereikt 33,57 miljard USD met een CAGR van 8,35% op basis van industriegrootte, vraag, wereldwijde trends en vooruitziende blik tot 2030

Oct 19, 2022 12:00 PM ET

Heat Exchanger Market Research Report, Per type (Shell &tube, plate, regenerative, air cooled), Application (Chemicals, Oil &Gas, Power Generation, HVACR, Food &Beverages, Other), and Region (North America, Europe, Asia-Pacific, RoW) – Forecast until 2030

De geschatte toekomstige marktgroei voor de warmtewisselaarmarkt is USD 33,57 miljard in 2030, wat vermoedelijk vrij hoog is.

De groei kan worden toegeschreven aan de toenemende vraag naar efficiënte en milieuvriendelijke koeloplossingen voor industriële toepassingen zoals datacenters, voedselverwerkende fabrieken, energieopwekkingsfaciliteiten, geavanceerde lucht- en ruimtevaartsystemen en productielijnen voor chemicaliën. Daarnaast hebben nieuwe commerciële lanceringen van hoogrenderende airconditioningunits de afgelopen jaren ook de markt gedreven.

Belangrijke factoren die naar verwachting deze markt zullen stimuleren, zijn stijgende energieprijzen in verschillende regio’s als gevolg van hernieuwbare energiebronnen en veiligheidsproblemen als gevolg van klimaatverandering en terroristische incidenten die infrastructuurinstallaties wereldwijd beïnvloeden.

Belangrijkste spelers

  • Alfa Laval AB (Zweden)
  • Kelvion Holdings Gmbh (Duitsland)
  • Zuidelijke warmtewisselaar (VS)
  • Danfoss A/S (Denemarken)
  • SPX Corporation (VS)
  • Xylem Inc. (VS)
  • API Heat Transfer Inc. (VS)
  • Gunter AG & Co. KG (Duitsland)
  • Sierra S.p.A (Italië)
  • Hamon & Cie International SA (België)
  • Koch Heat Transfer Company (VS)
  • Hughes Anderson Warmtewisselaars (VS)

Voorbeeldrapport aanvragen @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2963

De uitbraak van covid19 heeft gezorgd voor een gedeeltelijke daling van de markt. De pandemie veroorzaakte de onbeschikbaarheid van grondstoffen, wat leidde tot de sluiting van warmtewisselaarindustrieën en winkels. En er is een aanname dat het na de pandemie weer normaal zou worden.

De belangrijkste drijfveren van de warmtewisselaarmarkt zijn de toenemende vraag naar energie-efficiënte systemen, toenemende milieuzorgen en -regelgeving en een groeiende behoefte aan duurzame oplossingen.

Beperkingen die naar verwachting de groei van de warmtewisselaarmarkt zullen belemmeren, zijn onder meer een grotere focus op energie-efficiëntie, schaalbaarheid en flexibiliteit in de productie, toenemende milieuproblemen, complexiteit van de regelgeving en fluctuerende prijzen van warme materialen.

Reikwijdte van het rapport:

Rapportstatistieken

Bijzonderheden

  Marktomvang

USD 33,57 miljard

  Cagr

8,35% CAGR (2022-2030)

  Basisjaar

2021

  Prognoseperiode

2022-2030

  Historische gegevens

2019 & 2020

  Prognose-eenheden

Waarde (USD miljoen)

  Rapportdekking

Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

 

Marktsegmenten

De marktomvang van de warmtewisselaar is onderverdeeld in twee hoofdtypen: toepassing en type.

De warmtewisselaarindustrie kan worden gesegmenteerd in industriële, commerciële en residentiële toepassingen. Industriële toepassingen omvatten HVCARs, olieraffinaderijen, chemische fabrieken, energiecentrales, aluminiumsmelters enz. Commerciële toepassingen hebben betrekking op hotels / motels / restaurants enz., Terwijl residentieel gebruik varieert van grote institutionele gebouwen tot eengezinswoningen.

De segmentatie van de warmtewisselaarindustrie kan in grote lijnen worden ingedeeld in Tube-Type, luchtgekoeld, plaat en schaal.

  • Platen type Warmtewisselaars: Dit zijn de meest voorkomende warmtewisselaars die worden gebruikt in industriële processen.
  • Warmtewisselaars van het buistype: In tegenstelling tot warmtewisselaars van het oppervlaktype, gebruiken buizen van het buistype buizen in plaats van metalen platen om thermische energie tussen twee systemen te geleiden.

Er zijn vooruitzichten dat shell-type en buistypewisselaars de markt zouden leiden.

Verzoek om aanpassing @ https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/2963

Regionale analyse

De regionaleanalyses tonen aan dat de marktuitbarsting van warmtewisselaars zich vooral in Europa, het Midden-Oosten, het Midden-Oosten, Azië-Pacific en Noord-Amerika bevindt.

De olie- en gassector en technologische vooruitgang van het bedrijf zijn de drijvende kracht.

De industrie ziet de hoogste groei in de regio Azië-Pacific van de bovengenoemde geografische regio’s. Ontwikkelingslanden, waaronder China, India, Bangladesh en Japan, laten een toename van energieopwekking zien. De industriële bedrijven in deze gebieden investeren in het marktgroeiende veld.

De volgende grote wisselaar in de markt is de Europese regionale markt. Deze bedrijven zijn bezig met het adopteren om energie-efficiëntie te besparen en dus apparaten te gebruiken om energie te besparen.

Er is een langzame vooruitgang in het Midden-Oosten en de Afrikaanse regio’s. De stadskoelingstechnologie groeit en wordt gebruikt in Saoedi-Arabië, Bahrein en de VAE, afhankelijk van de omgeving. En de verwachting is dat de markt over een paar jaar exponentieel zal groeien.

In branchenieuws

10 juni. 2019

Met behulp van Microgroove TM, een koperen buis met een kleine diameter en een diameter van 5 mm, kunnen makers van warmtewisselaars materiaalkosten besparen met behoud van optimale prestaties. Er zijn nu meer mogelijkheden voor koperen buizen met een kleine diameter om zo goed te presteren als microkanaalontwerpen terwijl een aanzienlijk kleinere koelmiddellading wordt gebruikt, volgens een nieuwe studie van Optimized Thermal Systems, Inc. (OTS).

Spreek met analist @ https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/2963

Over:

Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace &Defense, Automotive, C&M, Energy &Power, F&B, Healthcare &Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction &Mining en Semiconductor.

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de bedrijfseigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de nieuwste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie moet worden ondernomen op basis van deze aspecten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Verkoop: 1 628 258 0071(US) 

44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]


Keywords:  Heat Exchanger Market,Heat Exchanger Market Size,Heat Exchanger Market Shre,Heat Exchanger Market Demand,Heat Exchanger Market Types,Heat Exchanger Market Application,Heat Exchanger Market Forecast,Heat Exchanger Market Trends