header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Analyse van het marktaandeel van slijpmachines, regionale vraag, grootte van de industrie, technologische groei, trends van topspelers en wereldwijde toekomstverwachting tot 2030

Oct 28, 2022 4:00 PM ET

Grinding Machinery Market Research Report: Per type (cilindrisch, oppervlak, tandwiel, gereedschap en andere slijpmachines), toepassing (lucht- en ruimtevaart en defensie, automotive, elektrische elektronica, scheepsbouw en andere), distributiekanaal (online en offline) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld)& Voorspelling tot 2030

Dit snijgereedschap is een essentiële machine voor het slijpen van werkstukken. Slijpmachines zijn een van de belangrijke gereedschappen die in verschillende industriële sectoren worden gebruikt om verschillende objecten soepel af te snijden en door een hogere oppervlaktekwaliteit te bieden. De nadelen en voordelen van slijpmachines hebben hun vraag in de markt vergroot.

Een paar belangrijke soorten slijpmachines worden veel gebruikt in de elektrische, automobiel- en technische sector. Er zijn verschillende vormen van deze snijmachines beschikbaar als bandslijper, bankslijper, jig-slijper of tandwielslijper. Het gebruik van slijpmachines is te zien in de defensie-industrie en de lucht- en ruimtevaartsector voor de ontwikkeling van elektrische voertuigen. Deze snijmachine wordt ook gebruikt in de middelgrote en kleinschalige industrie.

In de wereldwijd toonaangevende markt voor slijpmachines zijn enkele van de topspelers die hieronder worden vermeld,

  • Amada Machine Tools Co Ltd (Japan)
  • DANOBAT (Spanje)
  • ANCA Pty Ltd (Australië)
  • Junker (Duitsland)
  • Körber AG (Duitsland)
  • Fives (Frankrijk)
  • Gleason Corporation (Verenigde Staten)
  • Hybride productietechnologieën (US)
  • Makino Freesmachine Co Ltd (Japan)
  • JTEKT Corporation (Japan) en anderen.

Ontvang een gratis voorbeeldrapport in PDF-formaat @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/3753

Al vele jaren speelt de markt voor slijpmachines een belangrijke rol bij het verbeteren van de economie. De groeiende vraag heeft ook een positieve invloed op de automobiel-, lucht- en ruimtevaart-, FDM-technologie- en mijnbouwindustrie om de productiviteit van deze verschillende sectoren te ondersteunen. 

Marktsegment Slijpmachines

De markt voor slijpmachines heeft wereldwijd meerdere segmenten – cilindrisch, gereedschap, uitrusting, defensie, automotive, online, offline, enz. De cruciale segmenten van slijpmachines zijn verdeeld op basis van distributie, toepassing, type, regio en kanaal. 

Op basis van distributie is de markt voor slijpmachines online en offline gesegmenteerd. Vanwege de groei van meerdere erkende e-commercesites, zou het online segment binnen de prognoseperiode moeten toenemen.

De wereldwijde slijpmachines zijn wereldwijd gesegmenteerd op basis van toepassing. Daarom worden slijpmachines veel gebruikt in de automobiel-, elektrische en defensiesector.

Volgens de topologie is de wereldwijde markt voor slijpmachines gesegmenteerd in oppervlak, tandwiel, gereedschappen, snijders en andere. Onder hen zijn cilindrische slijpmachines populair.

Reikwijdte van het rapport:

Rapportstatistieken

Bijzonderheden

  Marktomvang

2025: USD 7 miljard

  Cagr

5% CAGR (2022-2030)

  Basisjaar

2021

  Prognoseperiode

2022-2030

  Historische gegevens

2019 & 2020

  Prognose-eenheden

Waarde (USD miljoen)

  Rapportdekking

Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

  Belangrijkste marktkansen

Nieuwe productlanceringen en R&D onder de belangrijkste spelers

  Belangrijkste marktfactoren

Groeiende verkoop van auto’s, vooral elektrische voertuigen wereldwijd

Ontwikkeling van lucht- en ruimtevaart – defensie-infrastructuur in opkomende markten

Groeiend aantal innovaties in slijpmachines

Inzet van slijpmachines in middelgrote en kleinschalige industrieën

Verzoek om aanpassing @ <ahref=”https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/3753″>https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/3753

Regionale analyse van de markt voor slijpmachines

De wereldwijde markt voor slijpmachines is verspreid over Europa, Amerika, Azië-Pacific en Noord-Amerika en heeft relatief meer vraag. Als we schoolleraren vergelijken, komt Azië-Pacific op de eerste plaats en europa en Noord-Amerika hebben respectievelijk de positie onder Azië-Pacific. Deze zijn de drijvende kracht achter de groei van de markt voor slijpmachines. Wereldwijd moeten we ook aandringen op de snelle industrialisatie en de initiatieven van lokale overheden om de markt voor slijpmachines voor industriële ontwikkeling te maken of te stimuleren. Een land als India heeft om dezelfde reden ook verdere initiatieven genomen. 

Nieuws uit de industrie

In november 2021 ondersteunde GCH Machinery een autofabrikant met een kant-en-klaar slijpsysteem dat transmissieonderdelen produceerde. Dit slijpsysteem wordt gebruikt door autofabrikanten, vooral voor elektrische voertuigen (EV’s). Het is opgevallen dat GCH Machinery ook zijn inbreng heeft gestoken in het renoveren en herontwerpen van de slijpmachine voor de betreffende autofabrikant. Het is een van de laatste realisaties van de CGH-machines om het initiatief te nemen en de auto-industrie te ondersteunen. Dit helpt niet alleen bij het ontwerpen van het groene initiatief van de autofabrikanten, maar verandert tegelijkertijd ook het marktscenario voor de markt voor slijpmachines.

Inhoudsopgave

  1. Samenvatting
  2. Toepassingsgebied van het verslag

2.1. Marktafbakening

2.2. Reikwijdte van het onderzoek

2.2.1. Definitie

2.2.2. Onderzoeksdoelstelling

2.2.3. Aannames

2.2.4. Beperkingen

2.3. Onderzoeksproces

2.3.1. Primair onderzoek

2.3.2. Secundair onderzoek

2.4. Schatting van de marktomvang

2.5. Voorspeld distributiekanaal

  1. Marktlandschap

3.1. Porter’s vijf krachten analyse

3.1.1. Dreiging van nieuwkomers

3.1.2. Onderhandelingsmacht van kopers

3.1.3. Dreiging van substituten

3.1.4. Rivaliteit tussen segmenten

3.1.5. Onderhandelingsmacht van kopers

3.2. Analyse van de waardeketen/toeleveringsketen

Vraag om korting: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/3753

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Telefoon:

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Grinding Machinery Market,Grinding Machinery Market Anaysis,Grinding Machinery Market Size,Grinding Machinery Market Share,Grinding Machinery Market Trends,Grinding Machinery Market Technology,Grinding Machinery Market Key players