header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Rubber Molding Marktgrootte, Top Player Analyse, Groeifactoren, Regionaal overzicht, Technologie, Trends en Industrie Forecast 2030

Oct 26, 2022 11:00 AM ET

Rubber Molding Market Research Report and Growth Analysis 2022 per component (slangen, pakkingen, diafragma, balg, afdichtingen en weerstrips), per type (vloeibaar spuitgieten, compressiegieten, transfergieten en andere), per materiaal (ethyleenpropyleendieen terpolymeer (EPDM), natuurlijk rubber (NR), styreen-butadieenrubber (SBR) en anderen), per voertuigtype (personenauto en bedrijfsvoertuig) en regio – prognose tot 2030

De snelheid van technologische vooruitgang zal naar verwachting de rubbergietmarkt aanzienlijk stimuleren in de prognoseperiode. Bovendien wordt voorspeld dat de implementatie van EPDM-materiaal in automotive-toepassingen de langetermijnbeoordeling van het marktaandeel van rubbergieten in de prognoseperiode zal versterken.

De noodzaak voor lichtgewicht materialen zal naar verwachting de rubberen gietmarkt in 2020 aanmoedigen. De rapporten van de automobieltechnologie- en dienstensector worden geproduceerd door Market Research Future, dat marktopties voor uitbreiding belicht. Een CAGR van ongeveer 5,3% zal naar schatting de markt motiveren in de prognoseperiode.

De cruciale spelers in het rubber molding marktrapport zijn,

  • Freudenberg en Co. Kg
  • DANA Holding Corporation
  • Toyoda Gosei Co Ltd
  • Federale-Mogul Corporation
  • Hutchinson Sa
  • Cooper-Standard Holdings Inc
  • Continental AG
  • Sumitomo Riko Co Ltd
  • AB SKF
  • Trelleborg AB
  • NOK Corporation.

Ontvang gratis voorbeeld PDF Brochure @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1906

Rubber Molding Markt Segmentale Analyse 

De segmentale studie van de rubbergietmarkt wordt uitgevoerd op basis van component, type, materiaal, voertuigtype en regio. Op basis van de componenten is de rubberen gietmarkt gesegmenteerd in slangen, diafragma, balgen, pakkingen, afdichtingen en weerstrips. Op basis van typen is de rubbergietmarkt gesegmenteerd in compressiegieten, transfergieten, vloeibaar spuitgieten en andere. Op basis van het materiaal is de rubbergietmarkt gesegmenteerd in natuurlijk rubber (NR), ethyleenpropyleendieen terpolymeer (EPDM), styreen-butadieenrubber (SBR) en andere. Op basis van het voertuigtype is de rubberen gietmarkt verdeeld in personenauto’s en bedrijfsvoertuigen. Op basis van de regio is de rubbergietmarkt gesegmenteerd in de APAC, Europa, Noord-Amerika en de rest van de wereldwijde regio.

Rubber Molding Markt Gedetailleerde regionale analyse 

Het regionale onderzoek van de rubbergietmarkt wordt uitgevoerd op basis van de APAC, Europa, Noord-Amerika en de rest van de wereldwijde regio. Volgens de studie wordt verwacht dat de rubbergietmarkt in de Regio Azië-Pacific de rubbergietmarkt in de prognoseperiode zal beheersen en wordt gevolgd door de Europese regio. De aanwezigheid van landen als China en India in de regio heeft de afgelopen tijd de vraag naar auto’s gestimuleerd. Het uitgavenpotentieel van de bevolking in de APAC neemt toe en dit zal naar schatting de rubbergietmarkt in de regio ten goede komen. De efficiënte en infrastructurele uitbreiding in de regio Azië-Pacific heeft het groeipotentieel van de automarkt verhoogd en daarom de wereldwijde markt van rubbergieten gemotiveerd.

