header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Steam Turbine Market Growth Analysis 2022, Segmentenoverzicht, Grootte, Regio’s, Vraag, Trends en Voorspelling 2030 | Istom, Siemens, GE, Mitsubishi, Toshiba, ABB, Elliott, Fuji Electric en Man Diesel &Turbo

Oct 20, 2022 1:00 PM ET

Stoomturbine Marktonderzoek en groeianalyse 2022 Per fabrieksbrandstof (kolen, gas, kernenergie en andere), per capaciteit (tot 120 MW, 121-750 MW en meer dan 750 MW), per uitlaatgastype (condenserende stoomturbines en niet-condenserende stoomturbines), per eindgebruikersindustrie (energie en nutsvoorzieningen, industrieel en andere) en regio – prognose 2022-2030.

De markt voor stoomturbines zal naar schatting tegen het einde van 2023 ongeveer USD 19,21 miljoen bereiken, met een CAGR van meer dan 4,2% tussen 2022 en 2030.

De wereldwijde markt voor stoomturbines zal naar verwachting aanzienlijk groeien gedurende de prognoseperiode, als gevolg van de toegenomen vraag naar energie en consistente uitgaven voor capaciteitsuitbreidingen. Stoomturbines absorberen thermische energie uit stoom en zetten deze om in mechanische inspanning via een roterende uitgaande as. Bovendien zal de groei van scheepsafgravingen de stoomturbine-activiteiten aanzienlijk beïnvloeden. Bovendien wordt verwacht dat de markt zal groeien als gevolg van verhoogde inspanningen om de vraag naar energie, tekorten in het aanbod en de huidige ontwikkeling van thermische energieprojecten te verlichten.

Belangrijkste spelers

  • Alstom SA (Frankrijk)
  • Siemens AG (Duitsland)
  • General Electric (VS)
  • Mitsubishi Hitachi Power Systems (Japan)
  • Toshiba Corporation (Japan)
  • ABB (Zwitserland)
  • Elliott Group (VS)
  • Fuji Electric Co Ltd (Japan)
  • Man Diesel & Turbo SE (Duitsland)

Voorbeeldrapport aanvragen @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4618

De wereldwijde stoomturbinemarkt zal worden aangedreven door sterke economische groei en regelgevingsbeleid dat emissiearme brandstoffen zoals aardgas en biomassa bevordert. De groeiende belangstelling voor energieoptimalisatie en de nadruk op warmtekrachtkoppeling zullen het bedrijfslandschap ten goede komen. Regelgeving om koolstofemissies te verminderen en de uitgaven voor het bouwen van grootschalige thermische energieprojecten te verhogen, zal de stoomturbine-industrie helpen stimuleren. De wereldwijde pandemie veroorzaakt door de uitbraak van COVID-19 heeft een aanzienlijke impact gehad op de wereldwijde stoomturbine-activiteiten. Overheidsbeleid gericht op het behoud van sociale afstand heeft geleid tot de sluiting van vrijwel alle bedrijfspanden, wat resulteert in een aanzienlijke daling van de vraag naar energie. Bovendien lijden de industrie en de belangrijkste spelers op de stoomturbinemarkt onder een tekort aan arbeidskrachten als gevolg van de wereldwijde recessie, die de productiecapaciteit van toonaangevende fabrikanten op de markt heeft belemmerd.

Stoomturbine Marktsegmentatie:

De wereldwijde stoomturbinemarkt is onderverdeeld in de volgende categorieën:

Volgens het type:

  • Gecombineerde cyclus
  • Stoomcyclus

Volgens de applicatie:

  • Steenkool
  • Biomassa
  • Nucleair
  • Anderen

Volgens de nominale capaciteit:

  • 351-750 MW
  • 121-350 MW
  • 1-120 MW
  • Boven 750 MW

Volgens het uitlaattype:

  • Niet-condenserend
  • Condenserend

Reikwijdte van het rapport:

Rapportstatistieken

Bijzonderheden

  Marktomvang

2023: USD 19,21 miljoen

  Cagr

4,2% CAGR (2022-2030)

  Basisjaar

2021

  Prognoseperiode

2022-2030

  Historische gegevens

2019 & 2020

  Prognose-eenheden

Waarde (USD miljoen)

  Rapportdekking

Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

Aangepast rapport aanvragen @ https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/4618

Regionale analyse van de stoomturbinemarkt:

De wereldwijde stoomturbinemarkt is verdeeld in Amerika, Azië-Pacific, Europa, het Midden-Oosten en Afrika op basis van regio.

