header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Analyse van de markttrend van hydraulische tandwielpompen, segmenten, regio’s, grootte, aandeel, topfabrikanten, technologie en groeiprognose 2030

Oct 26, 2022 11:00 AM ET

Global Hydraulic Gear Pump Market Report en Gtrowth Analysis 2022 per producttype (externe tandwielpomp en interne tandwielpomp), bedrijfsdruk (minder dan 100 bar, 100-300 bar en boven 300 bar), voertuigtype, toepassing, distributiekanaal – voorspelling tot 2030

De wereldwijde markt voor hydraulische tandwielpompen groeit snel. De marktgroei is toe te schrijven aan de ontluikende auto-industrie, waardoor er een enorme vraag naar de pompen ontstaat. Bovendien stimuleert het verhogen van de autoproductie, samen met de strenge emissienormen en de toepassing van geavanceerde technologieën, de marktgroei. Bovendien escaleert het wijdverbreide gebruik van tandwielpompen in LDV-, HDV- en material handling-voertuigen de marktgroei.

de wereldwijde markt voor hydraulische tandwielpompen zal naar verwachting exponentiële hoogten bereiken tegen 2023, met een groei van ongeveer 4% CAGR tijdens de verwachte periode (2018 – 2023). De toenemende vraag naar milieuvriendelijke voortstuwingssystemen creëert een aanzienlijke marktvraag. Ook het toenemende gebruik van hydraulische tandwielpompen in grondverzetapparatuur, material handling-apparatuur, landbouwmachines en bouwmachines drijft de marktverkoop.

Belangrijkste spelers: 

Spelers die toonaangevend zijn op de wereldwijde markt voor hydraulische tandwielpompen zijn onder meer:

  • Bosch Rexroth AG (Duitsland)
  • Eaton Corporation Plc (Ierland)
  • Linde Hydraulics GmbH & Co. Kg (Duitsland)
  • Bucher Hydraulics GmbH (Zwitserland)
  • Kawasaki Heavy Industries Ltd (Japan)
  • Parker Hannifin Corp (VS)
  • HYDAC(Duitsland)
  • Dynamatic Technologies Limited (Indië)
  • Sapricon Hydraulische Industrieën(India)
  • Marzocchi Pompe S.p.A. (Italië)
  • Gemma Automotive (Turkije)
  • Daikin Industries Ltd.(Japan)
  • onder andere.

Ontvang gratis voorbeeldrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6768

Bovendien bepalen de voordelen van hydraulische tandwielpompen, zoals een verbeterde brandstofefficiëntie van de motor, nauwkeurige temperatuurstabilisatie en minder emissies en geluid in vergelijking met mechanische pompen, het groeiende landschap van de markt. Ook bouwmachines voor bewerkingen zoals uitgraven, grondverzet en material handling verhogen de vraag naar hydraulische tandwielpompen. Stijgende producties van auto’s, vrachtwagens en voertuigen met een stroomopwekkingsmechanisme vergroten de marktomvang.

Bovendien stimuleren infrastructurele verbeteringen en de toenemende hernieuwbare energiesector en de vraag naar energie-efficiënte oplossingen die voldoen aan strenge overheidsvoorschriften voor milieubescherming wereldwijd de marktgroei. Omgekeerd zijn de hoge kosten van deze pompen een belangrijke factor die naar verwachting de marktgroei zal belemmeren. Niettemin zouden technologische upgrades die in de recente toekomst worden verwacht, de marktgroei gedurende de beoordelingsperiode ondersteunen en kostenconcurrerende productietechnieken aanbieden.

Wereldwijde markt voor hydraulische tandwielpompen – Concurrentieanalyse

Zeer concurrerend, de markt voor hydraulische tandwielpompen lijkt gefragmenteerd door de aanwezigheid van verschillende gevestigde spelers. Om een groter concurrentieaandeel te krijgen, initiëren spelers in de industrie strategische benaderingen zoals fusies en overnames, innovatie, merkversterking en uitbreiding. Door de verwachte innovaties en verbeteringen in product-, service- en productinnovaties zal de markt binnenkort getuige zijn van een geïntensiveerde concurrentie. 