Reikwijdte van het rapport:

Rapportstatistieken

Bijzonderheden

  Marktomvang

Aanzienlijke waarde in USD

  Cagr

5,3% CAGR (2022-2030)

  Basisjaar

2021

  Prognoseperiode

2022-2030

  Historische gegevens

2019 & 2020

  Prognose-eenheden

Waarde (USD miljoen)

  Rapportdekking

Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

 

Vraag om een geweldige korting: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/1906

Rubber Molding Markt Concurrentie analyse

De beperkingen van de groei zullen naar verwachting aanzienlijk en aanzienlijk zijner zal steun nodig zijn om de markt doeltreffend te transformeren. De instabiliteit in de krachten van vraag en aanbod zal naar schatting een gunstig effect hebben op de totale wereldmarkt in de prognoseperiode. De restauratie en de dagelijkse werkzaamheden zullen naar verwachting enige tijd in beslag nemen, wat zal leiden tot een intensieve ontwikkeling van de achterstand in de oplevering. De financiële hulp van de overheid over de hele wereld en handelsorganisaties zal naar verwachting de situatie in de komende jaren redden. De neerwaartse effecten die zichtbaar zijn in de markt zullen naar schatting iets langer aanhouden vanwege de omvang van de impact op de wereldmarkt. De behoefte aan een zorgvuldige analyse van de markttrends en vraagprognoses zal naar schatting leiden tot een formidabele ontwikkeling in de markt. 

Branche-updates:

april 2020 Nanofabrica, een Israëlische startup, heeft zijn micro additieve productieapparatuur opgezet om micromalen te 3D-printen. Nanofabrica’s Terra 250 AM-methode is een “ultrahoge” resolutie DLP-machine die afhankelijk is van halfgeleiderlithografie om lagen zo dun als 1 micron te printen. Het bedrijf, dat onlangs ook USD 4 miljoen ophaalde in een financieringsronde onder leiding van microsoft’s M12 venture fund, was bedreven in het injecteren van polyethyleen, polypropyleen en ABS in micromallen 3D geprint met het Terra 250 AM-systeem.

INHOUDSOPGAVE

  1. PROLOOG VERSLAG
  2. INTRODUCTIE
  3. DEFINITIE
  4. REIKWIJDTE VAN HET ONDERZOEK
  5. DOELSTELLING VAN HET ONDERZOEK
  6. AANNAMEN
  7. BEPERKINGEN
  8. MARKTSTRUCTUUR
  9. MARKTSEGMENTATIE
  10. ONDERZOEKSMETHODOLOGIE
  11. ONDERZOEKSPROCES
  12. PRIMAIR ONDERZOEK
  13. SECUNDAIR ONDERZOEK
  14. SCHATTING VAN DE MARKTOMVANG
  15. PROGNOSEMODEL
  16. MARKTDYNAMIEK
  17. CHAUFFEURS &KANSEN
  18. UITDAGINGEN &BEPERKINGEN
  19. WAARDEKETEN ANALYSE
  20. PORTER’S VIJF KRACHTEN ANALYSE
  21. RUBBER MOLDING MARKT, DOOR COMPONENTEN
  22. INTRODUCTIE
  23. SLANGEN
  24. PAKKINGEN
  25. DIAFRAGMA
  26. BLAASBALG
  27. ZEEHONDEN
  28. WEER-STRIPS
  29. RUBBER MOLDING MARKT, PER TYPE

…Voortgezet.

Praat met expert: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/1906

Blader door meer gerelateerd rapport:

Automotive Parts Spuitgietmarkt

Automotive Perimeter Lighting System Markt

Automotive positiesensoren markt

Automotive druksensor markt

Automotive schroefas markt

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services. Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies door componenten, applicatie, logistiek en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Contact

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact

Market Research Future

99 Hudson Street,5Th Floor

New York, New York 10013

United States of America

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Rubber Molding Market,Rubber Molding Market Analysis,Rubber Molding Market Size,Rubber Molding Market Share,Rubber Molding Market Trends,Rubber Molding Market Technology