header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Elektrische driewielermarkt Registreer een CAGR van 11,10% door groeiende eisen, grootte, regio’s, aandeel, topspelers, groeifactoren, industrietrends en voorspelling 2030

Oct 26, 2022 12:00 PM ET

Electric Three-Wheeler Market Research Report and Growth Analysis 2022 Per batterijtype (lithium-ion, nikkel-metaalhydride, loodzuur en andere), per rijbereik (minder dan 50 mijl, 50-100 mijl en meer dan 100 mijl), per voertuigtype (passagiersvervoerder en nuts- / goederenvervoerder) en regio – voorspelling tot 2030

Het wereldwijde Electric three wheelers marktrapport van Market Research Future (MRFR) bevat kansen en de nieuwste trends voor de prognoseperiode. Het bevat ook inzichten en suggestieve maatregelen tijdens de COVID-19-pandemie tijdens de prognoseperiode. Elektrische driewielers of e-riksja’s zijn voertuigen die gericht zijn op het bieden van comfortabele ritten zonder uitstoot. Ontwikkelingen in lithiumbatterijen en investeringen in laadinfrastructuur kunnen leiden tot gunstige kansen voor e-riksjafabrikanten.

Elektrische driewielers Marktbereik

De wereldwijde markt voor elektrische driewielers zal naar verwachting een CAGR van 20,35% zien tijdens de prognoseperiode.

Belangrijke aanjagers van de markt zijn de daling van de batterijprijzen, de lage operationele kosten van elektrische driewielers, de vraag naar schone transportmodi en initiatieven van prominente spelers. Ondersteunend overheidsbeleid voor het opzetten van laadinfrastructuur en centra voor onderhoud en reparatie kan een goed voorteken zijn voor de markt. Stimulansen die door landen worden aangeboden voor het verlagen van brandstofemissies en het gebruik van milieuvriendelijke voertuigen kunnen de marktgroei gedurende de prognoseperiode stimuleren.

Volgens mrfr-analyse zijn de top 5 spelers in de markt,

  • Piaggio &C. SpA
  • Mahindra & Mahindra Ltd
  • Terra Motors Corporation
  • Kinetic Green Energy & Power Solutions Ltd
  • en Jiangsu Kingbon Vehicle Co. Ltd.

Deze bedrijven innoveren en breiden uit naar snelgroeiende markten voor elektrische driewielers.

Ontvang gratis voorbeeldrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8141

De impact van COVID-19 op de industrie lijkt verwaarloosbaar, aangezien consumenten op zoek zijn naar betaalbare voertuigen in het licht van de pandemie. Het grote potentieel van elektrificatie in India en China als gevolg van het gebruik van driewielers voor woon-werkverkeer op kantoor zal waarschijnlijk een goed voorteken zijn voor de markt. De uitbreiding van de eCommerce-sector en de behoefte aan last-mile connectiviteit kunnen de vraag in de wereldwijde markt voor elektrische driewielers aanwakkeren.

Maar de wereldwijde markt voor elektrische driewielers wordt beperkt door een gebrek aan bereik, lage bewustzijnsniveaus in onderontwikkelde landen en beperkte batterijcapaciteit.

Elektrische driewielers Marktsegmentatie 

De wereldwijde markt voor elektrische driewielers is gesegmenteerd op type, batterijtype en batterijcapaciteit.

Op basis van type is de wereldmarkt gesegmenteerd in passagiersvervoerders en goederenvervoerders.

Op basis van het batterijtype is de wereldwijde markt voor elektrische driewielers verdeeld in lithium-ion en loodzuur. Het lithium-ionsegment zal naar verwachting de snelste CAGR registreren tijdens de prognoseperiode in de wereldwijde markt voor elektrische driewielers. De dalende prijzen van Li-ion batterijen en hun hogere capaciteit om loodzuurbatterijen te loodsen waardoor ze lichter en efficiënter worden, zijn belangrijke factoren die naar verwachting de vraag naar lithium-ionbatterijen gedurende de prognoseperiode zullen stimuleren. 

