header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Analyse van de marktvraag van zonnewaterpompen per segment, grootte, regio’ s, technologie, groeifactoren van topspelers en trends in de sector tot 2030

Oct 20, 2022 1:00 PM ET

Marktonderzoeksrapport en groeianalyse zonnewaterpompen 2022 door zonnewaterpompen (dompelpompen en oppervlaktepompen), toepassing (landbouw, drinkwater en andere) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Midden-Oosten, Afrika en Zuid-Amerika) – Voorspelling tot 2030

De wereldwijde markt voor zonnewaterpompen bereikte tijdens de prognoseperiode de USD 5,7 miljard met een CAGR van 9,50% in 2028. De dompelbare zonnewaterpompen bevinden zich diep onder het niveau van de grond. De zuigkop was 10 meter diep en vergrootte de diepte. Het kan het water gemakkelijk uit de diepe grondwaterbronnen tillen.

Landbouw was een volatiele en weersafhankelijke activiteit waarbij de overheidssubsidies aan de boeren en de fabrikanten van zonnepompen worden verhoogd, vooral in de opkomende economieën.

De zonnepompen zijn essentieel in onontwikkelde en landelijke gebieden die geen infrastructuur voor het elektriciteitsnet hebben. Door middel van fotovoltaïsche modules kan de DC elektrische stroom gemakkelijk worden gebruikt. Enkele van de cruciale soorten zonnewaterpompen zijn transferpompen, circulaire pompen en irrigatiepompen.

De belangrijkste spelers die betrokken zijn bij de wereldwijde markt voor zonnewaterpompen zijn :

  • Lorentz (Duitsland)
  • R. I. Pumps Private Limited (India)
  • Tata Power Solar Systems Ltd (India)
  • Shakti Pompen (India) Ltd (India)
  • Wenling Jintai Pomp Factory Limited (China)
  • Bright Solar Limited (India)
  • Grundfos (Denemarken)
  • Symtech Solar (Oman)
  • com (Australië)
  • Urja Global Limited (Indië)
  • Kavita Solar Energy Private Limited (India)

Voorbeeldrapport downloaden @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/3980

De zonnepompsystemen hebben hun belangrijkste bijdrage aan irrigatie en levering van draagbaar water. Deze pompen worden omarmd door de activiteiten van olie en sector voor chemische injectie. De broeikasgassen worden niet uitgestoten door de zonnewaterpompen. In India was voor zonnepompen de irrigatie een hoofdactiviteit voor meer dan de helft van de bevolking en het toepassingsgebied, waardoor India veel kansen weerspiegelt om het land van grote kansen op de markt te worden. De regering van India heeft zich ten doel gesteld om de opwekkingscapaciteit voor hernieuwbare energie van het land uit te breiden.

De Jawaharlal Nehru National (JNN) Solar Mission werd gelanceerd in 2010. De zonnepompen pompen het water door de energie die door het zonlicht werd geproduceerd. De industriële activiteiten en overheidssteun maken de hoge investeringen voor de zonnepompen mogelijk. De R&D-programma’s in Azië-Pacific stijgen voortdurend voor de zonnepompen. De stijgende bevolking biedt ook de groeimogelijkheden voor de zonnepomp. Vanwege de grote vraag naar zonnepompen in de agrarische sector is de Europese markt enorm gegroeid.

Regionale classificatie

De wereldwijde markt voor zonnewaterpompen was verspreid in de volgende regio : Europa, Azië-Pacific, het Midden-Oosten, Noord-Amerika en Latijns-Amerika.

Reikwijdte van het rapport:

Rapportstatistieken

Bijzonderheden

  Marktomvang

USD 2.873,9 miljoen

  Cagr

9,50% CAGR (2022-2030)

  Basisjaar

2021

  Prognoseperiode

2022-2030

  Historische gegevens

2019 & 2020

  Prognose-eenheden

Waarde (USD miljoen)

  Rapportdekking

Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

Verzoek om aanpassing @ https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/3980

Marktsegmentatie

De wereldwijde markt voor zonnewaterpompen werd gesegmenteerd op basis van type, toepassing, vermogen, aandrijftype en eindgebruiker.

Op basis van type werd de wereldwijde markt voor zonnewaterpompen onderverdeeld in oppervlaktepompen en dompelpompen.

Op basis van de toepassing werd de wereldwijde markt voor zonnewaterpompen onderverdeeld in drinkwater, landbouw enAnderen.

Op basis van het vermogen werd de wereldwijde markt voor zonnewaterpompen verdeeld in onder 3HP, 3HP tot 10HP en boven 10HP.

Op basis van het type aandrijving werd de wereldwijde markt voor zonnewaterpompen onderverdeeld in AC-motor aangedreven zonnewaterpompen en DC-motor aangedreven zonnewaterpompen.

Op basis van de eindgebruiker werd de wereldwijde markt voor zonnewaterpompen verdeeld in landbouw, industrieel, commercieel en residentieel.
Veelgestelde vragen:

  1. Wat is de markt voor “zonne-waterpompen”?
  2. Wie zijn de topmarktfabrikanten?
  3. Wat zijn de meeste bedrijfsregio’s over de hele wereld?
  4. Hoe groot is de markt voor “zonnewaterpompen” in de komende jaren?
  5. Wat zijn de laatste ontwikkelingen / industrie-updates in de markt voor “zonnewaterpompen”? 

Spreek met analist @ https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/3980

Over:

Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace &Defense, Automotive, C&M, Energy &Power, F&B, Healthcare &Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction &Mining en Semiconductor.

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de bedrijfseigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de nieuwste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie moet worden ondernomen op basis van deze aspecten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Verkoop: 1 628 258 0071(US) 

44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]


Keywords:  Solar Water Pumps Market,Solar Water Pumps Market Analysis,Solar Water Pumps Market Trends,Solar Water Pumps Market technology,Solar Water Pumps Market Share,Solar Water Pumps Market Size,Solar Water Pumps Market forecast