header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Micro Combined Heat and Power (MCHP) Markttechnologie Vooruitgang en Global Outlook Registreren CAGR van 13,5% tegen 2030

Oct 19, 2022 3:00 PM ET

Micro Combined Heat and Power (MCHP) Marktonderzoek en groeianalyse 2022 naar capaciteit (tot 2 KW, 2 KW tot 10 KW en 10 tot 50 KW), per brandstof (aardgas , LPG, steenkool, hernieuwbare bronnen en olie), per Prime Mover (Stirlingmotor, verbrandingsmotor en brandstofcel), per toepassing (residentieel en commercieel), regio (Noord-Amerika, Europa, Midden-Oosten &Afrika, Zuid-Amerika) – Prognose tot 2030

De marktprijs van de Micro combined heat and power (MCHP) markt zal naar verwachting USD 3.870 miljoen bereiken en een CAGR van 13,5% in de prognoseperiode van 2022 – 2030.

Microgrids en energiesystemen zijn afhankelijk van Micro combined heat and power (MCHP) systemen. Dit systeem verhoogt de energie-efficiëntie, waardoor de integratie van hernieuwbare bronnen eenvoudiger wordt, de bedrijfskosten worden verlaagd, de emissiepercentages worden verlaagd en de essentiële infrastructuur en het elektriciteitsnet worden gestimuleerd. Bovendien kunnen MCHO-systemen de koolstofemissies tot 30% minimaliseren in vergelijking met verschillende vormen van conventionele opwekking, die ketels en energiecentrales gebruiken om warmte en stroom afzonderlijk te genereren.   De wereldwijde MCHP-markt zal naar verwachting aanzienlijk groeien als gevolg van de stijgende vraag naar concurrerende energie en kosteneffectieve systemen en de nadruk op het verminderen van koolstofemissies van energieopwekkingssystemen.

Belangrijkste spelers

  • Honda India Power Products Ltd (Japan)
  • Vaillant Group (Duitsland)
  • Yanmar Holdings Co (Japan)
  • Ceres Power Holdings Plc (Verenigd Koninkrijk)
  • Qnergy (VS)
  • Aisin Corporation (Japan)
  • BDR Thermea Groep (Europa)
  • Centrica Plc (Canada)
  • Viessmann Group (Duitsland)
  • Dantherm Power (Europa)
  • Enginuity Power Systems (VS)
  • Solid Power (VS) en anderen.

Voorbeeldrapport aanvragen @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1109

Als gevolg van de uitbraak van Covid-19 is er een aanzienlijke daling van de behoefte aan stroom, wat van invloed is op het verbruik door commerciële sectoren. Volgens statistieken van het Internationaal Energieagentschap (IEA) zagen regio’s in 2020 een gemiddelde daling van de energievraag van 25% en het aandeel hernieuwbare energie in de energiemix van de wereld neemt toe. Integendeel, de behoefte aan energiebronnen, waaronder steenkool, kernenergie en gas, is toegenomen.

Micro Combined Heat and Power (MCHP) Marktsegmenten

De Micro warmtekrachtkoppelingsmarkt is onderverdeeld in prime mover, capaciteit, brandstof en toepassing.

Afhankelijk van de prime mover is de Micro warmtekrachtkoppelingsmarkt verdeeld in de verbrandingsmotor, brandstofcel en Stirlingmotor.

Afhankelijk van de capaciteit is de Micro warmtekrachtkoppelingsmarkt verdeeld in 10 tot 50 Kw, 2 Kw tot 10 Kw en maximaal 2 Kw.

Afhankelijk van de brandstof is de micro warmtekrachtkoppelingsmarkt verdeeld in kolen, olie,

Aardgas &LPG en hernieuwbare bronnen.

Afhankelijk van de toepassing is de micro warmtekrachtkoppelingsmarkt verdeeld in commercieel en residentieel.

Reikwijdte van het rapport:

Rapportstatistieken

Bijzonderheden

  Marktomvang

USD 3.870 miljoen

  Cagr

13,5% CAGR (2022-2030)

  Basisjaar

2021

  Prognoseperiode

2022-2030

  Historische gegevens

2019 & 2020

  Prognose-eenheden

Waarde (USD miljoen)

  Rapportdekking

Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

Praat met analist @ https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/1109

Micro Combined Heat and Power (MCHP) Markt Regionale analyse

De micro warmtekrachtkoppelingsmarkt laat een enorme groei zien in regio’s zoals het Midden-Oosten, Afrika, Europa, Azië-Pacific, Noord-Amerika en Zuid-Amerika.

Uit de regionale analyse blijkt dat de grootste micro-warmtekrachtkoppelingsmarkt zich in Noord-Amerika bevindt. Mexico, De Verenigde Staten en Canada zijn drie belangrijkemarktplaatsen in de Noord-Amerikaanse regio. Vanwege het toegenomen onderzoek en ontwikkeling naar hernieuwbare hulpbronnen en overheidsinitiatieven ter ondersteuning van het combineren van warmte en elektriciteit als een middel om elektriciteit te produceren, is het een van de belangrijke regio’s in de MCHP-markt. Commerciële eindgebruikers hebben de mchp-markt de afgelopen vijf jaar gedomineerd en er wordt voorspeld dat ze de rang tijdens de prognoseperiode zullen voortzetten.

In termen van zowel producten als diensten ontwikkelen landen in de regio Azië-Pacific zich snel. De uitbreiding heeft echter ook geleid tot hogere emissiecijfers in India en China. De toenemende behoefte aan energie-efficiëntie en de toenemende vraag naar koolstofemissies zijn twee belangrijke factoren die naar verwachting de groei van de MCHP-markt zullen stimuleren.

Nieuws uit de branche

In september 2022 ontving Fuel cell power NV, een dochteronderneming van Alkaline Fuel Cell Power Corp. (AFCP) in België, een certificering voor zijn kwaliteitsmanagementsysteem volgens de normen van ISO. Fuel Cell Power NV richt zich op het ontwikkelen, produceren en commercialiseren van micro-warmtekrachtkoppelingssystemen, back-up stroomgeneratoren die geen koolstofdioxide uitstoten.

Controleer korting op Report @ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/1109

Over:

Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace &Defense, Automotive, C&M, Energy &Power, F&B, Healthcare &Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction &Mining en Semiconductor.

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de bedrijfseigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de nieuwste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie moet worden ondernomen op basis van deze aspecten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Verkoop: 1 628 258 0071(US) 

44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]


Keywords:  Micro Combined Heat and Power (MCHP) Market,Micro Combined Heat and Power (MCHP) Market Analysis,Micro Combined Heat and Power (MCHP) Market Research,Micro Combined Heat and Power (MCHP) Market Technology,Micro Combined Heat and Power (MCHP) Market Trends,Micro Combined Heat and Power (MCHP) Market Companies