header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Waterzuiveraarmarkt ter waarde geschatte USD 140.385 miljoen bij een bloeiende CAGR van 17,58% door vraag, topspelerstechnologie en wereldwijde trends tot 2030

Oct 27, 2022 4:00 PM ET

Marktonderzoeksrapport en groeianalyse van waterzuiveraars 2022 per producttype (RO-waterzuiveraar, UV-waterzuiveraar en actief koolfilter), eindgebruik (residentieel en commercieel) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – Prognose tot 2028

De markt voor waterzuiveraars zal naar verwachting in 2030 USD 140.385,0 miljoen waard zijn, met een CAGR van 17,58% tussen 2022 en 2030. De markt was in 2021 USD 39,61 miljard waard.

Toegenomen door water overgedragen infecties hebben een bedrijfshausse veroorzaakt in landbouwlanden. Het is ook succesvoller dan andere waterzuiveraars, omdat het veel onzuiverheden zoals opgeloste zouten, zware metalen, bacteriën en pesticiden elimineert. Als gevolg hiervan is er een toename van de vraag naar RO-waterzuiveraars. Evenzo wordt sulfaatvrij RO-water op grote schaal gebruikt in vele sectoren, waaronder farmaceutische, voedingsmiddelen- en drankenindustrie, halfgeleiders en vele anderen. De ontluikende middenklasse in opkomende markten stimuleert de groei in de waterzuiveraarindustrie. Stijgende inkomensniveaus verhogen de koopkracht van gebruikers en klanten, waardoor uiteindelijk de kwaliteit van leven verbetert. Als gevolg hiervan is er een toename van de interesse in waterfiltratiesystemen in deze gebieden, wat heeft bijgedragen aan de groei van de markt voor waterzuiveraars. De keuze om reinigingsboren te gebruiken is het gevolg van de groeiende wereldwijde bezorgdheid over welzijn en ontwikkeling.

Belangrijkste spelers

  • A. O. Smith
  • Unilever
  • EcoWater Systems LLC
  • Panasonic Corporation Coway Co Ltd
  • KENT RO Systems Ltd
  • en Livpure Pvt. Ltd.

Ontvang gratis voorbeeldrapport in PDF-formaat @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2178

zijn pandemie had een aanzienlijke impact op de meeste commerciële sectoren. Bovendien kenden sommige landen een avondklokachtig scenario dat de economische activiteit stillegde. De industriële industrieën ondervinden verschillende uitdagingen als gevolg van de lockdowns, waaronder een gebrek aan grondstoffen, een tekort aan mankracht en verstoringen van de toeleveringsketen. De tijdelijke opschorting van de productie van waterzuiveraars resulteert in een lagere vraag naar producten en verstoringen in de levering van componenten. Als gevolg hiervan heeft de pandemie de markt aanzienlijk beïnvloed. Bovendien dragen de ontwikkeling van nieuwe technologie in waterzuiveraars, evenals pogingen van de overheid om lockdowns af te schaffen, bij aan de uitbreiding van de markt voor waterzuiveraars.

marktsegmentatie  van waterzuiveraars:

De wereldwijde markt voor waterzuiveraars is gesegmenteerd op apparaat, product en eindgebruiker.

Volgens het apparaat:

  • Aanrecht
  • Aan de muur gemonteerd
  • Tafelblad
  • Onder de gootsteen (UTS)
  • Op een kraan gemonteerd

Volgens het product:

  • UV-waterzuiveraars
  • RO waterzuiveraars
  • Actieve koolfilters

Volgens de eindgebruiker:

  • Commercieel
  • Residentiële
  • Industrieel

Reikwijdte van het rapport:

Rapportstatistieken

Bijzonderheden

  Marktomvang

USD 140,385.0 miljoen

  Cagr

17,58% CAGR (2022-2030)

  Basisjaar

2021

  Prognoseperiode

2022-2030

  Historische gegevens

2019 & 2020

  Prognose-eenheden

Waarde (USD miljoen)

  Rapportdekking

Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

Verzoek om aanpassing @ https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/2178

markt voor waterzuiveraars Regionale analyse:

De markt voor waterzuiveraars is geografisch gesegmenteerd in vier belangrijke regio’s: Europa, Azië-Pacific, Noord-Amerika en de rest van de wereld.

Azië-Pacific is marktleider vanwege de hoge bevolkingsdichtheid in opkomende landen als China en India. De markt is gegroeid in de afgelopen twee tot driejaren als gevolg van de groeiende bedrijfssector, de toegenomen behoefte aan gefilterd water en de inspanningen van de overheid. Waterzuiveraars zijn vrij populair in India. De groeiende bevolking van India, de snel groeiende economie en de pogingen van de overheid om schoon water te bevorderen, stimuleren de marktuitbreiding.

Noord-Amerika zal naar verwachting het hoogste marktaandeel hebben als gevolg van de toegenomen vraag naar thuisproducten, de groeiende bevolking en een gebrek aan schoon water. Het toenemende publieke bewustzijn van door water overgedragen ziekten en de groeiende behoefte aan effectief watergebruik in de hele samenleving zijn de drijvende kracht achter de markt op dit gebied.

Recente ontwikkelingen:

  • In juni 2022 kondigde A. O. Smith de all-cash overname aan van Atlantic Filter Corporation, een waterzuiveringsbedrijfsorganisatie voor residentiële, commerciële en industriële toepassingen.
  • BWT Group kondigde in juli 2021 een meerjarige verlenging van de overeenkomst met de Formule 1 aan. In de hele paddock en op de club zullen waterstations worden geïnstalleerd.

Vraag om korting: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/2178

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Telefoon:

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Water Purifier Market,Water Purifier Market Companies,Water Purifier Market Trends,Water Purifier Market Share,Water Purifier Market Size,Water Purifier Market Forecast,Water Purifier Market Demand