header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Micro-hybride voertuigen markt wereldwijde trends, grootte, groeifactoren, regio’s, eisen, analyse van de belangrijkste spelers en voorspelling tot 2030

Oct 25, 2022 3:00 PM ET

Micro-hybride voertuigen Marktonderzoeksrapport en groeianalyse 2022 per batterijtype (loodzuur, lithium-ion, andere), per capaciteit (12V microhybride, 48 V microhybride, andere), per voertuigtype (personenauto’s, bedrijfsvoertuigen) en per regio – prognose tot 2030

De wereldwijde markt voor microhybride voertuigen zal naar verwachting toenemen met een CAGR van 12%, met een aanzienlijke waarde tijdens de geschatte prognoseperiode van 2022-2030.

Hybride elektrische voertuigen zijn een type elektrisch voertuig dat een elektrisch voortstuwingssysteem combineert. Een microhybride voertuig maakt altijd gebruik van een start-stopsysteem waarbij regeneratieve remtechnologie helpt een verbrandingsmotor te stoppen wanneer het voertuig trekt om te stoppen en opnieuw te starten. Tegelijkertijd zet de bestuurder de gaspedaalknoppen aan. De microhybride voertuigen zijn nuttig bij het verminderen van het brandstofverbruik en risicovolle voertuigemissies. Er zijn talloze versies van het systeem die nu de eenvoudigste hybride technologie op de internationale markt worden genoemd. De micro-hybride fabrikanten beweren dat de auto’s 5-10% van het betere brandstofverbruik en de lagere uitlaatemissies leveren. Microhybride voertuigen bieden echter ook verschillende voordelen in vergelijking met conventionele brandstofverbruikende voertuigen.

Belangrijkste spelers

  • Mazda Motor Corporation (Japan)
  • Daimler AG (Duitsland)
  • Subaru (Japan)
  • Audi AG (Duitsland)
  • Kia Motors Corporation (Zuid-Korea)
  • Porsche AG (Duitsland)
  • Jaguar Land Rover Automotive PLC (Verenigd Koninkrijk)
  • Mahindra en Mahindra Limited (India)
  • Hyundai Motor Company (Zuid-Korea)
  • BMW AG (Duitsland) e.a.

Ontvang gratis voorbeeld PDF Brochure @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5969

De ontwikkeling van hoogwaardige lithium-ionbatterijen zal naar verwachting de bestuurder van de micro-hybride voertuigmarkt in de voorspelde jaren aanzienlijk helpen. Dergelijke voertuigen hebben kleine batterijen en motoren. Ze vereisen geen technische aanpassingen of vereisten voor de productie van batterijen anders dan wat vereist is voor hybride en elektrische voertuigen. De toenemende industrialisatie en de groeiende stedelijke bevolking in dergelijke regio’s worden toegeschreven aan de vraag in de markt voor microhybride voertuigen. De groei van de stedelijke bevolking in deze regio wordt toegeschreven aan de vraag naar de markt voor microhybride voertuigen. Met de invoering van de strenge lockdown tijdens de COVID-19-pandemie zijn de internationale commerciële activiteiten enkele periodes stilgelegd. Door het gebrek aan grondstoffen en onvoldoende industriële apparatuur hebben de meeste industriële en productiesectoren te maken gehad met een enorm verlies in het productiewerk.

Marktsegmentatie: 

Volgens het recente marktrapport voor micro-hybride voertuigen is de wereldwijde markt gesegmenteerd in zes belangrijke secties: elektrisch vermogenstype, componenten, aandrijving, hybridisatie, voertuigtype en regionale basis. De markt is verdeeld in twee secties: parallel hybride &serie hybride met het type elektrische aandrijving. Het componentengedeelte is verder ingedeeld in drie secties: elektromotor, transmissie en batterij. Volgens de voortstuwingssectie is de hele markt voor microhybride voertuigen verdeeld in HEV’s, PHEV’s en NGV’s. In de hybridisatiesectie is de markt ingedeeld in drie delen: full hybrid, mild hybrid &micro-hybrid. Volgens het voertuigtype is de sectie gesegmenteerd in twee categorieën, zoals het commerciële type en de personenauto’s. Op basis van de regionale sectoren wordt het verder ingedeeld in vijf secties: Azië-Pacific, Europa, Noord-Amerika, Zuid-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika.  
Reikwijdte van het rapport:

