header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Transformer Marktgrootte, Top Fabrikant Groeifactoren, Eisen, Regio’s, Aandeel, Verkoopstatus en Industrie Trends – ABB, Eaton Corp, Schneider Electric, Siemens, Crompton Greaves, Mitsubishi

Oct 21, 2022 2:00 AM ET

Transformer Market Research Report and Growth Analysis 2022 Per type (distributietransformator, voedingstransformator en andere), vermogen, koeltype, isolatie, eindgebruiker – prognose tot 2030

De omvang van de transformatormarkt overschreed USD 45 miljard in 2021, maar van 2022 tot 2030 zal deze naar verwachting groeien met een CAGR van 7,1%. Deze uitbreiding wordt toegeschreven aan de toegenomen implementatie van netmoderniseringsprogramma’s.

Transformatoren zijn elektrische apparaten die zijn gemaakt om elektriciteit met verschillende spanningsniveaus door het ene circuit naar het andere te verplaatsen. Transformatoren zijn gemaakt om het benodigde spanningsniveau te brengen door de spanningen aan te passen of te verhogen door de vereiste, omdat een toename van de stroom leidt tot een toename van de spanningsniveaus.

De transformatoren zijn gemaakt om te worden gebruikt in een grotere verscheidenheid aan toepassingen om verschillende industriële redenen met meer marktpotentieel. De transformator verbetert de veiligheid en efficiëntie in stroomnetwerken door de spanningsniveaus naar behoefte te verhogen en te verlagen.

Belangrijkste spelers

  • ABB Ltd. (Zwitserland)
  • Eaton Corporation plc (Ierland)
  • Schneider Electric (Frankrijk)
  • Siemens AG (Duitsland)
  • Crompton Greaves Ltd (Indië)
  • Mitsubishi Electric Corporation (Japan)
  • Toshiba Corporation (Japan)
  • Bharat Heavy Electricals Limited (Indië)
  • Hyosung Power &Industrial Solutions (Zuid-Korea)
  • SPX Transformer Solutions Inc. (VS)

Voorbeeldrapport aanvragen @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5982

De markt groeit als gevolg van het gebruik van transformatoren voor verschillende industriële doeleinden en de groei in het gebruik van verschillende transformatorclassificaties over de hele wereld.

De op pad gemonteerde transformatorindustrie heeft twee belangrijke trends zien ontstaan: energie-efficiëntie en digitalisering. Het verhogen van de output is een methode om vermogensdoelen te bereiken. Een andere manier om de totale stroomcapaciteit te vergroten, is door middel van energie-efficiëntie, die helpt lagere koolstofemissiedoelstellingen te bereiken door afval en verbruik te verminderen.

Segmentatie van de transformatormarkt

De markt is onderverdeeld in categorieën op basis van de kern, toepassing, wikkeling, product, installatie, isolatie, koeling, fase, montage, paring en geografische gebieden. Gedurende de verwachte tijd zullen de wereldwijde trends in de transformatormarkt naar verwachting gematigd groeien.

Per toepassing

Afhankelijk van de toepassing is de markt verdeeld in lucht, gas, vast, olie en anderen.

Door eindgebruikers

Afhankelijk van de verschillende soorten voortstuwing is de markt verdeeld in utility, residential &commercial en industrial segmenten.

Nieuws uit de branche

Wereldwijde initiatieven om slimme netwerken aan te leggen zullen de uitbreiding van bedrijven stimuleren. Er worden momenteel veel onderzoeksprojecten gestart om geavanceerde technologieën te creëren voor optimale netactiviteiten. Solid-state transformatoren en power flow controllers zijn bijvoorbeeld gemaakt om de vermogensafgifte te optimaliseren en zo de veerkracht te verbeteren, wat kan helpen bij de groei van de markt. Bovendien zullen de vooruitzichten voor de industrie worden verbeterd door adaptieve netwerken, met intelligente communicatie- en besturingssystemen en andere interactieve functionaliteiten.

Vanwege hun veelzijdige toepassing onder verschillende spanningssituaties, zijn closed-core voedingstransformatoren op grote schaal gebruikt in de industrie. De langere bedrijfsduur komt ook overeen met de verbeterde transformatiecapaciteit om hernieuwbare energie te accommoderen.

