header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


India Rice Milling Market Top Players Analytisch rapport 2022, Industriegrootte, groeifactoren, vraagstatus, huidige trends en voorspelling tot 2030

Oct 28, 2022 4:00 PM ET

India Rice Milling Market Research and Growth Analysis 2022 Per apparatuur (rijstbleekmachines, prereinigermachines, padiescheidermachines, lengtesorteerdermachines en andere) Op capaciteit (1 tot 10 ton, 10 tot 20 ton en meer dan 20 ton) en regio – prognose 2022-2030.

De marktprijs van de Indiase rijstmolenmarkt zal naar verwachting USD 392,6 miljoen bereiken en een CAGR van 3,51% in de prognoseperiode van 2022 – 2030.

Rijst is een van de meest gevraagde voedselgranen in de Indiase landbouw en de belangrijkste bron van inkomsten voor boeren. De behoefte aan rijstverwerkingsapparatuur is in het hele land toegenomen als gevolg van de groeiende rijstteeltsector in India. Het aantal nieuwe bedrijven in de rijstmolens is de afgelopen jaren opgemerkt. Dit komt door de consistente plannen en uitvoering die nieuwe rijstplanten promoten, en de overheid biedt verschillende kansen aan de bedrijven die op zoek zijn naar werk.

Belangrijkste spelers

  • Buhler Groep
  • G.G. Dandekar Machine Works Ltd
  • Satake Corporation
  • Savco Verkoop Pvt Ltd
  • G.S Internationaal
  • Fowler Westrup
  • Molen Master Machinery Pvt Ltd
  • Perfecte uitrusting
  • Patker Ingenieurs

Ontvang een gratis voorbeeldrapport in PDF-formaat @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/3566

De internationale en openbare fabrikanten van rijstmaalmachines hebben geprofiteerd van het hebben van een enorme markt. Bovendien is de economische structuur van het land ontworpen om rijst een van de meest gevraagde voedselgewassen in de Indiase landbouw te maken. De rijstproductie met verschillende kenmerken wordt ondersteund door het weer en het landschap in de regio’s Noord-, Zuid- en Oost-India.

Er zijn bepaalde doelstellingen om de rijstmolenmarkt te begrijpen: de markt moet de marktstructuur grondig bestuderen. De markt moet analyseren met behulp van technieken zoals Porter’s Five Forces Analysis. Het moet historische inkomsten bieden voor marktsegmenten met betrekking tot regio’s. De rijstmolenmarkt moet een landschap opbouwen met een strategisch concurrentieprofiel. De markt moet ook de activiteiten van concurrenten analyseren en volgen, zoals nieuwe producten, strategische allianties en joint ventures.

Marktsegmenten

De India Rice milling Market is verdeeld in marktcapaciteit en apparatuur.

Afhankelijk van de capaciteit is de India Rice milling Market verdeeld in meer dan 20 ton, 10 tot 20 ton en 1 tot 10 ton.

Afhankelijk van de apparatuur is de India Rice milling Market verdeeld in Pre cleaner machines, length grader machines, rijst whitening machines en padie machines.

Reikwijdte van het rapport:

Rapportstatistieken

Bijzonderheden

  Marktomvang

2022: USD 392,6 miljoen

  Cagr

3,51% CAGR (2022-2030)

  Basisjaar

2021

  Prognoseperiode

2022-2030

  Historische gegevens

2019 & 2020

  Prognose-eenheden

Waarde (USD miljoen)

  Rapportdekking

Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

  Belangrijkste marktkansen

Veranderende consumentenvoorkeuren

Nieuwe productlanceringen en R&D bij de belangrijkste spelers

  Belangrijkste marktfactoren

Meer investeringen in technologische opwaardering en modernisering van rijstfabrieken in India

Overheidsondersteunend beleid en regelingen

Verzoek om aanpassing @ https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/3566

Regionale analyse

India is een toonaangevende exporteur van rijst van hoge kwaliteit, die bekend staat om zijn aroma. Verschillende kwaliteiten en soorten rijst kunnen worden geteeld in de noordelijke, zuidelijke en oostelijke delen vanIndia tijdens het moessonseizoen. Verschillende veranderingen beperken echter de uitbreiding van de markt, waaronder een gebrek aan adequate opslagfaciliteiten en mislukte oogsten.

In 2016 behaalde Oost-India een waardeaandeel van 37,21% in de rijstmolenmarkt. Er wordt voorspeld dat het tijdens de prognoseperiode met 3,97% CAGR zal toenemen. De markt wordt gedreven door overheidsinitiatieven en verwachte investeringen in de markt, die verantwoordelijk zijn voor het aandeel. Noord-India zal naar verwachting een CAGR van 3,90% bereiken in de prognoseperiode.

Nieuws uit de branche

In 2020 – Het Indiase parlement breidde de op waarde gebaseerde steun voor padie uit via de Food Corporation of India en State Procuring Agencies. Gezien de waarde van hun product besluiten de rijstproducenten het tegen de basisprijs of bij de opening van de markt aan de overheidsinstanties te verkopen. De FCI accepteert eindelijk de voedselkorrels, voornamelijk rijst, die de overheidsinstanties hebben gekocht voor distributie via overheidsprogramma’s.

Inhoudsopgave 

1 Inleiding

1.1 Definitie 9

1.2 Reikwijdte van het onderzoek 9

1.3 Aannames 9

1.4 Marktstructuur 9

2 Onderzoeksmethodologie

2.1 Onderzoeksproces 11

2.2 Primair onderzoek 12

2.3 Secundair onderzoek 12

2.4 Schatting van de marktomvang 12

2.5 Prognosemodel 14

Vraag om korting: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/3566

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Telefoon:

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  India Rice Milling Market,India Rice Milling Market Analysis,India Rice Milling Market Size,India Rice Milling Market Share,India Rice Milling Market Trends,India Rice Milling Market Technology,India Rice Milling Market Forecast