header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Markt voor opladers voor elektrische voertuigen CAGR verwachtte 20% om de wereldwijde waarde van USD 7 miljard te bereiken tot 2030 | MRFR Analytisch Verslag 2022

Oct 26, 2022 11:00 AM ET

Marktonderzoeksrapport voor on-board charger voor elektrische voertuigen: per huidig type (AC en DC), per voortstuwingstype (BEV, HEV en PHEV), per voertuigtype (personenauto’s, LCV en HCV) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – prognose tot 2030

De wereldwijde markt voor on-board laders voor elektrische voertuigen zal naar verwachting een aanzienlijke CAGR van 20% prognoseperiode registreren. Een on-board charger (OBC) wordt gebruikt in een elektrisch voertuig (EV), hybride elektrisch voertuig (HEV) of in plug-in hybride voertuigen om de tractiebatterij op te laden. Het ingebouwde laadsysteem uitgerust in een elektrisch voertuig dat de AC-ingang van het net omzet in een DC-ingang, die de batterij verder oplaadt. De elektronische componenten die worden gebruikt in de boordlader (OBC) bieden de middelen om de batterij op te laden vanaf het lichtnet thuis of via stopcontacten in particuliere of openbare laadstations.

De boordlader in elektrische voertuigen bestaat uit de eenheid die een verscheidenheid aan signaalconditioneringsoplossingen, geïntegreerde hoogspanningsisolatie AC-DC-converters, GELIJKRICHTERS, dubbele brugloze vermogensfactorcorrectie (PFC), gatedrivers, foutversterkers en vele andere vermogenselektronicacomponenten omvat.

Belangrijkste spelers

Belangrijke spelers in de wereldwijde markt voor elektrische boordladers zijn:

  • Bel Power oplossing
  • BRUSA Elektronik AG
  • Huidige Manieren Inc
  • Delphi Technologieën
  • Eaton Corporatie
  • Infineon Technologies AG
  • Innoelectric GmbH
  • Stercom Power Solutions GmbH
  • Toyota Industries Bedrijf
  • en Xepics Italia SRL.

Ontvang gratis sample Copy @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10442

Een laadpaal maakt deel uit van de netinfrastructuur die is geïnstalleerd langs een straat, parkeerplaats of in een garage aan huis; het primaire doel is om de stroom te leveren aan de verschillende soorten elektrische voertuigen (PHEV, BEV en HEV’s) voor het opladen van de batterij. Het AC-laadsysteem is meestal een ingebouwde lader die in het voertuig is gemonteerd en wordt aangesloten op het net wanneer het voertuig is aangesloten. Een on-board lader is verantwoordelijk voor de laatste fase van het opladen van het accupakket. Het neemt de wisselstroombron van de EVSE en transformeert de stroom in het vereiste batterijlaadprofiel.

Wereldwijde markt voor opladers voor elektrische voertuigen aan boord

In 2019 heeft Azië-Pacific aanzienlijk bijgedragen aan de markt voor on-boardladers voor elektrische voertuigen in termen van aandeel: MRFR

Op basis van de regio is de wereldwijde markt voor on-boardladers voor elektrische voertuigen gesegmenteerd in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. Azië-Pacific domineert de markt, gevolgd door Europa en Noord-Amerika. China domineerde de wereldmarkt in 2019, terwijl India naar verwachting in de prognoseperiode aanzienlijk zal groeien in Azië-Pacific. Ongeveer 55% van de groei van de markt zal afkomstig zijn van APAC tijdens de prognoseperiode. China en Japan zijn de belangrijkste markten voor hybride en elektrische boordladers in APAC. De marktgroei in deze regio zal langzamer zijn dan de groei van de markt in andere regio’s. De toepassing van innovatieve technologieën is een van de belangrijkste factoren die de groei van de markt voor hybride en elektrische boordladers in APAC gedurende de prognoseperiode zal vergemakkelijken.

De wereldwijde markt voor on-board laders voor elektrische voertuigen is gesegmenteerd op huidig type, voortstuwingstype, voertuigtype en regio. Op basis van het huidige type kan de wereldwijde markt voor on-board laders voor elektrische voertuigen worden opgesplitst in AC en DC. Het AC-segment zal naar verwachting de komende jaren groeien met een aanzienlijke CAGR. Per voortstuwingstype is de markt voor on-boardladers voor elektrische voertuigen opgesplitst in BEV, HEV en PHEV. Het BEV-segment had een aanzienlijk aandeel en zal naar verwachting de komende jaren met een aanzienlijke CAGR groeien. Per voertuigtype is de markt voor on-board chargers voor elektrische voertuigen opgesplitst in personenauto’s, LCV en HCV. Het segment personenauto’s had een aanzienlijk aandeel en zal naar verwachting de komende jaren met een aanzienlijke CAGR groeien.

Reikwijdte van het rapport:

Rapportstatistieken

Bijzonderheden

  Marktomvang

7 miljard USD

  Cagr

20% CAGR (2022-2030)

  Basisjaar

2021

  Voorspelling

Periode

2022-2030

  Historische gegevens

2019 & 2020

  Prognose-eenheden

Waarde (USD miljoen)

  Rapportdekking

Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

Vraag om korting: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/10442

Dit rapport biedt een diepgaande analyse van de wereldwijde markt voor on-board chargers voor elektrische voertuigen, waarbij drie marktsegmenten in vier geografische regio’s worden gevolgd. Het rapport bestudeert de belangrijkste spelers en biedt een zesjarige trendanalyse die de marktomvang en aandelen voor Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld benadrukt. Het rapport presenteert ook een prognose, gericht op de marktkansen voor de komende zes jaar voor elke regio. De reikwijdte van de studie segmenteert de wereldwijde markt voor on-board laders voor elektrische voertuigen op basis van huidig type, voortstuwingstype, voertuigtype en regio.

  • Huidig type
    • Wisselspanning
    • Dc
  • Voortstuwingstype
    • Bev
    • Hev
    • Phev
  • Type voertuig
    • Personenauto
    • Lzacht
    • Hcv
  • Per regio
    • Noord-Amerika 
    • Azië-Pacific 
    • Europa
    • Rest van de wereld

Praat met expert: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/10442

Ontdek Trending Research Reports @

Automotive E Compressor Markt

Automotive elektrische bus markt

Automotive Electronics markt

Automotive Motor Valves Markt

Automotive Verdamping Emissie Controle Systeem Markt

Over Market Research Future –

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Edibles.

Het MRFR-team heeft het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak vergaderingen met de experts uit de industrie en industriële bezoeken voor zijn leden van onderzoeksanalisten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Electric Vehicle On-board Charger Market,Electric Vehicle On-board Charger Market Size,Electric Vehicle On-board Charger Market Trends,Electric Vehicle On-board Charger Market Share,Electric Vehicle On-board Charger Market Analysis