header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


OCTG (Oil Country Tubular Goods) Marktomvang, omzetstatus, groeifactoren, kansen, regio’s, vraag, analyse van topspelers en wereldwijde trends 2030

Oct 19, 2022 3:00 PM ET

OCTG (Oil Country Tubular Goods) Marktonderzoeksrapport: Informatie per type (buizen, behuizing, boorpijp), merk (naadloos, gelast), g-kwaliteit (Premium, API) en regio (Noord-Amerika, Europa, APAC, Midden-Oosten en Latijns-Amerika) – Voorspelling tot 2030

Octg Marktaandeel wordt verwacht ter waarde van USD 24,07 miljard, samen met de cagr van 5,95% tijdens de prognoseperiode. Dit zijn componenten die worden gebruikt bij de productie van olie en gas door de juiste implementatie van OCTG kunnen gemakkelijk helpen en de kans op rampenrisico’s verminderen, evenals het risico dat de productiekosten van de organisatie minimaliseert. Het zal veel voorbeelden overwegen, zoals het boren van pijpen en het tuben van de landgasindustrie. Een deel van het geld dat het zeker moet hebben om het saldo te behouden, evenals de gasproductie die erg wit is, allemaal om verlies van geldmachines te voorkomen die de wereldwijde of stedelijke markt perfect waard maken.

Het wereldwijde of burgersysteem om concurrerend te blijven, samen met de contacten die het visum verbeteren en de technologie creatieve oplossingen krijgen die de zakelijke markt kunnen hebben, zal waarschijnlijk snel groeien gedurende de prognoseperiode vanwege de toegenomen vraag naar boor- en productieactiviteiten voor seizoenen met een hoge vraag als de ontwikkeling van technologie tijdens de booractiviteiten. Het vermindert het gevaar van huisvestingsproblemen die het kan overwegen efficiëntiespelletjes, evenals de vooruitgang in de wereld regerende technologie alleen maar om de herstelbaarheid van olie- en gasbronnen te verbeteren die sociaal zijn voor marktuitbreiding

Belangrijkste spelers 

 • Nippon Steel &Sumitomo Metal Co (Japan)
 • Vallourec (Frankrijk)
 • Tenaris (Europa)
 • National Oilwell Varco (VS)
 • TMK (VS)
 • Steel Tubular Products Inc (NA).
 • ILJIN STEEL CO (Zuid-Korea)
 • Continental Alloys (Maleisië)
 • Anhui Tianda Oliepijp Company (China)

Voorbeeldrapport aanvragen @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1030

Nieuws uit de branche

In maart 2018 beschouwt de Corporation Of America de dochteronderneming van de Corporation die zijn plannen aankondigt om alles te kopen, dus en bedrijf. In juni 2019 heeft TMK overwogen en ondertekend dat is een statische overeenkomst met no what tack Nova Tech premium prijzen en buizen voor vijf goederen geleverd door TMK die volgens de overeengekomen formule is. Het is alleen gebaseerd op de prijsstelling en verrassingen bij de componenten die de productie van vorm gebruiken die ook bekend staan als Outsizing.

Marktsegmentatie 

De markt is gesegmenteerd op basis van type, maak de kwaliteit en regio. De wereldwijde OCTG-markttrends zullen naar verwachting een behoorlijke groei doormaken tijdens de prognoseperiode.

Per toepassing

Op basis van de toepassing is de markt gesegmenteerd in buizen, behuizingen en boorpijpen.

Door eindgebruikers

Op basis van de voortstuwingstypen is de markt gesegmenteerd in premium en API.

Reikwijdte van het rapport:

Rapportstatistieken

Bijzonderheden

  Marktomvang

USD 24,07 miljard

  Cagr

5,95 % CAGR (2022-2030)

  Basisjaar

2021

  Prognoseperiode

2022-2030

  Historische gegevens

2019 & 2020

  Prognose-eenheden

Waarde (USD miljoen)

  Rapportdekking

Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

Neem contact op met analist voor meer informatie @ https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/1030

Regionale classificatie 

Volgens de rapporten op basis van de regio is de wereldwijde oceaanmarkt verdeeld in Amerika Europa, het Midden-Oosten, Afrika en Amerika vanwege de extreme toename van de oceaanactiviteiten van geprojecteerde industrieën en uitbreiding voor meer alle factoren. Het is verleidelijk en verhoogt de telling in regio’s als Noord-Amerika en de kwestie pacific. Het is een ventrally het goede uit voor de oceaan marktaandeel wordt gewonnen om te stijgen ter waarde van USD 24,07 miljoen door2026 samen met de CAGR van 5,95%. Noord-Amerika is de snelst groeiende markt geweest ten opzichte van het vorige ding en het zal naar verwachting doorgaan naar zijn land is zoals de Verenigde Staten en China. Het gaat ook naar de productie in burgermarkten, met name het aantal Baker in de Verenigde Staten is sinds vorig jaar met 135 gegroeid.

Veelgestelde vragen:

 1. Wat is “OCTG” Markt?
 2. Wie zijn de topmarktfabrikanten?
 3. Wat zijn de meeste bedrijfsregio’s over de hele wereld?
 4. Hoe groot is de “OCTG” markt in de komende jaren?
 5. Wat zijn de laatste ontwikkelingen / branche-updates in de “OCTG” -markt? 

Controleer korting op Report @ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/1030

Over:

Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace &Defense, Automotive, C&M, Energy &Power, F&B, Healthcare &Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction &Mining en Semiconductor.

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de bedrijfseigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de nieuwste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie moet worden ondernomen op basis van deze aspecten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Verkoop: 1 628 258 0071(US) 

44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

E-mail: sales@marketresearchfuture.com


Keywords:  OCTG (Oil Country Tubular Goods) Market,OCTG (Oil Country Tubular Goods) Market size,OCTG (Oil Country Tubular Goods) Market share,OCTG (Oil Country Tubular Goods) Market manufacturers,OCTG (Oil Country Tubular Goods) Market trends