header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Dompelpompen Marktkans Schatting van de wereldwijde waarde van 24,78 miljard USD, bij een stijgende CAGR van 7,22% tot 2030

Oct 21, 2022 1:00 AM ET

Dompelpompen Marktonderzoeksrapport en groeianalyse 2022 per industrie (water & afvalwater, olie en gas, landbouw , irrigatie, bouw, mijnbouw, anderen), per puttype (boorput, open put), per bedrijf (meertraps, eentraps), per vermogen (hoog vermogen, gemiddeld vermogen, laag vermogen) en regio – prognose tot 2030

De markt voor dompelpompen zal naar verwachting USD 24,78 miljard bereiken en een CAGR van 7,22% in de prognoseperiode 2022-2030. 

Het belangrijkste voordeel van deze pomp is dat het pompturbulentie voorkomt, een probleem dat wordt veroorzaakt door een groot hoogteverschil tussen het water en de pomp. Deze pompen worden vaak gebruikt om extra water uit kelders te verwijderen. Granulaire stoffen kunnen ook worden gepompt met behulp van deze pompen. Deze pompen werken anders dan straalpompen. De dompelpompen worden gebruikt om olie uit de aarde te verwijderen voor behandelings- en opslagfaciliteiten. Eentrapspompen worden bijvoorbeeld gebruikt voor huishoudelijke, drainage- en rioleringsgebieden, terwijl meertrapspompen worden aanbevolen voor commerciële, huishoudelijke en gemeenten. De hoge duurzaamheid en het lage onderhoud zijn gunstig voor eindgebruikers. De industrie gebruikt dompelpompen voor putten die 50 meter dieper zijn.

Belangrijkste spelers

  • Xylem (VS)
  • KSB Group (Duitsland)
  • Flowserve Corporation (VS)
  • EBARA CORPORATION (Japan)
  • Tsurumi Manufacturing Co Ltd (Japan)
  • De Gorman-Rupp Company (VS)
  • Atlas Copco AB (Zweden)
  • De Weir Group PLC (Verenigd Koninkrijk)
  • Sulzer Ltd. (Zwitserland) e.a.

Voorbeeldrapport aanvragen @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1351

Een dompelpomp heeft een afgedichte motor die nauw verbonden is met het pomplichaam. De hele pomp wordt ondergedompeld in het water. Het feit dat deze pomp volledig in het water is ondergedompeld, elimineert meestal de noodzaak om te tanken. Deze eersteklas pomp wordt nooit uit het water verwijderd, anders kan het ingewikkeld worden en niet verder lopen.

De wereldwijde toename van wereldwijde mijnbouwactiviteiten is een belangrijke aanjager van de markt voor dompelpompen. Metalen zoals Cerium, lanthaan en neodymium spelen een belangrijke rol in de elektronica. De mijnbouwindustrie zal naar verwachting de komende jaren worden aangedreven door de consistente behoefte aan steenkool, die nog steeds een van de belangrijkste energiebronnen is.

Reikwijdte van het rapport:

Rapportstatistieken

Bijzonderheden

  Marktomvang

USD 24,78 miljard

  Cagr

7,22% CAGR (2022-2030)

  Basisjaar

2021

  Prognoseperiode

2022-2030

  Historische gegevens

2019 & 2020

  Prognose-eenheden

Waarde (USD miljoen)

  Rapportdekking

Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

Belangrijkste marktkansen

  Nieuwe productlanceringen en R&D onder de belangrijkste spelers

  Belangrijkste marktfactoren

Toename mijnbouwactiviteiten

Hoge voorkeur voor dompelpompen

Marktsegmenten dompelpompen

De marktsegmenten dompelpompen omvatten puttype, vermogen, industrie en werking.

Op basis van het puttype is de markt voor dompelpompen ingedeeld in open en boorput.

Op basis van het vermogen is de markt voor dompelpompen ingedeeld in lage, gemiddelde en hoge vermogens.

Op basis van de industrie is de markt voor dompelpompen ingedeeld in mijnbouw, bouw, landbouw en irrigatie, water en afvalwater, en olie en gas.

Op basis van de werking wordt de markt voor dompelpompen ingedeeld in eentraps en meertraps.

Verzoek om aanpassing @ https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/1351

Dompelpompen Markt Regionale Analyse

De geografische analyse toont een immense groei in regio’s zoals Noord-Amerika,Latijns-Amerika, Europa, Azië-Pacific, het Midden-Oosten en Afrika.

Van de belangrijkste regio’s domineert Noord-Amerika de markt voor dompelpompen. De Verenigde Staten leiden de markt vanwege de toename van de exploratie van olie-, gas- en schaliereserveprojecten. De Amerikaanse markt wordt gevoed door strikte voorschriften voor afvalwaterzuivering om het herstel in mijnbouw, bouwontwikkeling en industrialisatie te ondersteunen. De markt heeft nog steeds te maken met zaken, waaronder hoge onderhouds- en kosten, die het marktaandeel beïnvloeden.

Nieuws uit de branche

In augustus 2022 was Xylem Inc, een in de VS gevestigd bedrijf, goed voor het grootste aandeel met een omzet van 42% op de regionale markt onder andere topbedrijven zoals Sulzer AG en KSB-groep met een omzet van respectievelijk 52% en 55,61%. Deze bedrijven richten zich op de behandeling van waterproblemen in stedelijke en landelijke gebieden. Bedrijven concurreren op basis van kwaliteit, kosten en duurzaamheid. Daarom moeten ze kosteneffectieve en uitstekende technologie bieden om te winnen in een moeilijke markt.

1 Samenvatting

2 Marktintroductie

2.1 Definitie 18

2.2 Reikwijdte van het onderzoek 18

2.3 Lijst van aannames 18

2.4 Marktstructuur 19

3 Onderzoeksmethodologie

3.1 Onderzoeksproces 21

3.2 Primair onderzoek 22

3.3 Secundair onderzoek 23

3.4 Schatting van de marktomvang 23

3.5 Prognosemodel 24

4 Marktdynamiek

4.1 Inleiding 26

4.2 Stuurprogramma’s 26

4.2.1 Toename van mijnbouwactiviteiten 26

4.2.2 Hoge voorkeur voor dompelpompen 27

4.3 Beperkingen 28

4.3.1 Storing van dompelmotoren 28

4.4 Kansen 28

4.4.1 Uitbreiding van offshore exploratie en onderzeese activiteiten 28

5 Marktfactoranalyse

5.1 Supply Chain Analyse 30

5.1.1 Ontwerp en ontwikkeling 30

5.1.2 Aanvoer van grondstoffen 30

5.1.3 Productie en assemblage van componenten 30

5.1.4 Levering en distributie 30

5.1.5 Eindgebruik 31

5.2 Porter’s Vijf Krachten Model 31

5.2.1 Bedreiging van nieuwkomers 31

5.2.2 Onderhandelingsmacht van leveranciers 32

5.2.3 Onderhandelingsmacht van kopers 32

…Voortgezet.

Speat naar Analist @ https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/1351

Over:

Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace &Defense, Automotive, C&M, Energy &Power, F&B, Healthcare &Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction &Mining en Semiconductor.

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de bedrijfseigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de nieuwste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie moet worden ondernomen op basis van deze aspecten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Verkoop: 1 628 258 0071(US) 

44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]


Keywords:  Submersible Pumps Market,Submersible Pumps Market Analysis,Submersible Pumps Market Growth,Submersible Pumps Market Size,Submersible Pumps Market Share,Submersible Pumps Market Trends,Submersible Pumps Market Technology,Submersible Pumps Market Companies