header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Power Rental Market Service Overview 2022, Industrieaandeel, Grootte, Groeifactoren, Top Key Players, Regio’s, Wereldwijde vraag en Trends tot 2030

Oct 19, 2022 3:00 PM ET

Power Rental Marktonderzoek en groeianalyse 2022 per brandstoftype (diesel, gas en anderen), per toepassing (basisbelasting, stand-by power en peak shaving), per eindgebruiker (olie en gas, nutsbedrijven, scheepvaart, productie, mijnbouw, bouw en anderen) – prognose tot 2030

De Power Rental Market krijgt een waardering van USD 18,11 miljard tot 2023 en een CAGR van 8,2% in de prognoseperiode 2022 – 2030

De groeiende verstedelijking als gevolg van industrialisatie heeft de vraag naar ononderbroken stroomvoorziening naar verwachting versneld, wat de wereldwijde markt voor stroomvoorziening aandrijft. Er werd een onevenwichtigheid waargenomen in commerciële en industriële elektriciteit. Dit komt door het hoge stroomverbruik, wat ertoe heeft geleid dat de stroomleasingschema’s tijdelijke elektriciteit leveren tijdens de tijd van behoefte. De tijdelijke stroomvoorziening verhoogde de vraag tijdens evenementen, festivals en beurzen. Deze energiesystemen zullen de komende jaren verder versnellen vanwege hun vraag in de industriële verticals.

De belangrijkste drijvende factor is de groeiende behoefte aan een betrouwbare elektriciteitsvoorziening. De beperkingen op het hoofdtransmissienet hebben de vraag naar huurgeneratoren doen toenemen. Bovendien zal de vraag naar schaalbare huurapparatuur om stroomstoringen op te vangen de wereldwijde power rental-markt in de prognoseperiode stimuleren.

Belangrijkste spelers

 • Aggreko Plc. (Verenigd Koninkrijk)
 • Caterpillar Inc. (VS)
 • Cummins Inc. (VS)
 • Herc Rentals Inc. (VS)
 • Speedy Hire Plc. (Verenigd Koninkrijk)
 • Ashtead Group Plc. (Verenigd Koninkrijk)
 • United Rentals Inc. (VS)
 • APR Energy (VS)
 • Bredenoord Exploitatiemij B.V. (Nederland)
 • L.M. Generating Power Co. Ltd. Ltd (Canada) en anderen.

Voorbeeldrapport aanvragen @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1226

Marktsegmenten

De Power Rental Market is gesegmenteerd in brandstoftype, toepassing en eindgebruiker. 

Het brandstoftypesegment van de markt is gecategoriseerd in diesel, gas en andere. Onder het toepassingssegment wordt de markt ingedeeld in stand-byvermogen, basisbelasting en peak shaving. 

Het eindgebruikerssegment van de markt is onderverdeeld in nutsbedrijven, scheepvaart, olie en gas, productie, bouw, mijnbouw en andere.

Regionale analyse van de power rental-markt

De Power Rental Market bestrijkt geografisch de Noord-Amerikaanse regio’s, Azië-Pacific, de Europese Unie, het Midden-Oosten en Afrika, en de rest van de regio’s.

Azië-Pacific laat een enorme groei zien in termen van aandeel. De snelle ontwikkeling van commerciële ruimtes zoals hotels, winkelcentra en winkels is zeer veeleisend voor een stabiele stroomvoorziening, wat uiteindelijk de behoefte aan stroomverhuur versnelt.

Bovendien laten Zuidoost-Aziatische landen zoals Thailand en Indonesië een enorme ontwikkeling van de commerciële infrastructuur zien vanwege hogere overheidsinvesteringen in openbare instellingen. Ook de groeiende digitalisering samen met Industrial Revolution 4.0 draagt bij aan de groei van de regionale markt van Azië-Pacific.

De Noord-Amerikaanse regio wordt gezien als de opperste dominerende regionale markt. Noord-Amerika heeft de hoogste marktaandeelwaarde. De onderontwikkelde en verouderde netwerkinfrastructuur en natuurrampen die resulteren in frequente stroomuitval, drijven de vraag naar stroomverhuur aan . De hogere vraag naar stroomverhuur vanuit industriële sectoren stimuleert vooral de regionale markt. Bovendien stimuleren de hogere investeringen in mijnbouw- en exploratieactiviteiten de vraag naar stroomverhuurapparatuur in de prognoseperiode.

Omvang van het power rental marktrapport:

<td

Rapportstatistieken

Bijzonderheden

  Marktomvang

2023: USD 18,11 miljard

  Cagr

8,2% CAGR (2022-2030)

  Basisjaar

2021

  Prognoseperiode

2022-2030

  Historische gegevens

2019 & 2020

  Prognose-eenheden

Waarde (USD miljoen)

  Rapportdekking

width=”399″>

Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

Praat met analist @ https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/1226

Nieuws uit de industrie

 • In november 2021 heeft Caterpillar Inc. een driejarige projectsamenwerking gesloten met Microsoft en Ballard Power Systems voor een energiesysteem met waterstofbrandstofcellen. Dit proces is voor betrouwbare en duurzame back-up stroomproductie voor Microsoft datacenters.
 • In juni 2021 werden in het depot van Aggreko Plc in Nederland de eerste waterstofstroomopwekkingseenheden getest om tijdelijke stroomtoepassingen te gebruiken.
 • In april 2021 introduceerde Atlas Copco het nieuwste model van de serie lithium-ion energieopslagsystemen genaamd ZenergiZe. Het zal worden gebruikt als een stand-alone bron met generatoren om een hybride stroomoplossing te vormen om Microgrids te creëren.

1 Samenvatting

2 Inleiding

2.1 Definitie

2.2 Reikwijdte van het onderzoek

2.3 Aannames

2.4 Marktstructuur

3 Onderzoeksmethodologie

3.1 Onderzoeksproces

3.2 Primair onderzoek

3.3 Secundair onderzoek

3.4 Schatting van de marktomvang 3.5 Prognosemodel

4 Marktdynamiek

4.1 Stuurprogramma’s

4.1.1 Groei in de bouwsector

4.1.2 Toename van het stroomverbruik

4.1.3 Tekort aan stroomvoorziening

4.2 Beperkingen

4.2.1 Strenge overheidsvoorschriften

4.2.2 Emissievoorschriften voor dieselmotoren

4.3 Kansen

4.3.1 Toepassingsgebied in de ontwikkelingslanden

4.3.2 Sterke groei van de elektriciteitsproductie

5 Marktfactoranalyse

5.1 Porter’s Vijf Krachten Analyse

5.1.1 Bedreiging van nieuwkomers

5.1.2 Onderhandelingsmacht van leveranciers

5.1.3 Onderhandelingsmacht van kopers

5.1.4 Bedreiging van substituten

…Voortgezet.

Verzoek om aanpassing @ https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/1226

Over:

Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace &Defense, Automotive, C&M, Energy &Power, F&B, Healthcare &Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction &Mining en Semiconductor.

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de bedrijfseigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de nieuwste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie moet worden ondernomen op basis van deze aspecten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Verkoop: 1 628 258 0071(US) 

44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]


Keywords:  Power Rental Market,Power Rental Market Services,Power Rental Market Trends,Power Rental Market Share,Power Rental Market Size,Power Rental Market Growth,Power Rental Market Companies,Power Rental Market Forecast