header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De groei van de windenergiemarkt versnelt tot $ 221,56 miljard door groeiende omvang, technologie, wereldwijde marktkansen, trends en bedrijfsprognose 2030

Oct 21, 2022 2:00 AM ET

Windenergie marktonderzoeksrapport en groeianalyse per toepassing (residentieel, commercieel en industrieel), per installatie (onshore en offshore), per turbinecapaciteit (<100 KW, 100 KW tot 500 KW, 500 KW tot 1 MW, 1 MW tot 3 MW en > 3 MW) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, het Midden-Oosten en Zuid-Amerika) – Prognose tot 2030

De windenergiemarkt bedroeg in 2021 een wereldwijde marktwaarde van $ 77,77 miljard. Met een gezonde en substantiële groei voorspeld voor de markt in de prognoseperiode, heeft de markt een aanzienlijk groeipercentage van 12% van CAGR. De prognoseperiode van de markt wordt aangekondigd van 2021 tot 2030. Met substantiële drijvende factoren die de marktdynamiek ondersteunen, wordt verwacht dat de markt tegen het einde van de prognoseperiode opnieuw een gezond markttarief van $ 221,56 miljard zal laten zien. Er is een toename van verstedelijking, waardoor ook een strikte implementatie van milieuregels wordt overwogen. Dit toonde een enorme verbetering in de markt ten opzichte van de traditionele technologie en beïnvloedde ook de verkregen vooruitzichten.

Windenergie wordt vaak omgezet in mechanische energie door zware en krachtige turbines. De energie wordt getrokken en gebruikt door een generator. Dit kan zowel offshore als onshore. Windturbines zijn vaak efficiënter met de wind op land dan met de wind op zee. Omdat ze een hernieuwbare energiebron zijn, kunnen ze worden gebruikt voor meerdere krachtige doeleinden, zoals waterpompen en draaiende molens.

Belangrijkste spelers

  • Vestas (Denemarken)
  • General Electric (Verenigde Staten)
  • Senvion SA (Duitsland)
  • Wind World Limited (Indië)
  • Orient Green Power Company (India)
  • Indowind (Indië)
  • DNV GL (Noorwegen)
  • Siemens Gamesa Renewable Energy SA (Spanje)
  • Goldwind (China)
  • Bergey Wind Power (VS)

Voorbeeldrapport aanvragen @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1511

De windenergiemarkt werd voornamelijk gedreven door de behoefte van de retailers en de producenten om een sterke industriële invloed te creëren op zowel de commerciële als de industriële infrastructuur. Vanwege de betrouwbaarheid van de markt in de hernieuwbare energiebron, worden aanzienlijke groei en stijging voorspeld voor de marktdynamiek. De offshore turbine elimineert ook de noodzaak om enige beperkende kracht op de zeebodem te gebruiken, en factoren zoals deze hebben de groei en ontwikkeling van de markt aanzienlijk gestimuleerd.

De wereldeconomie van de markt werd echter zwaar getroffen door de Covid-19-pandemie. De inkomsten van de windenergiemarkt daalden en er was een massale shutdown. Er was een enorm tekort aan geschoolde arbeiders en arbeidskrachten die de windparken mogelijk aankonden. Ondanks al deze factoren die de markt afremden, werd een gestage economische groei gezien. De prognoseperiode zal naar verwachting zorgen voor een gezonde groei en ontwikkeling in de markt.

Segmentatie van de windenergiemarkt

De windenergiemarkt is gesegmenteerd in zijn toepassing, zijn installatie en zijn turbinecapaciteit.

Door toepassing is het verdeeld in de commerciële, industriële en residentiële sectoren. Door installatie is het verdeeld in onshore en offshore. Door turbinecapaciteit is het opnieuw verdeeld in 100kw tot 500kw en 1mw tot 3mw.

Reikwijdte van het rapport:

Rapportstatistieken

Bijzonderheden

  Marktomvang

221,56 miljard  Usd

  Cagr

12% CAGR (2022-2030)

  Basisjaar

2021

  Prognoseperiode

2022-2030

  Historische gegevens

2019 & 2020

  Prognose-eenheden

Waarde (USD miljoen)

  Rapportdekking

Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

 Belangrijkste marktkansen

Bewustmaking van hernieuwbare energiebronnen

  Belangrijkste marktfactoren

Stijging van het vervuilingsniveau in milieu- en gezondheidsproblemen

Uitputting van fossiel

brandstofreserves

 

Verzoek om aanpassing @ https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/1511

Regionale analyse van de windenergiemarkt

De windenergiemarkt is grotendeels verspreid over delen van Azië-Pacific zoals China, Indonesië, India en Japan. Een zeer concurrerend landschap wordt gezien voor de markt met zijn toenemende wereldwijde marktaandelen. Dit omvat de economische markt in Brazilië en Zuid-Afrika, samen met het Verenigd Koninkrijk en Duitsland. China is een van de grootste toonaangevende machten op de wereldmarkt op het gebied van windenergieopwekking en -verbruik.

Recente ontwikkelingen

Verschillende belangrijke spelers in de markt hebben deel uitgemaakt van grote samenwerkingen en productlanceringen. Dit komt neer op de wereldeconomie van de windenergiemarkt. Hieronder volgen enkele recente ontwikkelingen in de markt:

April 2018: India installeerde zijn eerste offshore windenergieproject in de Golf van Khambhat dat gericht was op het vaststellen van lange en effectieve resultaten op het gebied van energieopwekking in de hele staat Gujarat.

Inhoudsopgave

1 Samenvatting

2 Marktintroductie

2.1 Marktdefinitie

2.2 Reikwijdte van het onderzoek

2.3 Marktstructuur

3 Onderzoeksmethodologie

3.1 Primair onderzoek

3.2 Secundair onderzoek

3.3 Schatting van de marktomvang

3.4 Prognosemodel

3.5 Lijst van aannames

3.6 Beperkingen van het onderzoek

4 Marktinzichten

5 Marktdynamiek

5.1 Inleiding

5.2 Marktfactoren

5.3 Marktbeperkingen

5.4 Marktkansen

5.5 Porter’s vijf krachten analyse

5.5.1 Dreiging van nieuwkomers

5.5.2 Onderhandelingsmacht van kopers

5.5.3 Onderhandelingsmacht van leveranciers

5.5.4 Bedreiging van substituten

5.5.5 Intensiteit van de rivaliteit

5.6 Waardeketen/supply chain analyse

6 Wereldwijde windenergiemarkt, per toepassing

6.1 Inleiding

6.2 Residentieel

6.2.1 Marktschattingen &quot%Prognose, 2020–2027

6.2.2 Marktschattingen &quot%Prognose, per regio, 2020–2027

6.3 Commercieel

6.3.1 Marktschattingen &quot%Prognose, 2020–2027

6.3.2 Marktschattingen &quot%Prognose, per regio, 2020–2027

…Voortgezet.

Praat met analist @ https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/1511

Over:

Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace &Defense, Automotive, C&M, Energy &Power, F&B, Healthcare &Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction &Mining en Semiconductor.

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de bedrijfseigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de nieuwste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie moet worden ondernomen op basis van deze aspecten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Verkoop: 1 628 258 0071(US) 

44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]


Keywords:  Wind Power Market,Wind Power Market Analysis,Wind Power Market Trends,Wind Power Market Share,Wind Power Market Size,Wind Power Market Players