header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Markttechnologie voor virtuele energiecentrales, analyse van topspelers, grootte, groeifactoren, regio’s, trends en ontwikkelingen tot 2030

Oct 21, 2022 2:00 AM ET

Virtual Power Plant Market Report and Growth Analysis 2022 per technologie (distributiegeneratie, vraagrespons en gemengde activa), per eindgebruiker (commercieel, industrieel en residentieel) en per regio – wereldwijde prognose tot 2030

De totale omzet van de wereldwijde Virtual Power Plant Market zal naar verwachting in 2027 $ 709,2 miljoen bedragen. Tegen 2027 zal de markt naar verwachting een CAGR van ongeveer 29,68 % zien, wat bijdraagt aan de uitstekende prestaties.

Een virtuele energiecentrale (VPP) is een netwerk van gedecentraliseerde stroomopwekkingseenheden, opslagsystemen en flexibele stroomeigenaren. Het omvat gedistribueerde energieopslagsystemen die werken met behulp van digitale technologieën. Deze innovatieve oplossingen zijn van grote waarde voor klanten omdat ze in realtime een betere zichtbaarheid krijgen in datacenters. De sterke toename van de vraag naar managed security services bij bedrijven uit diverse industrieën en sectoren heeft bijgedragen aan de groei van de markt. De oplossing voor virtuele energiecentrales is gerelateerd aan diverse concepten, zoals microgrids, smart grids, enz., Die geavanceerde energieopslagelementen integreren. 

Belangrijkste spelers

  • ABB Ltd. (Zwitserland)
  • Autogrid Systems Inc. (VS)
  • Blue Pillar Inc. (VS)
  • Cisco Systems Inc. (VS)
  • Comverge (VS)
  • Cpower Energy Management (VS)
  • Enbala Power Networks Inc (Canada)
  • Enernoc Inc. (VS)
  • Flexitricity Limited (Verenigd Koninkrijk)
  • General Electric Company (VS)
  • Hitachi Ltd. (Japan)
  • International Business Machines Corporation (VS)
  • Robert Bosch GmbH (Duitsland)
  • Schneider Electric SE (Frankrijk)
  • Siemens AG (Duitsland)

Voorbeeldrapport aanvragen @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5583

Steeds meer bedrijven verschuiven naar het concept van de virtuele energiecentrale in het hedendaagse zakelijke landschap. Omdat het model voor werken op afstand aan populariteit wint, geven bedrijven de voorkeur aan VPP, zodat ze soepel kunnen functioneren en hun productiviteit kunnen optimaliseren. Het potentieel van de wereldwijde virtual power plant-markt is groot en de uitbreiding van cloud computing-technologie zal waarschijnlijk de marktgroei tijdens de voorspelde periode stimuleren.      

Marktsegmenten

De wereldwijde markt voor virtuele energiecentrales kan worden gesegmenteerd op basis van technologie en eindgebruikerstoepassing.

De markt voor virtuele energiecentrales kan verder worden gecategoriseerd op basis van technologie in de gedistribueerde opwekking, vraagrespons en gemengde activa. De vraagrespons zal de markt op mondiaal niveau domineren tijdens de voorspelde periode als gevolg van factoren zoals piekbelastingbeheer en de mogelijkheid om prikkels te verdienen door deel te nemen aan vraagresponsinitiatieven. De solide prestaties van het marktsegment zullen het toekomstige groeitraject van de markt beïnvloeden. Op basis van de eindgebruiker kan de markt worden onderverdeeld in residentieel, commercieel en industrieel.

Reikwijdte van het rapport:

Rapportstatistieken

Bijzonderheden

  Marktomvang

USD 709,2 miljoen 2027

  Cagr

29,68% CAGR 2027

  Basisjaar

2021

  Prognoseperiode

2022-2030

  Historische gegevens

2019 & 2020

  Prognose-eenheden

Waarde (USD miljoen)

  Rapportdekking

Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

Belangrijkste marktkansen

Groeiende overheidsmandaten en -initiatieven voor klantbetrokkenheid en stimuleringsprogramma’s

  Belangrijkste marktfactoren

Groeiende vraag naar stroom via een betrouwbare stroombron

 

Aanvraag voor aangepast rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/5583

Regionale analyse

De wereldwijde markt voor virtuele energiecentrales kan worden onderverdeeld in verschillenderegionale segmenten, waaronder Europa, Azië-Pacific, Noord-Amerika en de rest van de wereld. De markt zal naar verwachting goed presteren op mondiaal niveau. In de regio Azië-Pacific zullen landen als China, Japan en India een sleutelrol spelen bij het beïnvloeden van hun positieve prestaties tijdens de voorspelde periode. Evenzo wordt van Europese landen ook verwacht dat ze een instrumentele rol spelen en de regio helpen nieuwe hoogten te bereiken. De snelle vooruitgang van de technologie zal als katalysator dienen en de toekomstige koers van de markt bepalen. De aanwezigheid van grote marktspelers kan de geografische segmenten een concurrentievoordeel geven.   

Nieuws uit de industrie

September 2022 – De virtuele energiecentrale van Tesla schiet omhoog en laat zijn concurrenten achter. Na de lancering van Tesla Powerwalls lanceerde het bedrijf in juni de eerste officiële VPP via de Tesla-app. De nieuwe versie van zijn virtuele energiecentrale compenseert de eigenaren $ 2 per kWh, die ze kunnen bijdragen aan het net tijdens noodsituaties en plotselinge belastingsvermindering. De verwachting is dat huiseigenaren $10 en $60 per gebeurtenis zullen ontvangen. In de afgelopen weken heeft Tesla VPP 50 MW bereikt, wat een geweldige prestatie is. 

Inhoudsopgave

1 Samenvatting

2 Reikwijdte van het verslag

2.1 Marktdefinitie

2.2 Reikwijdte van het onderzoek

2.2.1 Definitie

2.2.2 Onderzoeksdoelstelling

2.2.3 Aannames

2.2.4 Beperkingen

2.3 Onderzoeksproces

2.3.1 Primair onderzoek

2.3.2 Secundair onderzoek

2.4 Schatting van de marktomvang

2.5 Prognosemodel

3 Marktlandschap

3.1 Porter’s vijf krachten analyse

3.1.1 Dreiging van nieuwkomers

3.1.2 Onderhandelingsmacht van kopers

3.1.3 Dreiging van substituten

3.1.4 Rivaliteit tussen segmenten

3.1.5 Onderhandelingsmacht van kopers

3.2 Waardeketen/supply chain analyse

4 Marktdynamiek

4.1 Inleiding

4.2 Marktfactoren

4.3 Marktbeperkingen

4.4 Marktkansen

4.5 Markttrends

5 Wereldwijde markt voor virtuele energiecentrales, per technologie

5.1 Inleiding

5.2 Motorolie

5.2.1 Marktramingen &quot%Prognose, 2020-2027

5.2.2 Marktschattingen &quot%Prognose per regio, 2020-2027

5.3 Vraagrespons

…Voortgezet.

Spreek met analist @ https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/5583

Over:

Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace &Defense, Automotive, C&M, Energy &Power, F&B, Healthcare &Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction &Mining en Semiconductor.

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de bedrijfseigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de nieuwste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie moet worden ondernomen op basis van deze aspecten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Verkoop: 1 628 258 0071(US) 

44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]


Keywords:  Virtual Power Plant Market,Virtual Power Plant Market Size,Virtual Power Plant Market Share,Virtual Power Plant Market Trends,Virtual Power Plant Market Growth,Virtual Power Plant Market Key Players,Virtual Power Plant Market Forecast