Rapportstatistieken

Bijzonderheden

  Marktomvang

Aanzienlijke waarde in USD

  Cagr

12% CAGR (2022-2030)

  Basisjaar

2021

  Prognoseperiode

2022-2030

  Historische gegevens

2019 & 2020

  Prognose-eenheden

Waarde (USD miljoen)

  Rapportdekking

Omzetprognose,

Concurrentielandschap, groeifactoren en trends

 

Regionale analyse:

Verschillende regeringen uit regio’s azië-pacific zoals China, Japan en Singapore hebben de belastingen opgeheven of een aanzienlijke hoeveelheid belastingvrijstelling gegeven op het kopen van elektrische voertuigen. Dergelijke initiatieven van de overheid hebben veel klanten aangetrokken om elektrische voertuigen te kopen en toegeschreven aan de toename van de verkoop van lithium-ionbatterijen. Het is ook een van de belangrijkste factoren dat de snelle groei van industrialisatie en de toename van technologie de markt voor micro-hybride voertuigen duwt. In de regio’s in Azië-Pacific heeft China een aanzienlijk aandeel in de aandelen van hybride voertuigen vanwege de hoogste voertuigverkopen. Dit kan worden toegeschreven aan de toename van de bevolking die zich richt op de groei van de verkoop van voertuigen en de strikte emissieformulieren van de overheid.

Vraag om korting: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/5969

Industrieel Nieuws:

De voertuigproductie-industrieën zoals Toyota en Honda domineren het hybride voertuigsegment in China, met de modellen zoals Toyota Corolla hybride en de Honda Accord hybride.

  Inhoudsopgave

1 Samenvatting

2 Reikwijdte van het verslag

2.1 Marktdefinitie

2.2 Reikwijdte van het onderzoek

2.2.1 Definitie

2.2.2 Onderzoeksdoelstelling

2.2.3 Aannames

2.2.4 Beperkingen

2.3 Onderzoeksproces

2.3.1 Primair onderzoek

2.3.2 Secundair onderzoek

2.4 Schatting van de marktomvang

2.5 Prognosemodel

 

3 Marktlandschap

3.1 Porter’s vijf krachten analyse

3.1.1 Dreiging van nieuwkomers

3.1.2 Onderhandelingsmacht van kopers

3.1.3 Onderhandelingsmacht van leveranciers

3.1.4 Bedreiging van substituten

3.1.5 Rivaliteit tussen segmenten

3.2 Waardeketen/supply chain analyse

 

4 Marktdynamiek

4.1 Inleiding

4.2 Marktfactoren

4.3 Marktbeperkingen

4.4 Marktkansen

4.5 Markttrends

 

5 Wereldwijde markt voor microhybride voertuigen, per type batterijvoertuig

5.1 Inleiding

5.2 Loodzuur

5.2.1 Marktramingen &quot%Prognose, 2020-2027

5.2.2 Marktschattingen &quot%Prognose per regio, 2020-2027

5.3 Li-Ion

5.3.1 Marktramingen &Prognose, 2020-2027

5.3.2 Marktschattingen &quot%Prognose per regio, 2020-2027

5.2 Overige

5.2.1 Marktramingen &quot%Prognose, 2020-2027

…Voortgezet.

Blader door meer gerelateerd rapport:

Automotive LED-verlichting Markt

Automotive Verlichting Markt

Automotive Spiegel Dimming Markt

Automotive Motor Markt

Automotive Night Vision System Markt

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services. Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies door componenten, applicatie, logistiek en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Contact

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact

Market Research Future

99 Hudson Street,5Th Floor

New York, New York 10013

United States of America

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Micro-Hybrid Vehicles Market,Micro-Hybrid Vehicles Market Trends,Micro-Hybrid Vehicles Market Size,Micro-Hybrid Vehicles Market Share,Micro-Hybrid Vehicles Market Companies