header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Thermische energieopslagmarkt Global Worth Drives met een CAGR van 17% tot 11,21 miljard USD in 2030 | MRFR Analytische Briefing 2022

Oct 21, 2022 2:00 AM ET

Marktonderzoeksrapport en groeianalyse thermische energieopslag 2022a per technologie (verstandige warmteopslag, latente warmteopslag en thermochemische opslag), per opslagmateriaal (water, gesmolten zout, faseveranderingsmateriaal en andere), eindgebruik (commercieel en industrieel, nutsbedrijven en residentieel) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Midden-Oosten en Zuid-Amerika) – Prognose tot 2030

Het marktonderzoek dat is gedaan naar thermische energieopslag toont een potentiële groei van USD 11,21 miljard met een CAGR van 17% tijdens de prognosetijdlijn die tot 2030 is.

Er zijn veel overheidsinitiatieven die de afgelopen jaren zijn toegenomen voor het WKO. Het is een van de redenen waarom de vraag naar een dergelijke markt is toegenomen in de voorspelde tijdlijn. Het thermische energieopslagsysteem kan worden geïnstalleerd volgens de behoefte van de gebruiker. De flexibiliteit krijgt meer aandacht van de eindgebruikers. Er is een gecentraliseerd systeem dat wordt gebruikt in massa-industriële installaties om netwerken te verwarmen en te koelen Het kan goed worden gemengd met energiecentrales en warmte om zoveel mogelijk energieopslag te gebruiken.

Topspelers op de lijst

  • Caledonian MacBrayne (Verenigd Koninkrijk)
  • DN Tanks (VS)
  • Ice Energy (VS)
  • Steffes Corporation (Verenigde Staten)
  • Burns &McDonnell (Vs)
  • FAFCO Inc (VS)
  • Abengoa Solar (Spanje)
  • Brightsource Energy Inc. (VS)
  • Solarreserve LLC (Vs)
  • Baltimore Aircoil Company (Verenigde Staten)
  • Calmac (Verenigd Koninkrijk)
  • Cristopia Energy Systems (India)

Voorbeeldrapport aanvragen @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2401

De gedecentraliseerde thermische energieopslagoplossing is geoptimaliseerd voor commerciële en huishoudelijke doeleinden en kan ook worden gebruikt om de ruimte te verwarmen en water te koken of de lucht te conditioneren. Er is een aanzienlijke toename van de totale bevolking en de economische groei. De toegenomen energiebronnen zijn ook een andere reden geweest voor de groei van de markt. Hernieuwbare energiebronnen houden geen gelijke tred met de toegenomen bevolking. Natuurlijke energiebronnen worden gebruikt voor industriële doeleinden, maar er is nog steeds gebruik van het verbranden van fossiele brandstoffen lijkt te zijn toegenomen in een paar jaar. Het juiste maatschappelijk bewustzijn is een belangrijke drijvende factor voor de markt voor thermische energieopslag.

Dit type opslagsysteem biedt veel voordelen voor koel- en warmtenetten. Het vermindert dus de vraag naar thermische tijdens de prime time, het heeft de mogelijkheid om de efficiëntie van het systeem te verhogen, samen met de mogelijkheid om de energie voorlopig op te slaan, wat een andere reden voor de marktgroei is.

Na de uitbraak van Covid-19 is er een behoorlijke impact geweest op verschillende industriële gebieden en ook op de wereldeconomie. Er is een sterke daling in de markt van thermische energieopslag omdat de spelers niet in staat zijn om de grondstoffen te krijgen. De levering van het eindproduct was een hele uitdaging vanwege de lockdown. De landen richtten zich ook vooral op de primaire industrieën en de daling van de vraag naar elektriciteit en elektriciteit. Het IEA stelt dat de daling van de hernieuwbare elektriciteitscapaciteit is opgemerkt met de 13% in 2020. Dit kan de eerste terugval zijn in de industriële sector na 2000.

Marktsegmentatie:

Volgens de gebruikte technologie:

  • Latente warmteopslag
  • Thermochemische opslag
  • Verstandige warmteopslag

Volgens het materiaal:

  • Gesmolten zouten
  • Faseveranderingsmaterialen
  • Water

Volgens de applicatie:

  • Decentrale verwarming en koeling
  • Centrale verwarming en koeling
  • Elektriciteitsproductie

Neem contact op met analist voor meer informatie: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/2401

Regionale classificatie:

Uit de regionale analyse op de markt van thermische energieopslag blijkt dat Europese landen een goede standaard hebben gezet voor het gebruik van hernieuwbare energiebronnen. Ze zijn erin geslaagd om bijna 32% van de energie-efficiëntie te verdienen met het energie-efficiënte systeem.

Industrie Nieuws:

Er is een efficiënte kleine techniek die is geconstrueerd en ontworpen om een betere zonne-energieconcentratie te krijgen op de top van de gesmolten zoutkrachttoren.

Inhoudsopgave

1 Samenvatting

2 Marktintroductie

2.1 Marktdefinitie

2.2 Reikwijdte van het onderzoek

2.3 Marktstructuur

3 OnderzoekMethodologie

3.1 Primair onderzoek

3.2 Secundair onderzoek

3.3 Schatting van de marktomvang

3.4 Prognosemodel

3.5 Lijst van aannames

3.6 Beperkingen van het onderzoek

4 Marktinzichten

5 Marktdynamiek

5.1 Inleiding

5.2 Marktfactoren

5.3 Marktbeperkingen

5.4 Marktkansen

5.5 Porter’s vijf krachten analyse

5.5.1 Dreiging van nieuwkomers

5.5.2 Onderhandelingsmacht van kopers

5.5.3 Onderhandelingsmacht van leveranciers

5.5.4 Bedreiging van substituten

5.5.5 Intensiteit van de rivaliteit

5.6 Waardeketen/supply chain analyse

6 Wereldwijde markt voor thermische energieopslag, per technologie

6.1 Inleiding

6.2 Verstandige warmteopslag

6.2.1 Marktschattingen &quot%Prognose, 2020–2027

6.2.2 Marktschattingen &quot%Prognose, per regio, 2020–2027

6.3 Latente warmteopslag

6.3.1 Marktschattingen &quot%Prognose, 2020–2027

6.3.2 Marktschattingen &quot%Prognose, per regio, 2020–2027

6.4 Thermochemische opslag

6.4.1 Marktramingen &quot%Prognose, 2020–2027

6.4.2 Marktschattingen &quot%Prognose, per regio, 2020–2027

7 Wereldwijde markt voor thermische energieopslag, per opslagmateriaal

7.1 Inleiding

7.2 Water

7.2.1 Marktschattingen &quot%Prognose, 2020–2027

7.2.2 Marktschattingen &quot%Prognose, per regio, 2020–2027

7.3 Gesmolten zout

…Voortgezet.

Controleer korting op Report @ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/2401

Over:

Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace &Defense, Automotive, C&M, Energy &Power, F&B, Healthcare &Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction &Mining en Semiconductor.

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de bedrijfseigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de nieuwste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie moet worden ondernomen op basis van deze aspecten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Verkoop: 1 628 258 0071(US) 

44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]


Keywords:  Thermal Energy Storage Market,Thermal Energy Storage Market Analysis,Thermal Energy Storage Market Trends,Thermal Energy Storage Market Forecast,Thermal Energy Storage Market Size,Thermal Energy Storage Market Share