header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Solid Oxide Fuel Cell Market Growth resister een CAGR van 37,30% door Top Manufacturer Analysis, Demand Status, Regions, Growth Factors en Global Trends tot 2030

Oct 20, 2022 1:00 PM ET

Solid Oxide Fuel Cell Marktonderzoeksrapport en groeianalyse 2022 Per type (planair, buisvormig) Mobiliteit (stationair, draagbaar) Toepassing (warmtekrachtkoppeling) Eindgebruiker & Voorspelling tot 2030

De markt voor vaste oxide brandstofcellen wordt geraamd op USD 997,43 miljoen in 2013 met een weerstand biedende CAGR van 37,30% tijdens de prognoseperiode van 2022-2030. De vaste oxidebrandstof bevat componenten zoals een keramisch elektrolyt dat compatibel is met aardgas.

Er zijn enkele van de kenmerken van zacht die het een zeer waardevolle brandstof maken, de vaste oxidebrandstof is bestand tegen hoge temperaturen. Het kan ook werken bij een hoge temperatuur van 800 °C tot 1000 ° C medisch. Het is een toenemend bewustzijn over alternatieve brandstofbronnen, omdat het de belangrijkste factor is voor de groei van de markt voor vaste oxide brandstofcellen. Dit zijn andere vraagdrijvende factoren van de industrie die de operationele kosten van de brandstofflexibiliteitswetgeving en energie-efficiëntie zijn. Vandaag de dag, wanneer het gaat om koolstofemissies van energiebronnen, beschouwt het als een universeel probleem, omdat veel regeringen innovatieve onderzoekers zullen gebruiken om het probleem te beheren.

Belangrijkste spelers

  • Mitsubishi Heavy Industries Ltd
  • Ensol Systemen
  • Bloom Energie
  • Sunfire GmbH
  • Aisin Seiki Co Ltd
  • Ceres Power Holdings nv

Voorbeeldrapport aanvragen @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4281

Daarom moet u gereedschapsbedrijven beheren die kiezen voor schone energie voor vriendelijke brandstofbronnen of snel. Dit zijn de factoren die de vraag naar de markt voor vaste oxide brandstoffen in de komende jaren kunnen verhogen. Bovendien, de overheidssubsidies na de markt voor vaste oxide brandstofcellen Trends kunnen de uitbraak met betrekking tot de COVID-19 die de ondergang van veel industrieën in de negatief getroffen regio kan veroorzaken, als perfect beschouwen. De vaste oxide brandstofceltechnologie-industrie kan dalen als gevolg van de COVID-19.

Veel overheden beperken alle vormen van mobiliteit die leiden tot het opschorten van de productie en verstoring van de geleverde vraagketen in de markt. Dus in principe werken de brandstofindustrieën niet op een volwaardige manier, de markt voor vaste oxide brandstoffen vertoont volledige setdown als gevolg van de pandemie. Het is de nieuwe applicatie die zich ontwikkelt tot de parameters met betrekking tot de SOFC-markt. De belangrijkste marktspelers richten zich op kosteneffectieve R&D-programma’s om nieuwe soorten technologieën te ontwikkelen. Er zijn enkele prominente spelers op de markt voor vaste oxide brandstofcellen: ensol systems, bloom energy en sunfire GmbH.

Solid Oxide Fuel Cell Marktsegmentatie

Op basis van type 

  • Buisvormig 
  • Planar

Op basis van toepassing 

  • Draagbaar 
  • Vervoer 
  • Stationair

Op basis van eindgebruiker 

  • Waterstof opwekking 
  • Elektriciteitsproductie 
  • Automotive 

Op basis van regio 

  • Europa 
  • Noord-Amerika 
  • Azië-Pacific 

Solid Oxide Fuel Cell Market Report Reikwijdte:

Rapportstatistieken

Bijzonderheden

  Marktomvang

USD 997,43 USD millio

  Cagr

37,3% CAGR (2022-2030)

  Basisjaar

2021

  Prognoseperiode

2022-2030

  Historische gegevens

2019 & 2020

  Prognose-eenheden

Waarde (USD miljoen)

  Rapportdekking

Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

Request Voor Custom Report @ https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/4281

Solid Oxide Fuel Cell Market Regionale Classificatie 

Noord-Amerika is enorm en verspreid over de regionale markten in de Amerikaanse staten zoals Connecticut en Californië. Dit zijn de belangrijkste bijdragers aan een zachte marktgroei. Het overweegt tal van ondersteunende beleidsmaatregelen en hervormingengeïntroduceerd om bewustzijn over energie te creëren. Het beschouwt het topbedrijf om installaties in de VS te vergroten. Aan de andere kant is de Regio Azië-Pacific een andere regio waar men aanzienlijke groei kan krijgen voor een zachte markt in de prognoseperiode. Daarnaast zetten Japan en Zuid-Korea nieuwe installaties op. Bovendien is Europa een regio om isolaties toe te passen in landen als Duitsland.

De marktspelers per geografie zijn Noord-Amerika, de VS, Azië-Pacific, Zuid-Korea, Japan, Europa, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en anderen.

1 Samenvatting

2 Marktintroductie

2.1 Definitie 16

2.2 De reikwijdte van het onderzoek 16

2.3 Marktstructuur 16

2.4 Lijst van aannames 17

2.5 Belangrijkste afhaalmaaltijden 17

2.6 Belangrijkste koopcriteria 18

3 Onderzoeksmethodologie

3.1 Onderzoeksproces 20

3.2 Primair onderzoek 21

3.3 Secundair onderzoek 22

3.4 Schatting van de marktomvang 22

3.5 Prognosemodel 23

4 Marktdynamiek

4.1 Inleiding 25

4.2 Stuurprogramma’s 26

4.2.1 Hoge elektrische efficiëntie dan conventionele batterijen 26

4.2.2 Geschiktheid van SOFC voor een verscheidenheid aan toepassingen 26

4.2.3 Toenemende bezorgdheid over lage emissies 26

4.2.4 Impactanalyse van stuurprogramma’s 27

4.3 Beperkingen 28

4.3.1 Hoge kosten en gecompliceerde fabricage 28

4.3.2 Concurrentie van vervangende celtechnologieën 28

4.3.3 Impactanalyse beperkingen 29

4.4 Kans 29

4.4.1 Potentieel in opkomende economieën 29

5 Marktfactoranalyse

5.1 Porter’s Vijf Krachten Analyse 31

5.1.1 Bedreiging van nieuwkomers 31

5.1.2 Onderhandelingsmacht van leveranciers 31

5.1.3 Dreiging van substituten 31

5.1.4 Onderhandelingsmacht van kopers 32

…Voortgezet.

Controleer korting op Report @ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/4281

Over:

Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace &Defense, Automotive, C&M, Energy &Power, F&B, Healthcare &Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction &Mining en Semiconductor.

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de bedrijfseigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de nieuwste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie moet worden ondernomen op basis van deze aspecten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Verkoop: 1 628 258 0071(US) 

44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]


Keywords:  Solid Oxide Fuel Cell Market,Solid Oxide Fuel Cell Market Size,Solid Oxide Fuel Cell Market Share,Solid Oxide Fuel Cell Market Key Players,Solid Oxide Fuel Cell Market Trends,Solid Oxide Fuel Cell Market Technology,Solid Oxide Fuel Cell Market Forecast