header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


CNC Router Marktanalyse per product, type, vraagstatus, regio, technologie voor belangrijke spelers, branchegrootte, groei en voorspelling 2030

Oct 28, 2022 3:00 PM ET

CNC Router Marktonderzoeksrapport en groeianalyse 2022 Per type (stationair portaaltype, beweegbaar portaaltype en cross-feed-eenheidstype), per product (plasma, laser, waterstraal en metaalgereedschap), per toepassing (houtbewerking, steenbewerking, metaalbewerking en andere), per eindgebruiksindustrie (automotive, bouw, industrieel en andere) – wereldwijde prognose tot 2030

Een computergestuurd snijapparaat, een CNC-router, wordt gebruikt om verschillende harde materialen te snijden, waaronder composieten, hout, staal, aluminium, plastic, schuim en glas. Insteeksels en pennen worden ook gesneden met behulp van een CNC-router.

Een CNC-router heeft vergelijkbare machines en functies als de CNS-freesmachine. Een CNC-router bestuurt de gereedschapspaden voor de machine om te werken met behulp van computer numerieke besturing. In zijn meest elementaire vorm wordt een CNC-router gebruikt om items zoals meubels, exterieur- en interieurontwerpen, houten planken, deurgravures, houten randen, uithangborden, muziekinstrumenten en lijstwerk te maken.

Top Key Players

  • Anderson Groep (Taiwan)
  • MultiCam Inc. (VS)
  • The Shoda Company (Japan)
  • Exel CNC Ltd (Verenigd Koninkrijk)
  • Carbide 3D LLC (VS)
  • Biesse Group (Italië)
  • Thermwood Corporation (VS)
  • HOMAG Group (Duitsland)
  • ShopSabre (VS)
  • Komo Machine (VS)
  • AXYZ Automation Group (Canada) en anderen.

Ontvang een gratis voorbeeldrapport in PDF-formaat @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8321 

Het gebruik van de CNC-routermachine is toegenomen met de groei van de productiesector wereldwijd. Het wordt gebruikt in de model-, ambachtelijke en signindustrie.

Over het algemeen omvat de CNC-routerindustrie een toenemende vraag vanuit de automobiel-, medische apparaten-, lucht- en ruimtevaarttechniek, houtsnijwerk, glas- en kunststofindustrieën.

CNC Router Marktsegment

De wereldwijde CNC-routermarkt is breed gesegmenteerd op basis van product, type, eindgebruikers / toepassing en geografie.

Op basis van het producttype wordt de wereldwijde CNC-routersmarkt ingedeeld in  Plasma Laser, Water Jet type, Metal Tool etc. De metaalgereedschapsindustrie zal naar verwachting sneller groeien dan andere industrieën vanwege het toenemende gebruik van CNC-routers in zowel de houtbewerkings- als de metaalbewerkingsindustrie.

De wereldwijde CNC-routersmarkt is ingedeeld in handmatige en semi-automatische,  CNC-routers, stationaire portaaltypen,  beweegbare portaaltypen en cross-feed-eenheidstypen.

Eindgebruikers zijn onderverdeeld in algemene productie-industrieën zoals Automotive Manufacturing, Building Materials &Equipment Production etc., Construction, automotive, furniture, industrial en anderen zijn de marktsegmenten voor CNC-routers. Een andere industrie die de vraag naar de CNC-routermarkt stimuleert, is automatisering. De vraag naar CNC-routers stijgt naarmate de EV-markt groeit.

Terwijl de toepassing medische toepassingen omvat, zoals tandprothesen of hartchirurgie-apparaten. Of houtbewerking, steenbewerking, metaalveld, anderen. Met de groeiende industrieën neemt ook de groei van CNS-routers toe.

Reikwijdte van het rapport:

Rapportstatistieken

Bijzonderheden

  Marktomvang

USD aanzienlijke waarde

  Cagr

6,14% CAGR (2022-2030)

  Basisjaar

2021

  Prognoseperiode

2022-2030

  Historische gegevens

2019 & 2020

  Prognose-eenheden

Waarde (USD miljoen)

  Rapportdekking

Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

 Belangrijkste marktkansen

Automatisering in opkomende economieën

Nieuwe productlanceringen en R&D bij de belangrijkste spelers

  Belangrijkste marktfactoren

Groei van de auto-industrie

Stijging meubelproductie

Verzoek om aanpassing @ https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/8321 

Regionale analyse van de CNC-routermarkt

Het rapport bestrijkt verschillende regionale segmenten – Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific (APAC) etc. er is een geschatte hogere CNS-routergroei in de markt in deze jaren.

Azië-Pacific zal in deze periode goed zijn voor het grootste wereldwijde MARKTAANDEEL van CNC-routers als gevolg van de groei van de automarkt.

Europa zal echter ook een aanzienlijke groei zien als gevolg van toegenomen investeringen in R&D voor nieuwe toepassingen zoals additieve productie en tribologiesystemen. De Noord-Amerikaanse regio domineert met ongeveer tweederde van de totale marktomzet, terwijl het APAC-segment naar verwachting het hoogste groeipercentage zal laten zien tijdens de prognoseperiode. Belangrijke factoren die deze trend stimuleren, zijn de toenemende acceptatie van 3D-printen en auto-industrieën in deze regio’s en het toenemende bewustzijn over het gebruik van werktuigmachines bij fabrikanten.

Nieuws uit de industrie

12-09-22: De Berkeley High School Development Group doneerde $ 6.000 aan Team Berkelium, het BHS-roboticateam, om hen te helpen een CNC-router aan te schaffen. Dirk Wright, de academische adviseur van het team, heeft studenten in staat gesteld hun technische vaardigheden te blijven verbeteren en tegelijkertijd het roboticateam te helpen zijn producten te verbeteren.

1 Samenvatting

2 Marktintroductie

2.1 Definitie 16

2.2 Reikwijdte van het onderzoek 16

2.3 Lijst van aannames 17

2.4 Marktstructuur 18

2.5 Analyse van de aantrekkelijkheid van de markt 18

2.6 Wereldwijde CNC-routermarkt, per product 19

2.7 Wereldwijde CNC-routermarkt, per type 20

2.8 Wereldwijde CNC-routermarkt, per toepassing 21

2.9 Wereldwijde CNC-routermarkt, bij eindgebruik 22

2.10 Belangrijkste koopcriteria 22

3 Marktinzichten

4 Onderzoeksmethodologie

4.1 Onderzoeksproces 26

4.2 Primair onderzoek 27

4.3 Secundair onderzoek 28

4.4 Schatting van de marktomvang 29

4.5 Prognosemodel 29

5 Marktdynamiek

5.1 Inleiding 30

5.2 Stuurprogramma’s 31

5.2.1 Groei van de automobielindustrie 31

5.2.2 Stijging van de meubelproductie 32

5.3 Impactanalyse van stuurprogramma’s 33

5.4 Terughoudendheid 34

5.4.1 Gebrek aan geschoolde arbeidskrachten 34

5.5 Impactanalyse van beperkingen 34

…Voortgezet.

Vraag om korting: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/8321

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Telefoon:

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  CNC Router Market,CNC Router Market Manufacturers,CNC Router Market trends,CNC Router Market size,CNC Router Market share,CNC Router Market technology,CNC Router Market Analysis,CNC Router Market Forecast