In termen van omzet leidde Europa de wereldwijde stoomturbinemarkt in 2020 en zal naar verwachting zijn dominantie gedurende de verwachte periode behouden. Dit is te wijten aan een verandering in de nadruk weg van conventionele energiebronnen en in de richting vanhernieuwbare energiebronnen.

Tijdens de projectieperiode zal Azië-Pacific naar verwachting het meest opportunistische segment zijn. De regio Azië-Pacific zal naar verwachting zijn marktleiderschap voortzetten vanwege het grote aantal fossiele brandstoffen en biomassa-aangedreven energiefaciliteiten. De snelle industriële expansie in zowel China als India heeft de vraag naar stoomturbines gestimuleerd.

Recente ontwikkelingen:

In juli 2021 kondigde Bharat Heavy Electricals Limited (BHEL) aan dat de Nuclear Power Corporation of India Limited (NPCIL) het een contract had gegund voor de levering van 12 stoomgeneratoren voor inheems ontwikkelde 700 MWe drukzwaarwaterreactoren (PHWRs) die op vier locaties in het hele land worden gebouwd.

General Electric en Harbin Electric Corporation kondigden in december 2021 aan dat Guangdong Energy Group Co. Ltd, een Chinese staatsenergieleverancier, twee GE 9HA.01 gasturbines had gekocht voor zijn Guangdong Huizhou gecombineerde cyclus energiecentrale in de provincie Guangdong, in de Greater Bay Area.

Praat met analist @ https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/4618

1… Samenvatting

2 Onderzoeksmethodologie

2.1 Reikwijdte van het onderzoek

2.1.1 Definitie

2.1.2 Onderzoeksdoelstelling

2.1.3 Aannames

2.1.4 Beperkingen

2.2 Onderzoeksproces

2.2.1 Primair onderzoek

2.2.2 Secundair onderzoek

2.3 Schatting van de marktomvang

2.4 Prognosemodel

3… Marktdynamiek

3.1 Markt drivers

3.2 Marktremmers

3.3 Analyse van de toeleveringsketen/waardeketen

3.4 Porter’s vijf krachten analyse

4… Wereldwijde stoomturbinemarkt, per fabrieksbrandstof

4.1 Inleiding

4.2 Steenkool

4.3 Gas

4.4 Nucleair

4.5 Overige

5… Wereldwijde stoomturbinemarkt, op capaciteit

5.1 Inleiding

5,2 tot 120 MW

5,3 121-750 MW

5.4 Boven 750 MW

6… Wereldwijde stoomturbinemarkt, per uitlaattype

6.1 Inleiding

6.2 Condenserende stoomturbines

6.3 Niet-condenserende stoomturbines

7… Wereldwijde stoomturbinemarkt, door eindgebruiker

7.1 Inleiding

7.2 Voeding &utility

7.3 Industrieel

… Voortgezet.

Gerelateerde rapporten:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/distributed-energy-resource-management-system-market-9621

https://www.marketresearchfuture.com/reports/distributed-energy-resource-management-market-7259

https://www.marketresearchfuture.com/reports/power-battery-management-system-market-4609

https://www.marketresearchfuture.com/reports/battery-management-system-market-8577

https://www.marketresearchfuture.com/reports/energy-harvesting-market-1051

Over:

Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace &Defense, Automotive, C&M, Energy &Power, F&B, Healthcare &Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction &Mining en Semiconductor.

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFRcombineert de bedrijfseigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de nieuwste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie moet worden ondernomen op basis van deze aspecten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Verkoop: 1 628 258 0071(US) 

44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]


Keywords:  Steam Turbine Market,Steam Turbine Market Trends,Steam Turbine Market Technology,Steam Turbine Market Manufacturers,Steam Turbine Market Analysis,Steam Turbine Market Size,Steam Turbine Market Share