header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Analyse van de marktgroei van brandweerwagens, topfabrikanten, grootte, aandeel, huidige trends, regio’s, vraagstatus, ontwikkelingen en wereldwijde prognose 2030

Oct 26, 2022 12:00 PM ET

Fire Truck Market Research Report and Growth Analysis 2022 per type (reddingswagen, tanker, pomper en multitaskende truck), toepassing (residentieel en niet-residentieel) en regio – wereldwijde prognose tot 2030

De ontwikkeling van de infrastructuur in opkomende landen leidde ertoe dat de regelgevende instanties strenge codes en normen afdwingen om de infrastructurele schade en het verlies te verminderen, wat naar verwachting de groei van de brandweerwagenmarkt zal vergroten. Bovendien wordt verwacht dat de brandweerwagenmarkt zal toenemen met een CAGR van 4,5%, met een aanzienlijke waarde tijdens de geschatte prognoseperiode van 2022-2030.

Vanwege de acceptatie van de nieuwe en geavanceerde technologie, productinnovatie en het gebruik van geavanceerde digitale hulpmiddelen, zal moderne elektronica waarschijnlijk de efficiëntie, kwaliteit en capaciteit van de brandweerwagen verbeteren die nieuwe kansen bieden voor de marktspelers. De toename van het aantal brandongevallen en de natuurbranden in de bossen Brandweerwagen marktplaatsen van de wereld stimuleren de groei van de brandweerwagenmarkt.

Belangrijkste spelers op de brandweerwagenmarkt

  • Rosenbauer International AG (Oostenrijk)
  • Zoomlion Heavy Industry Science &Technology Co Ltd (China)
  • Oshkosh Corporation (Japan)
  • MORITA Holdings Corporation (Japan)
  • S. Darley &Co. (Verenigde Staten)
  • Alexis Fire Equipment Company (Verenigde Staten)
  • ALBERT ZIEGLER GmbH (Duitsland)
  • KME Corp (Verenigde Staten)
  • Spartan Motors (Verenigde Staten)
  • Magirus GmbH (Duitsland) e.a.

Ontvang gratis voorbeeld PDF Brochure @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7393

De verbetering van de levensstandaard wereldwijd en de toename van veiligheidsdoeleinden worden voorspeld om de vraag naar brandweerwagens tijdens de prognoseperiode te helpen. Tijdens de lockdown zijn de meeste industriële sectoren en productiefaciliteiten verplicht om hun productiewerk te staken. Volgens deze, de beleggers kijken ook tegen een enorm verlies aan in de bedrijfssectoren.

De brandweerwagens of brandweerwagens zijn over het algemeen ontworpen voor de brandbestrijdingsoperaties met een aantal van de apparatuur en brandpreventieaccessoires. In sommige gevallen worden dergelijke voertuigen ook gebruikt om medische noodsituaties, reddingsoperaties uit te voeren en water te leveren. Het draagt ook hydraulische reddingsgereedschappen, ladders, ventilatieapparatuur en op zichzelf staande ademhalingsapparatuur als de EHBO-kits. De voortdurende technologische vooruitgang en de productinnovatie in deze sector dwingen de brandweerkorpsen echter om zichzelf te blijven upgraden met de nieuwste apparatuur, waardoor het sterftecijfer bij brandgerelateerde gebeurtenissen wordt verlaagd. De toenemende bezorgdheid over veiligheid en beveiliging ten opzichte van mensen en het toenemende aantal brandgerelateerde rampen drijven dus de brandweerwagens in de wereldwijde brandweerwagenmarkt.

 Marktsegmentatie brandweerwagens:

Volgens het laatste industriële marktrapport is de brandweerwagenmarkt gesegmenteerd in drie hoofdcategorieën: type, toepassing en regionale basis. Met het typegedeelte is de markt gesegmenteerd in vier typen, zoals reddingswagens, tankwagens, pompers en multitaskingtrucks. Volgens het toepassingssegment is de markt ingedeeld in drie categorieën, zoals residentieel en commercieel, ondernemingen en luchthavens en militair. Het is verder ingedeeld in vijf secties met een regionale basis: Azië-Pacific, Europa, Noord-Amerika, Zuid-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika.

Reikwijdte van het rapport:

Rapportstatistieken

Bijzonderheden

  Marktomvang

Aanzienlijke waarde in USD

  Cagr

4,5% CAGR (2022-2030)

  Basisjaar

2021

  Prognoseperiode

2022-2030

  Historische gegevens

2019 & 2020

  Prognose-eenheden

Waarde (USD miljoen)

  Rapportdekking

Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

Vraag om korting: <ahref=”https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/7393″>https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/7393

Regionale analyse van de brandweerwagenmarkt:

De regio Azië-Pacific zal naar verwachting het grootste marktaandeel van de wereldwijde brandweerwagenmarkt hebben. Noord-Amerika en Europa volgen het tijdens de prognoseperiode. De aanwezigheid van de belangrijkste fabrikant in China, in combinatie met de stijgende vraag naar residentiële en commerciële toepassingen in opkomende economieën zoals China, India en Zuid-Amerika, zal naar verwachting de marktgroei tijdens de prognoseperiode stimuleren. China is een van de grootste markten in productie en consumptie. De hoge productiecapaciteit en het aanbod worden gedreven door de aanzienlijk lage productiekosten. Het land is een industriële hub voor verschillende fabrikanten wereldwijd. Het toegenomen verbruik van brandweerwagens wordt verwacht voor toepassingen zoals commerciële, zakelijke en luchthavens als gevolg van de eerder genoemde factoren.

Industrieel Nieuws:

De groeiende bevolking en de daaruit voortvloeiende piek in de bouw- en constructieactiviteiten wereldwijd leidden ertoe dat overheden strenge brandveiligheidsvoorschriften afdwingen in verschillende sectoren, waaronder woningen, commerciële, luchthavens en industrieën. De eerder genoemde factoren resulteerden in een aanzienlijke toename van het verbruik van brandweerwagens in residentiële en commerciële toepassingen.

Praat met expert: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/7393

Door rapport bladeren @

Automotive Adaptive Front Light Markt

Automotive Adaptive Lighting Markt

Automotive Airconditioning Markt

Automotive Air Flow Meter Markt

Automotive Airbag Fabric Markt

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services. Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies door componenten, applicatie, logistiek en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten, stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Contact

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact

Market Research Future

99 Hudson Street,5Th Floor

New York, New York 10013

United States of America

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Fire Truck Market,Fire Truck Market Size,Fire Truck Market Share,Fire Truck Market Developments,Fire Truck Market Key Players,Fire Truck Market Trends,Fire Truck Market regions