header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Marktomvang van groene waterstof, analyse van topspelers, groeimogelijkheden, toekomstige trends, vraagstatus, regiooverzicht en brancheprognose 2030

Oct 19, 2022 12:00 PM ET

Green Hydrogen Market Research Report and Growth Analysis 2022 by Technology (Alkaline Electrolyzer, Proton Exchange Membrane Electrolyzer en Solid Oxide Electrolyzer), Application (Transport, Power Generation, Industries, and Heating), Location (Onshore and Offshore), and Region (North America, Europe, Asia-Pacific, Middle East &Africa, and South America) – Forecast until 2030

De wereldwijde groene waterstofmarkt was in 2020 $ 0,3 miljard waard en zal naar verwachting in 2028 $ 9,8 miljard waard zijn, met een CAGR van 54,7% tussen 2021 en 2028. Groene waterstof wordt gemaakt met behulp van hernieuwbare energiebronnen en waterelektrolyse.

Sinds het eerste geval in december 2019 werd ontdekt, heeft deze uitbraak een aanzienlijke impact gehad op de wereldwijde markten. Omdat het momenteel op verschillende cruciale plaatsen wereldwijd actief is, zal de wereldwijde groene waterstofmarkt tegen 2028 een aanzienlijk groeipotentieel hebben. Verschillende landen, met name China, Italië, de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk, hebben momenteel te maken met de nasleep van de pandemie. Het wordt ook steeds moeilijker voor de snelgroeiende economie van de wereld om aan de behoeften van de wereldmarkt te voldoen. Tijdens de uitbraak daalde het stroomverbruik van SIEMENS. Toch is het verbruik van woningbouw dramatisch gestegen.

Concurrentie analyse

Topspelers in de wereldwijde markt voor groene waterstof. Fusies en overnames zijn de belangrijkste strategieën die door spelers worden gevolgd om een voorsprong te krijgen in de concurrentie.

  • Messer Group GMBH (Duitsland)
  • Toshiba Corporation (Japan)
  • SEIMENS (Duitsland)
  • UNIPER SE (Duitsland)
  • Air Products Inc. (VS)
  • LINDE (Verenigd Koninkrijk)
  • MC PHY Energy (Frankrijk)
  • Air LIQUIDE (Frankrijk)
  • NEL ASA (Noorwegen)
  • ITG Power (Verenigd Koninkrijk)
  • ENGIE (Frankrijk)
  • Cummins Inc. (VS)
  • en Plug Power Inc. (VS)

Voorbeeldrapport aanvragen @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10083

Bovendien stimuleren de toenemende milieuzorgen de marktuitbreiding, waarbij de noodzaak voor hernieuwbare / schone energieopwekking wordt benadrukt om de emissieniveaus te verlagen. Bovendien trekt een groter gebruik van nucleaire en groene waterstofbrandstoffen de groene waterstofindustrie vooruit. De initiële investering die nodig is om waterstofinfrastructuur aan te leggen en de onbetaalbare onderhoudskosten zijn echter de belangrijkste beperkingen die de toepassing ervan beperken.

Groene waterstof is de laatste tijd steeds populairder vanwege het vermogen om koolstofemissies te minimaliseren. Het helpt ook om aan de groeiende energiebehoefte van de wereld te voldoen. Het gebruik ervan zal naar verwachting toenemen omdat het een hernieuwbare energiebron is. Door de toegenomen kennis over het gebruik van waterstof als energiedrager zal de wereldwijde markt naar verwachting stijgen.

Reikwijdte van het rapport:

Rapportstatistieken

Bijzonderheden

  Marktomvang

USD 10,22 miljard

  Cagr

57,41% CAGR (2022-2030)

  Basisjaar

2021

  Prognoseperiode

2022-2030

  Historische gegevens

2019 & 2020

  Prognose-eenheden

Waarde (USD miljoen)

  Rapportdekking

Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

Recente ontwikkelingen:

  • In oktober 2020 kondigde GN-Hydrogen Power Technology Co., Ltd. een nieuwe brandstofcelstack aan, waarmee de huidige productlijn werd uitgebreid. Verder worden multidimensionale stackontwerpen, opvouwbare grafietplaattechnologie en ultradunne CCM-innovatie gebruikt.
  • Nel ASA introduceerde zijn op containers gebaseerde Proton PEM-elektrolyser in mei 2019. De M-serie was verkrijgbaar in traditionele 1 en 2 MW containervarianten. Een van de essentiële factoren tijdens het ontwikkelingsproces was de mogelijkheid om van 1 MW-platforms naar 2 MW-platforms te groeien en moeiteloos verschillende eenheden in het veld te koppelen. Met dit model hoopte het bedrijf aan de eisen van de markt te voldoen.

Aanvraag voor aangepast rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/10083

Marktsegmentatie:

De wereldwijde Green Hydrogen Market is onderverdeeld in technologie, toepassing en eindgebruik.

Op technologie:

  • Alkalische elektrolyser
  • Protonenuitwisselingsmembraanelektrolyzer
  • Vaste oxide elektrolysator

Per toepassing:

  • Vervoer
  • Elektriciteitsproductie
  • Anderen

Per eindgebruiksindustrie:

  • Eten & drinken
  • Chemisch
  • Geneeskundig
  • Glas
  • Petrochemie
  • Anderen

Regionale analyse:

Marktbewegingen voor milieuvriendelijke waterstof schieten wortel in zes belangrijke gebieden: Azië-Pacific, Europa, Afrika, het Midden-Oosten, Noord-Amerika en Zuid-Amerika. Analisten voorspellen dat Europa gedurende de hele prognoseperiode een enorme groei zal doormaken. Een reden hiervoor is het bestaan van een sterke, langdurige infrastructuur en veel kansen in de markt. Bovendien nemen de kosten voor het produceren van hernieuwbare energie af, wat bijdraagt aan de groei in de komende jaren. Noord-Amerika zal binnenkort het snelste gebied van het wereldwijde marktaandeel van groene waterstof zijn vanwege het potentieel om enorme faciliteiten te creëren voor het opslaan van groene waterstof. De VS zullen een cruciale rol spelen bij het vergroten van de markt in deze sector.

Spreek met analist @ https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/10083

Veelgestelde vragen:

  1. Wat is de “Groene Waterstof” Markt?
  2. Wie zijn de topmarktfabrikanten?
  3. Wat zijn de meeste bedrijfsregio’s over de hele wereld?
  4. Hoe groot is de “Groene Waterstof” markt in de komende jaren?
  5. Wat zijn de laatste ontwikkelingen / industrie-updates in de “Groene Waterstof” -markt?

Over:

Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace &Defense, Automotive, C&M, Energy &Power, F&B, Healthcare &Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction &Mining en Semiconductor.

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de bedrijfseigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de nieuwste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie moet worden ondernomen op basis van deze aspecten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Verkoop: 1 628 258 0071(US) 

44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]


Keywords:  Green Hydrogen Market,Green Hydrogen Market Trends,Green Hydrogen Market Players,Green Hydrogen Market Share,Green Hydrogen Market Regions,Green Hydrogen Market Forecast,Green Hydrogen Market Growth