header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Crossover-voertuigen markttrends 2022, branchegrootte, groeifactoren, regio’s, vraagstatus, topspelers, technologische vooruitgang en wereldwijde prognose 2030

Oct 26, 2022 12:00 PM ET

Crossover-voertuigen Marktonderzoeksrapport en groeianalyse 2022 Per type (klein formaat, middelgroot, groot formaat), aandrijftype (voorwiel, achterwiel en vierwiel), brandstoftype (benzine, diesel), versnellingsbak (handgeschakeld, automatisch), regio – prognose tot 2030

De wereldwijde markt voor crossover-voertuigen zal naar verwachting stijgen met een CAGR van 9% gedurende de prognoseperiode. Lage brandstofemissies en focus op brandstofefficiëntie kunnen de verkoop van crossover-voertuigen beïnvloeden. De hoge rijhoogte is ook verantwoordelijk voor de hoge verkoop in beginnende gezinnen. De combinatie van voertuigcomfort en brandstofefficiëntie kan klanten naar CUV’s verleiden. De vierwielaandrijvingstechnologie die extra opbergruimte biedt, is een van de beste functies in crossover-voertuigen.

Crossover voertuigen of crossover utility vehicles (CUV) zijn voertuigen met de kenmerken van een SUV en een personenauto en gebouwd met behulp van een unibody platform. Het wereldwijde crossover voertuigen marktrapport van Market Research Future (MRFR) bevat drivers en uitdagingen die van invloed zijn op de grootte- en omzetvoorspellingen, evenals een prognoseperiode. De COVID-19-pandemie en de gevolgen ervan voor de auto-industrie worden onderzocht met effectieve tegenmaatregelen voor het doorstaan van onzekere situaties.

Crossover Voertuigen Markt competitieve vooruitzichten

De belangrijkste spelers op de wereldwijde markt voor crossover-voertuigen zijn:

  • Ford Motor Bedrijf
  • Mazda Motor Maatschappij
  • Nissan Motor Company Ltd
  • Honda Motor Company Ltd
  • Toyota Motor Bedrijf
  • en anderen

Ontvang gratis voorbeeldrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6925

Lage onderhoudskosten van deze voertuigen en de verkoop van deze voertuigen in Argentinië, Singapore, China en India kunnen ertoe leiden dat veel autofabrikanten hun nieuwste CUV’s in deze landen op de markt brengen. Hoge besteedbare inkomensniveaus en koopkracht van consumenten in opkomende economieën kunnen de wereldwijde markt voor crossover-voertuigen begunstigen.

Technologische vooruitgang in de auto-industrie heeft geleid tot de adoptie van het crossover-ontwerp in elektrische en hybride voertuigen. De ontwikkeling van autonome voertuigen zoals de Nissan IMx, die het beste van de Japanse cultuur en design combineert voor het bieden van veiligheid en comfort aan de bestuurder en passagiers is een goed voorbeeld.

Maar de hoge kosten van deze voertuigen kunnen de marktgroei beperken.

crossover voertuigen marktsegmentatie

Op basis van type is de markt gesegmenteerd in klein formaat, middelgroot en groot formaat.

Op basis van het type aandrijving is de markt gesegmenteerd in vierwielaandrijving, voorwiel en achterwiel. De vierwielaandrijvingstechnologie zal naar verwachting in de prognoseperiode de leiding in de markt krijgen vanwege het vermogen om het koppel te verdelen.

Op basis van brandstoftype is de markt gesegmenteerd in benzine en diesel. Het benzinesegment zal waarschijnlijk het voortouw nemen omdat verschillende autofabrikanten ervoor kiezen om dieselvarianten van crossover-voertuigen weg te laten.

Door de versnellingsbak is de markt gesegmenteerd in handmatig en automatisch.

Crossover Voertuigen Market Report Scope:

Rapportstatistieken

Bijzonderheden

  Marktomvang

Aanzienlijke waarde in USD

  Cagr

9% CAGR (2022-2030)

  Basisjaar

2021

  Prognoseperiode

2022-2030

  Historische gegevens

2019 & 2020

  Prognose-eenheden

Waarde (USD miljoen)

  Rapportdekking

Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

Vraag om korting: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/6925

Regionale analyse van de crossover-voertuigenmarkt

Azië-Pacific zal de markt domineren, zowel in termen van waarde als volume, gevolgd door Noord-Amerika en Europa. De grote vraag naar deze auto’s in China, Japan en India is van cruciaal belang voor het beïnvloeden van de crossover-voertuigenmarkt in de regio. Bovendien loopt China voorop in deverbruik en productie van crossover voertuigen als gevolg van de toegenomen vraag naar luxe voertuigen.

Noord-Amerika en Europa kunnen na Azië-Pacific volgen vanwege de voorkeur van vierwielers onder de consumenten in deze regio’s. De vraag naar middelgrote en grote crossover voertuigen en de verkoop van luxe crossovers in Europa kunnen zorgen voor een lucratieve periode voor de markt. Elektrificatie van voertuigen en regelgeving voor het verminderen van koolstofemissies kunnen de vraag naar CUV’s in Europa stimuleren.

Inhoudsopgave

1 Samenvatting

2 Reikwijdte van het verslag

2.1 Marktdefinitie

2.2 Reikwijdte van het onderzoek

2.2.1 Definitie

2.2.2 Onderzoeksdoelstelling

2.2.3 Aannames

2.2.4 Beperkingen

2.3 Onderzoeksproces

2.3.1 Primair onderzoek

2.3.2 Secundair onderzoek

2.4 Schatting van de marktomvang

2.5 Prognosemodel

3 Marktlandschap

3.1 Porter’s vijf krachten analyse

3.1.1 Dreiging van nieuwkomers

3.1.2 Onderhandelingsmacht van kopers

3.1.3 Dreiging van substituten

3.1.4 Rivaliteit tussen segmenten

3.1.5 Onderhandelingsmacht van kopers

3.2 Waardeketen/supply chain analyse

4 Marktdynamiek

4.1 Inleiding

4.2 Marktfactoren

4.3 Marktbeperkingen

4.4 Marktkansen

4.5 Markttrends

5 wereldwijde crossover-voertuigenmarkt, per type

5.1 Inleiding

5.2 Kleine crossover

5.2.1 Marktramingen &quot%Prognose, 2020-2027

5.2.2 Marktschattingen &quot%Prognose per regio, 2020-2027

5.3 Middelgrote crossover

5.3.1 Marktramingen &Prognose, 2020-2027

5.3.2 Marktschattingen &quot%Prognose per regio, 2020-2027

5.4 Full Size Crossover

5.4.1 Marktramingen &Prognose, 2020-2027

5.4.2 Marktschattingen &Prognose per regio, 2020-2027

6 wereldwijde crossover-voertuigenmarkt, per aandrijftype

6.1 Inleiding

6.2 Voorwielaandrijving

6.2.1 Marktramingen &quot%Prognose, 2020-2027

…Voortgezet.

Spreek met analist @ https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/6925

Ontdek Trending Research Reports @

Automotive Radar Toepassingen Markt

Automotive Radar Sensoren Markt

Automotive regensensoren markt

Automotive achteruitkijkspiegel markt

Automotive Retread Banden Markt

Over Market Research Future –

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Edibles.

Het MRFR-team heeft het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak vergaderingen met de experts uit de industrie en industriële bezoeken voor zijn leden van onderzoeksanalisten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Crossover Vehicles Market,Crossover Vehicles Market Players,Crossover Vehicles Market Size,Crossover Vehicles Market Growth,Crossover Vehicles Market Trends,Crossover Vehicles Market Technology