header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Onderzeese stroomkabelmarkt bereikt 19.071,3 miljoen USD, bij een bloeiende CAGR van 12,5% in 2027 | Analytisch rapport over wereldwijde trends en topfabrikanten

Oct 20, 2022 1:00 PM ET

Submarine Power Cable Market Research Report and Growth Analysis 2022 per type (Single Core en Multi-Core), isolatietype (Cross-Linked Polyethylene (XLPE) en Ethyleenpropyleenrubber (EPR)), Spanning (tot 66 KV, 66 KV-220 KV en boven 220 KV), Geleidermateriaal (koper en aluminium), Eindgebruik (Offshore Wind Power Generation, Offshore Oil &Gas, Island Connection en Wave &Tidal Power Generation) en Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Midden-Oosten &Afrika en Zuid-Amerika) – Prognose tot 2027

Tegen 2027 zal de industrie voor onderzeese stroomkabels naar verwachting USD 19.071,3 miljoen bereiken, met een CAGR van 12,5% van 2018 tot 2027.

De toename van offshore windparken en de groeiende voorkeur voor offshore olie- en benzine operationele processen zijn de belangrijkste oorzaken van de uitbreiding. Gedurende de verwachte looptijd zouden er kansen moeten zijn voor kopers en verkopers in onderzeese elektrische lijnen als gevolg van de toenemende behoefte aan eilanden en grensoverschrijdende energie-interconnecties. De ontwikkeling van de submersible powerline-industrie zal naar verwachting gedurende het verwachte tijdsbestek worden beperkt door de hoge installatiekosten en reparatiecomplexiteiten.

COVID-19 heeft een aanzienlijke invloed gehad op alle wereldwijde bedrijven. Autoriteiten over de hele wereld hebben strengere maatregelen genomen voor het functioneren van industriële installaties en kantoren, wat resulteert in strengere afsluitingen, als gevolg van de snelle proliferatie.

Belangrijkste spelers

  • Prysmian Groep
  • NKT A/S
  • Nexans NV
  • Sumitomo Electric Industries Limited
  • ABB Ltd

Voorbeeldrapport aanvragen @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6442

De lockdown had een opmerkelijke impact op de energiesector in het algemeen, aangezien de vraag naar stroom in de commerciële en industriële sectoren sterk was afgenomen. Door personeelstekorten en fabriekssluitingen had de infectie ook een aanzienlijke impact op de fabrieken die geëlektrificeerd prikkeldraad en componenten maakten. Het resultaat was een omzetdaling en een moeilijk scenario voor de ondernemingen om hun werkkapitaal te beheren .

Bovendien is het wekelijkse elektriciteitsverbruik van India met 28% gedaald sinds de landelijke shutdown in maart 2020 begon. Dit is een gevolg van het feit dat bedrijven in de commerciële en industriële sector hun hoofdkantoor en faciliteiten sluiten. Omdat de geleden T&D-verliezen meer zijn dan wat eerst werd verwacht, hebben distributiebedrijven hogere geaggregeerde commerciële en technologische (AT&C) verliezen moeten lijden dan de drempels die door de regelgeving zijn vastgesteld.

De markt voor onderzeese stroomkabels zal naar verwachting geleidelijk groeien gedurende het verwachte tijdsbestek als gevolg van de aanhoudende wereldwijde groei van het energieverbruik. De belangrijkste factoren die de stijging van het stroomverbruik wereldwijd stimuleren, zijn een groeiend inkomen, meer toegang tot elektriciteit en verstedelijking.

In 2019 steeg ‘s werelds grootste elektriciteitsverbruik met 2,3% ten opzichte van 2018, vooral als gevolg van stijgende temperaturen en conditioneringseisen. Om de koolstofemissies te verminderen en duurzame ontwikkeling wereldwijd aan te moedigen, hebben energieproducerende bedrijven zich geconcentreerd op de productie van alternatieve energie. Bovendien is het nodig om het aandeel van duurzame energiebronnen in het elektriciteitsnet uit te breiden vanwege de groeiende bezorgdheid over toenemende koolstofvervuiling en maatregelen om deze te verminderen.

Reikwijdte van het marktrapport voor onderzeese stroomkabels:

Rapportstatistieken

Bijzonderheden

  Marktomvang

2027: USD 19.071,3 miljoen

  Cagr

12,5% CAGR (2021-2027)

  Basisjaar

2021

  Prognoseperiode

2021-2027

  Historische gegevens

2019 & 2020

  Prognose-eenheden

Waarde (USD miljoen)

  Rapportdekking

Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

Verzoek om aanpassing @ https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/6442

Marktsegmentatie van onderzeese stroomkabels:

Deze markt is gesegmenteerd in vijf hoofdgroepen die type, type isolatie, spanning, geleidermateriaal en eindgebruik zijn.