Op basis van batterijcapaciteit is de wereldmarkt gesegmenteerd in < 1.000 W en > 1.000 W. Het segment >1000 W zal naar verwachting het hoogste groeipercentage laten zien als gevolg van de toenemende vraag naar elektrische driewielers in vrijetijds- en sportactiviteiten.

Reikwijdte van het rapport:

Rapportstatistieken

Bijzonderheden

  Marktomvang

5,9 miljard USD in 2027

  Cagr

11,10% CAGR (2022-2030)

  Basisjaar

2021

  Prognoseperiode

2022-2030

  Historische gegevens

2019 & 2020

  Prognose-eenheden

Waarde (USD miljoen)

  Rapportdekking

Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en

Trends

Vraag om korting: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/8141

Analyse van de markt voor elektrische driewielers

Elektrische driewielers zijn getuige van een toenemende acceptatie, vooral in opkomende economieën, samen met de ontwikkeling van conceptmobiliteitsoplossingen in ontwikkelde landen in Europa.

Piaggio &C. SpA heeft een lange geschiedenis in het produceren van hoogwaardige driewielers voor passagiers- en vrachttoepassingen. Het uitgebreide productieproces van het bedrijf zal naar verwachting helpen om zijn populairste driewielervoertuigen beter over te zetten op elektrische aandrijving en klanten dus hetzelfde niveau van vertrouwen in hun producten te bieden.

Mahindra &Mahindra Ltd hebben onlangs hun strategie aangepast om zich te concentreren op elektrische driewielers. Het bedrijf ziet enorme groeimogelijkheden in deze markt, vooral in India en Zuid-Amerika. Het uitgebreide distributienetwerk zal het bedrijf naar verwachting helpen nieuwe klanten te bereiken en hun marktaandeel te vergroten. Het lanceerde vorig jaar zijn Treo-serie elektrische driewielers in India om deel te nemen aan de competitie, die voornamelijk wordt gedomineerd door de ongeorganiseerde sector.

Terra Motors Corporation is een van de ontluikende startups in de wereldwijde markt voor elektrische driewielers. De focus van het bedrijf op de Zuid-Aziatische markt heeft geleid tot uitbreiding in landen als India, Bangladesh, Nepal en in landen in Afrika. Het bedrijf heeft miljoenen dollars geïnvesteerd in onderzoek en ontwikkeling en assemblage en productie.

Elektrische driewieler markt regionale analyse

Geografisch gezien is de wereldwijde markt voor elektrische driewielers gesegmenteerd in vier belangrijke regio’s, namelijk Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific (APAC) en rest van de wereld (RoW).

De markt voor elektrische driewielers in APAC zal naar verwachting het grootste marktaandeel hebben in de markt voor elektrische driewielers en zal naar verwachting de markt door de prognoseperiode leiden. Dit kan te wijten zijn aan de toenemende overheidsinitiatieven voor het verwelkomen van elektrische mobiliteit, het strenge overheidsbeleid dat loodzuuraangedreven voertuigen schrapt en de toenemende vraag naar elektrische driewielers uit China en India. De aanwezigheid van China, de grootste markt voor elektrische driewielers, kan de marktgroei vergemakkelijken. De inval van grote spelers in India in de elektrische voertuigruimte en de lage productiekosten van e-riksja’s kunnen een goed voorteken zijn voor de markt.

Spreek met analist @ https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/8141

Ontdek Trending Research Reports @

Automotive uitlaatsysteem markt

Automotive Exterieur Smart Lighting Markt

Automotive Fleet Leasing Markt

Automotive Friction Brake System Markt

Automotive Front end Module Markt

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services. Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies door componenten, applicatie, logistiek en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Contact

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact

Market Research Future

99 Hudson Street,5Th Floor

New York, New York 10013

United States of America

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Electric Three-Wheeler Market,Electric Three-Wheeler Market Analysis,Electric Three-Wheeler Market Trends,Electric Three-Wheeler Market Technology,Electric Three-Wheeler Market Size,Electric Three-Wheeler Market Share