header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


XLPE-kabelmarktgroei rapporteerde USD 49,1 miljard bij een CAGR van 7% door de omvang van de industrie, de wereldwijde vraag, regio’s, concurrerende trends en voorspellingen tot 2030 te stimuleren

Oct 21, 2022 2:00 AM ET

XLPE Cable Market Research Report and Growth Analysis 2022 per installatie (overhead, ondergronds en onderzeeër), spanning (hoogspanning, middenspanning en laagspanning), eindgebruiker (stroom, olie en gas, chemie, productie, metalen, mijnbouw, infrastructuur en transport en andere) en regio (Noord- en Zuid-Amerika, Europa, Azië-Pacific en het Midden-Oosten en Afrika) – Prognose tot 2030

Tegen 2030 zal de XLPE-kabelsmarkt naar verwachting een waarde van USD 49,1 miljard bereiken met een CAGR van 7%.

COVID 19 heeft de wereldwijde markttrends voor XLPE-kabel beperkt, net als in elke andere wereldwijde industrie. Vanwege de afname van de vraag naar verkoop, werden industrieën gedwongen om nieuwe marketingmethoden te ontwikkelen om de verkoop onder doelgroepen of klanten te stimuleren. De productie en vraag op de wereldmarkt zijn beïnvloed door COVID 19, dat ook de toeleveringsketen heeft verstoord. Bovendien had COVID 19 een impact op de financiële activiteiten van deze organisaties.

Volgens de regering en de autoriteiten moeten bedrijfsstrategieën om de huidige verwachte groeidoelstellingen van de XLPE-kabelindustrie aan te pakken in de tweede helft van 2020 worden overwogen om te voorkomen dat de COVID 19-gebeurtenis de marktstatistieken schaadt.

Belangrijkste spelers

  • Universal Cables Ltd. (India)
  • Finolex Kabels Ltd .( India)
  • Laser power &infra (India)
  • Prysmian Group (Italië)
  • Nexans (Frankrijk)
  • NKT A/S (Denemarken)
  • Brugg Kabel AG (Zwitserland)
  • Encore Wire Corporation (Vs)
  • Eland Kabels (UK)
  • Relemac (Indië)
  • KEI Industries Limited (Indië)
  • Sumitomo Electric Industries Ltd (Japan)

Voorbeeldrapport aanvragen @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1750

Om hun koolstofvoetafdruk te verkleinen, hebben de spelers in de energieopwekkingsbusiness zich geconcentreerd op het vergroten van het aandeel hernieuwbare energiebronnen. Dit is de totale mix van energieproductie. Hernieuwbare energiebronnen zoals wind, zon en elektriciteit worden gebruikt om stroom op te wekken. Hernieuwbare energiebronnen, zoals steenkool en aardgas, produceren stroom zonder het vrijkomen van gevaarlijke gassen of afval.

Voor thermohardende isolatiematerialen worden XLPE-kabels gebruikt. Het door elkaar koppelen van de PE om XLPE te creëren, verbreedt het temperatuurbereik van de isolatie met behoud van de elektrische eigenschappen.

De onevenwichtigheid tussen vraag en aanbod in de grondstoffen die nodig zijn om XLPE-kabels te produceren en fluctuerende kosten zijn belangrijke belemmeringen voor de groei van de industrie. De toenemende vraag naar middenspanning en verbeteringen in transmissie- en distributienetwerken zullen de industrie echter ondersteunen tijdens de evaluatieperiode. Ook de stijgende vraag naar elektriciteit en de inbouw van een duurzaam elektrisch netwerk zullen bijdragen aan de expansie van de markt.

Marktsegment

  • Door installatie

Op basis van de installatiesegmentatie is de wereldwijde markt onderverdeeld in overhead-, onderzeese en ondergrondse categorieën. De installatie van XLPE-kabels binnen de XLPE-kabelindustrie is van hoge kwaliteit en gunstig voor een verscheidenheid aan toepassingen.

  • Op spanning

Op basis van de classificatie van spanning is de wereldmarkt verdeeld in laagspanning, middenspanning en hoogspanning. Diverse spanningsclassificatie helpt de marktomzet te verhogen.

  • Per eindgebruiker

Op basis van de segmentatie van de eindgebruiker is de wereldmarkt verdeeld in infrastructuur, transport, chemie, productie, elektriciteit, olie, gas, metalen, mijnbouw en andere.

Aanpassing aanvragen @ https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/1750

Regionale analyse

Mensen uit verschillende regio’s van de wereld zijn zich goed bewust van de effectiviteit van markttrends op basis van geografische classificatie. De grote bedrijven in deze regio’s werkten samen om tegemoet te komen aan de stijgende klantbehoeften voor marktaandeel in hun respectieve regio’s.

Europa, Azië-Pacific, Noord- en Zuid-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika zijn enkele van de belangrijkste regio’s met de hoogste marktvraag. Azië-Pacific zal naar verwachting het grootste deel van het marktaandeel behouden tijdens de verwachte periode als gevolg van de uitbreiding van bestaande olievelden en stijgende investeringen in de olie- en gassector.

Nieuws uit de industrie

De onderwater inter-array kabelsystemen voor de 750MW Hollandse Kust Zuid III en IV offshore windparken in Nederland zijn in juli 2019 door Vattenfall gegund aan Prysmian Group. Prysmian is verantwoordelijk voorhet maken, testen en leveren van 172 kilometer aan inter-array kabels met 66 kV XLPE isolatie en bijbehorende hardware.

Iberdrola, S.A. ontwikkelt en bouwt het offshore windpark Saint-Brieuc in Bretagne, Frankrijk (Spanje).

Veelgestelde vragen:

  1. Wat is de markt voor “XLPE-kabels”?
  2. Wie zijn de topmarktfabrikanten?
  3. Wat zijn de meeste bedrijfsregio’s over de hele wereld?
  4. Hoe groot is de “XLPE-kabels” -markt in de komende jaren?
  5. Wat zijn de laatste ontwikkelingen/branche-updates in de “XLPE-kabels”-markt? 

Controleer korting op Report @ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/1750

Over:

Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace &Defense, Automotive, C&M, Energy &Power, F&B, Healthcare &Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction &Mining en Semiconductor.

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de bedrijfseigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de nieuwste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie moet worden ondernomen op basis van deze aspecten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Verkoop: 1 628 258 0071(US) 

44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]


Keywords:  XLPE Cable Market,XLPE Cable Market Size,XLPE Cable Market Share,XLPE Cable Market Analysis,XLPE Cable Market Trends,XLPE Cable Market Growth,XLPE Cable Market Forecast