Reikwijdte van het rapport:

Rapportstatistieken

Bijzonderheden

  Marktomvang

Aanzienlijke waarde in USD

  Cagr

4% CAGR (2022-2030)

  Basisjaar

2021

  Prognoseperiode

2022-2030

  Historische gegevens

2019 & 2020

  Prognose-eenheden

Waarde (USD miljoen)

  Rapportdekking

Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

Vraag om een geweldige korting: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/6768

Wereldwijde markt voor hydraulische tandwielpompen – Segmenten

Het rapport is gesegmenteerd in zes dynamieken.

Op producttype: Interne tandwielpomp en externe tandwielpomp. 

Door werkdruk: < 100 Bar, 100-300 Bar en boven 300 Bar.

Op voertuigtype  : Lichte voertuigen (LDV), zware bedrijfsvoertuigen (HDV) en material handling-voertuigen.

Per toepassing  : Transmissie / koppelingen, elektrohydraulische aangedreven besturing, hybride voortstuwing, heftoepassing en andere.

Per distributiekanaal: OEM en Aftermarket.

Per regio : Noord-Amerika, Europa, APAC en de rest van de wereld.

Wereldwijde markt voor hydraulische tandwielpompen – Regionale analyse

Noord-Amerika leidt de wereldwijde markt voor hydraulische tandwielpompen. Het grootste marktaandeel is toe te schrijven aan de aantrekkende vraag vanuit de automotive sector in de regio. Bovendien vergroten de groeiende landbouw- en bouwactiviteiten in de regio de markt voor hydraulische tandwielpompen. Bovendien stimuleren de stijgende bouwuitgaven in verschillende landen de marktverkoop.   De Noord-Amerikaanse markt voor hydraulische tandwielpompen zal naar verwachting gedurende de geschatte periode zijn dominantie behouden. 

De regio Azië-Pacific staat op de tweede plaats in de wereldwijde markt voor hydraulische tandwielpompen. De marktgroei wordt gedreven door de ontluikende auto-industrie en de beschikbaarheid van innovatieve technologieën. Daarnaast stimuleren de aanwezigheid van verschillende opmerkelijke spelers en de toegenomen productiecapaciteit in termen van volume en nieuwe faciliteiten de regionale marktgroei. Landen als India en China hebben aanzienlijke aandelen in de regionale markt. De APAC-markt voor hydraulische tandwielpompen zal naar verwachting een aanzienlijke omzet opleveren tijdens de voorspelde periode.

Europa heeft ook een aanzienlijk aandeel in de wereldwijde markt voor hydraulische tandwielpompen. Factoren zoals de gevestigde landbouw- en auto-industrie in de regio stimuleren de marktgroei. Bovendien voeden aanzienlijke O & O-investeringen van de bestaande grote industriële spelers voor product- en technologische ontwikkelingen de vraag naar hydraulische tandwielpompen. De Europese markt voor hydraulische tandwielpompen zal naar verwachting in de beoordelingsperiode in een aanzienlijk tempo toenemen.

Praat met expert: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/6768

Industrie/ Innovaties/ Gerelateerd nieuws 

januari 22, 2020 —-  Danfoss Power Solutions India Private Limited heeft de overname aangekondigd van Eaton Hydraulics India, een energiebeheerbedrijf. De overname zou Danfoss meer in-wegen naar de Amerikaanse markt bieden. Tegelijkertijd is het Deense bedrijf al een belangrijke speler op de Europese markten, wat Danfoss zou helpen zijn Indiase activiteiten en wereldwijd uit te breiden.

De hydrauliekactiviteiten van Eaton lijken sterk op die van Danfoss Power Solutions. Interessant is dat de hydraulische divisies van zowel Danfoss als Eaton aanwezig zijn in Pune in India. Eaton is aanwezig in de industriële hydrauliek, terwijl Danfoss Power Solutions-India dat niet is. Het zal dus bijdragen in termen van Indiase operaties. 

Blader door meer rapport

Automotive Safety System Markt

Automotive Seat Markt

Automotive Sensor Markt

Automotive Sensoren Markt

Automotive Shielding Markt

Automotive Side Window Sunshades Markt

Over Market Research Future –

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Edibles.

Het MRFR-team heeft het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Ons marktonderzoek naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten,onze klanten in staat te stellen meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak vergaderingen met de experts uit de industrie en industriële bezoeken voor zijn leden van onderzoeksanalisten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Hydraulic Gear Pump Market,Hydraulic Gear Pump Market Trends,Hydraulic Gear Pump Market Technology,Hydraulic Gear Pump Market Size,Hydraulic Gear Pump Market Share,Hydraulic Gear Pump Market Forecast