header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


CNC-metaalsnijmachinemachines Marktfabrikant Analytisch rapport 2022, Wereldwijde grootte, aandeel, technologie, vraag, regio’s, trends en voorspelling 2030

Oct 28, 2022 3:00 PM ET

CNC-metaalsnijmachinegereedschappen Markt: producttype (verticale machinecentra, horizontaal machinecentrum en CNC-slijper), per toepassing (lucht- en ruimtevaart en defensie, scheepsbouw, bouw en automotive) en per regio – prognose tot 2030

De wereldwijde machtsdynamiek en de factoren die hen beïnvloeden, zijn verantwoordelijk voor de marktdynamiek van de CNC-markt voor metaalsnijmachinesMeer landen zijn bereid een groter bedrag uit te geven aan mankracht en som aan de productie en productie van lucht- en ruimtevaart- en defensieproducten. Dit heeft de markt een potentiële groeibasis op mondiaal niveau opgeleverd. Het toegenomen gebruik van metalen in elektronica, evenals de auto-industrie, heeft het gebruik van CNC-metaalsnijproducten gestimuleerd.

De kostenefficiëntie en de productie van de markt werden beïnvloed door de wereldwijde pandemie. Het is bijna productie in de CNC Metal Cutting Machine Tools Markt.   De import en de export van de grondstoffen werden zwaar getroffen toen de toeleveringsketen van de markt werd belemmerd en de fabrikanten en de retailers tot een enorm verlies leidden. De door de overheid opgelegde lockdowns gaven aanleiding tot verschillende problemen waar de producenten mee te maken kregen in de marktdynamiek. Maar met de gestage heropening van de markt zal het economische niveau naar verwachting zijn tempo volgen en herstellen. Hierna richtte de markt zich op zijn leveringsnetwerk, personeel en werkingsmechanisme. De markt zal naar verwachting tegen het einde van 2030 een wereldwijde waarde van $ 83.364 miljoen hebben. Met een constante en gezonde marktgroei van 4,2% van CAGR, bedroeg de markt $ 53.069 miljoen in 2020.

Belangrijkste spelers

  • DMG MORI CO LTD
  • FANUC CORPORATIE
  • JTEKT CORPORATIE
  • Dalian Werktuigmachine Group Corporation
  • Yamazaki Mazak Corporation
  • Hurco Companies Inc
  • Okuma Corporatie
  • Makino Freesmachine Co Ltd
  • Haas Automation Inc
  • EMAG GmbH & Co. KG
  • Komatsu Ltd
  • en AMADA MACHINE TOOLS CO. LTD

Ontvang een gratis voorbeeldrapport in PDF-formaat @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7201

Er waren belangrijke factoren die ook de groei en ontwikkeling van de markt hebben aangedreven. Snijgereedschappen hebben hun gebruik geüpgraded met technologische vooruitgang. Dit omvatte herhaalde computergestuurde bewegingen die zeer aanpasbaar zijn en kunnen worden gebruikt in een verscheidenheid aan toepassingen, vooral in de scheepsbouwindustrie. De waardegroei van de markt is sterk verbeterd, rekening houdend met de marktvooruitzichten.

Er wordt een gezonde en substantiële groei voorspeld voor de CNC Metal Cutting Machine Tools Market, die wordt verklaard van 2021 tot 2026.

CNC Metal Cutting Machine Tools Marktsegmentatie

De CNC Metal Cutting Machine Tools Marketis gesegmenteerd in zijn producttype en toepassing.

Per producttype is de markt gesegmenteerd in horizontale machinecentra, verticale centra en de CNC-slijper. Door toepassing is de markt weer verdeeld in scheepsbouw, automotive en lucht- en ruimtevaart en defensie, samen met de constructieve industrie.

Reikwijdte van het rapport:

Rapportstatistieken

Bijzonderheden

  Marktomvang

USD aanzienlijke waarde

  Cagr

6,2% CAGR (2022-2030)

  Basisjaar

2021

  Prognoseperiode

2022-2030

  Historische gegevens

2019 & 2020

  Prognose-eenheden

Waarde (USD miljoen)

  Rapportdekking

Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

Verzoek om aanpassing @ https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/7201

CNC-metaalsnijmachinegereedschappen Markt Regionale analyse

De CNC Metal Cutting Machine Tools Markt is geografisch verspreid over de gebieden vanIndia, Zuid-Korea, Japan en China in Azië-Pacific. Daarnaast domineert de markt ook delen van Noord-Amerika, zoals de VS en Chicago. Andere gebieden zijn Europa, Afrika en Latijns-Amerika.

Recente ontwikkeling

Enkele van de toonaangevende spelers op de markt voor CNC-metaalsnijmachines waren DMG MORI CO., Ltd., Yamazaki Mazak Corporation, Lincoln Electric Holdings, Inc., Amanda Holdings, TRUMPF GmbH Co. KG en Hurco Companies.

  • In december 2019: Twee van de toonaangevende marktbedrijven, BMO en Hurco, werkten met elkaar samen en streefden ernaar het meest geavanceerde autogereedschap in de CNC Metal Cutting Machine Tools-markt te lanceren Het resultaat voor het bedrijf was om verbeterde kwaliteit en productiviteit in hun output tot stand te brengen.

Inhoudsopgave

1 Marktintroductie

1.1 Definitie 17

1.2 Reikwijdte van het onderzoek 17

1.3 Marktstructuur 17

1.4 Lijst van aannames 18

2 Onderzoeksmethodologie

2.1 Onderzoeksproces 20

2.2 Primair onderzoek 20

2.3 Secundair onderzoek 20

2.4 Schatting van de marktomvang 20

2.5 Prognosemodel 21

3 Wereldwijde CNC-markt voor metaalsnijmachines, per producttype

3.1 Overzicht 23

3.1.1 Verticale machinecentra 23

3.1.2 Horizontale machinecentra 23

3.1.3 CNC-slijpmachine 23

…Voortgezet.

Vraag om korting: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/7201

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Telefoon:

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  CNC Metal Cutting Machine Tools Market,CNC Metal Cutting Machine Tools Market Anaysis,CNC Metal Cutting Machine Tools Market Size,CNC Metal Cutting Machine Tools Market Share,CNC Metal Cutting Machine Tools Market Trends,CNC Metal Cutting Machine Tools Market Key Players,CNC Metal Cutting Machine Tools Market Technology