De markt groeit als gevolg van toegenomen industrialisatie en centralisatie. Het groeit ook als gevolg van de snelle adoptie van innovatieve flexibele transformatoren voor verschillende industriële toepassingen.

Transformer Market Report Scope:

Rapportstatistieken

Bijzonderheden

  Marktomvang

2030: aanzienlijke waarde

  Cagr

7,43% CAGR (2022-2030)

  Basisjaar

2021

  Prognoseperiode

2022-2030

  Historische gegevens

2019 & 2020

  Prognose-eenheden

Waarde (USD miljoen)

  Rapportdekking

Omzetprognose,

Concurrentielandschap, groeifactoren en trends

Praat met analist @ https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/5982

Transformatormarkt Regionale classificatie

Latijns-Amerika, Noord-Amerika, Azië-Pacific, Europa en het Caribisch gebied vormen de marktsegmenten. Vanwege de vereiste om de netwerkinfrastructuur uit te breiden om extra hernieuwbare energie te accepteren, wordt verwacht dat de Noord-Amerikaanse markt sneller zal groeien. Vanwege de groeiende investeringen in infrastructuur binnen de vastgoedsector, zullen de inkomsten van de transformatormarkt naar verwachting toenemen.

De behoefte aan nieuwe transformatoren als gevolg van de toegenomen vraag naar alternatieve energiebronnen zal de Europese markt voor deze transformatoren naar nieuwe hoogten stuwen. Het updaten van de huidige en verouderde transmissienetwerken is een cruciaal onderdeel van groei.

Vanwege een stijging van het stroomverbruik zal de transformatorindustrie in de regio Azië-Pacific een aanzienlijke omzetstijging zien. Het uitgebreide gebruik van hernieuwbare energiebronnen zal ook de groei aanzienlijk beïnvloeden. 

Naarmate de commercialisering en industrialisatie in Afrika, het Midden-Oosten en Latijns-Amerika snel blijven toenemen, zal dit een aanzienlijke impact hebben op de behoefte van de wereld aan transformatoren.

1 Samenvatting

2 Marktintroductie

2.1 Definitie 17

2.2 Reikwijdte van het onderzoek 17

2.3 Lijst van aannames 17

2.4 Marktstructuur 18

3 Onderzoeksmethodologie

3.1 Onderzoeksproces 20

3.2 Primair onderzoek 21

3.3 Secundair onderzoek 22

3.4 Schatting van de marktomvang 22

3.5 Prognosemodel 23

4 Marktdynamiek

4.1 Inleiding 25

4.2 Stuurprogramma’s 26

4.2.1 Stijging van de investeringen in transmissie- en distributie-infrastructuur 26

4.2.2 Groei in de sector hernieuwbare energie 26

4.2.3 Impactanalyse van stuurprogramma’s 27

4.3 Beperkingen 28

4.3.1 Hoge initiële kapitaalkosten van transformator 28

4.3.2 Terughoudendheid om verouderde infrastructuur te vervangen 28

4.3.3 Impactanalyse beperkingen 29

4.4 Kans 29

4.4.1 Wereldwijde stijging van de vraag naar elektriciteit 29

5 Marktfactoranalyse

5.1 Supply Chain Analyse 31

5.1.1 Leveranciers van grondstoffen 31

5.1.2 Fabrikanten & Assembleurs 31

5.1.3 Eindgebruiker 31

5.2 Porter’s Vijf Krachten Model 32

5.2.1 Bedreiging van nieuwkomers 32

5.2.2 Onderhandelingsmacht van leveranciers 32

5.2.3 Onderhandelingsmacht van kopers 32

…Voortgezet.

Verzoek om aanpassing @ https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/5982

Over:

Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace &Defense, Automotive, C&M, Energy &Power, F&B, Healthcare &Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction &Mining en Semiconductor.

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de bedrijfseigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de nieuwste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie moet worden ondernomen op basis van deze aspecten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Verkoop: 1 628 258 0071(US) 

44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]


Keywords:  Transformer Market,Transformer Market Analysis,Transformer Market Trends,Transformer Market Size,Transformer Market Share,Transformer Market Manufacturers,Transformer Market Developments