Op basis van het type van deze markt is gesegmenteerd in de single-core en multi-core. Op basis van het type isolatie is dit onderverdeeld in cross-linked polyethyleen (Xlpe) en Ethyleenpropyleen rubber (Epr).

Op basis van spanning is dit verdeeld in de tot 66Kv, 66Kv tot 220 Kv en boven de 220 kV. Op basis van de geleider is materiaal verdeeld in koper en aluminium. En als laatste op basis van het eindgebruik van het product, is dit onderverdeeld in Offshore windenergieopwekking, offshore Olie &gas, eilandaansluiting en Wave &getijdenstroomopwekking.

Submarine Power Cable Market Regionale classificatie:

Deze markt is ingedeeld in vijf belangrijke regio’s: Zuid-Amerika, Azië-Pacific, Europa, Noord-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika.

INHOUDSOPGAVE

1 SAMENVATTING

1.1.1 WERELDWIJDE MARKT VOOR ONDERZEESE STROOMKABELS, PER TYPE

1.1.2 WERELDWIJDE MARKT VOOR ONDERZEESE STROOMKABELS, PER ISOLATIETYPE

1.1.3 WERELDWIJDE MARKT VOOR ONDERZEESE STROOMKABELS, PER SPANNING

1.1.4 WERELDWIJDE MARKT VOOR ONDERZEESE STROOMKABELS, PER GELEIDERMATERIAAL

1.1.5 WERELDWIJDE MARKT VOOR ONDERZEESE STROOMKABELS, NAAR EINDGEBRUIK

1.1.6 WERELDWIJDE MARKT VOOR ONDERZEESE STROOMKABELS, PER REGIO

2 MARKTINTRODUCTIE

2.1 DEFINITIE

2.2 REIKWIJDTE VAN HET ONDERZOEK

2.3 ONDERZOEKSDOELSTELLING

2.4 MARKTSTRUCTUUR

3 ONDERZOEKSMETHODOLOGIE

3.1 ONDERZOEKSPROCES

3.2 PRIMAIR ONDERZOEK

3.3 SECUNDAIR ONDERZOEK

3.4 SCHATTING VAN DE MARKTOMVANG

3.5 PROGNOSEMODEL

3.6 LIJST VAN AANNAMES

4 MARKTDYNAMIEK

4.1 INLEIDING

4.2 STUURPROGRAMMA’S

4.2.1 TOENEMEND AANTAL OFFSHORE WINDPARKEN

4.2.2 TOENEMENDE VRAAG NAAR OFFSHORE OLIE- EN GASACTIVITEITEN

4.3 BEPERKINGEN

4.3.1 HOGE INSTALLATIEKOSTEN EN COMPLEXITEIT VAN REPARATIES

4.4 KANSEN

4.4.1 GROEIENDE VRAAG NAAR INTERLANDELIJKE EN EILANDSE ELEKTRICITEITSAANSLUITINGEN

4.5 IMPACTANALYSE VAN COVID-19

4.5.1 GEVOLGEN VOOR DE TOTALE ELEKTRICITEITSINDUSTRIE

4.5.1.1 ECONOMISCHE GEVOLGEN

4.5.2 GEVOLGEN VOOR DE MARKT VOOR ONDERZEESE KABELS

4.5.3 GEVOLGEN VOOR DE TOELEVERINGSKETEN VAN DE MARKT VOOR ONDERZEESE KABELS

4.5.3.1 PRIJSONTWIKKELING VAN DE BELANGRIJKSTE GRONDSTOFFEN

4.5.3.2 STILLEGGING VAN DE PRODUCTIE

4.5.3.3 KASSTROOMBEPERKINGEN

…Voortgezet.

Spreek met analist @ https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/6442

Over:

Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace &Defense, Automotive, C&M, Energy &Power, F&B, Healthcare &Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction &Mining en Semiconductor.

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de bedrijfseigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de nieuwste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie moet worden ondernomen op basis van deze aspecten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Verkoop: 1 628 258 0071(US) 

44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]


Keywords:  Submarine Power Cable Market,Submarine Power Cable Market Share,Submarine Power Cable Market regions,Submarine Power Cable Market Growth,Submarine Power Cable Market TRends,Submarine Power Cable Market Forecast