header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Off-road apparatuur markteisen, grootte, groeifactoren, regio’s, trends van topfabrikanten, technologie en wereldwijde vooruitzichten 2022 – 2030

Oct 28, 2022 4:00 PM ET

Off-road equipment market research report: informatie per machinetype (oogstmachines en expediteurs, landbouwtractoren, graafmachines en laders, anderen), eindgebruiksindustrie (bosbouw, bouw, landbouw, mijnbouw) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – prognose tot 2030

De markt voor offroad-uitrusting zal naar verwachting USD 523 miljard bereiken en tegen 2021-2028 een CAGR van 4% bereiken tijdens de prognoseperiode.

De consumenten die off-road voertuigen besturen, omvatten off-road apparatuur die hun taken op en boven de grond uitvoert. De off-road voertuigen zijn er in een breed scala aan stijlen, waaronder grote mijnbouwtrucks, landbouwmachines en meer. De belangrijkste factor die de marktuitbreiding stimuleert, is de regelgeving voor grote machines. De markt verhoogt de efficiëntie- en emissienormen voor motoren. De vraag naar goederen en diensten groeit ook omdat de industrialisatie in verschillende regio’s blijft stijgen. De markt wordt bovendien gestimuleerd door verschillende groeifactoren, waaronder arbeidskosten en een vraag naar emissievrije apparatuur. De markt is door covid-19 licht vertraagd.

Top Key Players of off-road equipment Market

  • Caterpillar Inc. (VS)
  • Kubota Corporation (Japan)
  • CNH Industrial N.V. (VS)
  • Hitachi Construction Machinery (Japan)
  • Deere & Company (VS)
  • Komatsu Ltd (Japan)
  • Sandvik AB (Zweden)
  • De Liebherr Groep (Duitsland)
  • Blount International Inc. (VS)
  • Doosan Infracore (Zuid-Korea) e.a.

Ontvang een gratis voorbeeldrapport in PDF-formaat @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2178

Verschillende experts verwerven een dieper inzicht in de off-road apparatuurmarkt en bedrijfsprestaties in combinatie met kwantitatieve en kwalitatieve factoren. Het rapport biedt een nauwkeurig overzicht van de huidige situatie, inclusief marktomvang in volume en waarde, technische ontwikkeling en marktbepalende factoren. Het onderzoek biedt gedetailleerde informatie over de verschillende marktsectoren, geografische gebieden en bedrijfsstrategieën.

off-road apparatuur Marktsegmenten

De markt voor off-road apparatuur is verdeeld in drie segmenten: machinetype en eindgebruiksindustrie.

Op basis van het type machine is de markt voor off-road apparatuur onderverdeeld in laders en graafmachines, mineralen- en metaalwinning, landbouwtractoren, expediteurs en oogstmachines, bemestingsapparatuur en beplanting. In de prognoseperiode wordt voorspeld dat de graafmachines en ladertypen een hogere groei op de wereldmarkt zullen hebben.

Op basis van de eindgebruiksindustrie is de off-road apparatuurmarkt verdeeld in landbouw-, mijnbouw-, bouw- en bosbouwsegmenten. In de prognoseperiode wordt voorspeld dat het bouwtype de wereldmarkt zal leiden in termen van volume en waarde.

Reikwijdte van het rapport:

Rapportstatistieken

Bijzonderheden

  Marktomvang

2030: aanzienlijke waarde

  Cagr

4,0% CAGR (2022-2030)

  Basisjaar

2021

  Prognoseperiode

2022-2030

  Historische gegevens

2019 & 2020

  Prognose-eenheden

Waarde (USD miljoen)

  Rapportdekking

Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

  Belangrijkste marktkansen

  Nieuwe productlanceringen en R&D bij de belangrijkste spelers

  Belangrijkste marktfactoren

  Fluctuatie in de vraag naar off-road apparatuur, over de hele wereld

Verzoek om aanpassing @ https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/2178

Regionale analyse

De geografische spreidingsanalyse toont een enorme groei in Noord-Amerika, Azië-Pacific,Europa en de rest van de wereld.

De regio Azië-Pacific is de dominante regio voor de off-road apparatuurmarkt. De uitbreiding van productiefaciliteiten en de hogere arbeidskosten verhogen de behoefte aan machines. Azië-Pacific zal naar verwachting een groot marktaandeel hebben gedurende de prognoseperiode. Tegelijkertijd wordt voorspeld dat de rest van de regio een aanzienlijke groei zal doormaken.

Nieuws uit de industrie

In april 2022 – Recente rapporten tonen aan dat China een grote impact zal hebben op de wereldwijde markt voor off-road voertuiguitrusting. In termen van totale wereldwijde winst zal het land in 2022 goed zijn voor 26%. Een koelmiddel HFK-134a vervangt de ozonafbrekende deeltjes zoals R-12 met een laag ozonafbrekend en opwarmingsvermogen. In de jaren 2021 en 2022 is een stijging van de marktprijs te bespeuren als gevolg van lopende investeringen en vervangingen van de apparatuur. Consumenten raken steeds meer geïnteresseerd in geavanceerde technologieën die zijn uitgerust met voertuigen.

In mei 2022 – Royal Enfield en Alpinestars hebben een lijn motorkleding ontwikkeld die uitstekende prestaties en veiligheid biedt. De samenwerking is bedoeld om Indiase ruiters de belangrijke middelen te geven die ze nodig hebben om hun reizen te maximaliseren. De nieuwe lijn is het resultaat van productontwikkeling en testen onder moeilijke situaties.

Inhoudsopgave

  1. Samenvatting
  2. Toepassingsgebied van het verslag

2.1. Marktafbakening

2.2. Reikwijdte van het onderzoek

2.2.1. Definitie

2.2.2. Onderzoeksdoelstelling

2.2.3. Aannames

2.2.4. Beperkingen

2.3. Onderzoeksproces

2.3.1. Primair onderzoek

2.3.2. Secundair onderzoek

2.4. Schatting van de marktomvang

2.5. Prognosemodel

  1. Marktlandschap

3.1. Porter’s vijf krachten analyse

3.1.1. Dreiging van nieuwkomers

3.1.2. Onderhandelingsmacht van kopers

3.1.3. Dreiging van substituten

3.1.4. Rivaliteit tussen segmenten

3.1.5. Onderhandelingsmacht van kopers

3.2. Analyse van de waardeketen/toeleveringsketen

  1. Marktdynamiek

4.1. Inleiding

4.2. Marktfactoren

4.3. Beperkingen op de markt

4.4. Marktkansen

4.5. Markttrends

  1. Wereldwijde markt voor off-road apparatuur, per type machine

5.1. Inleiding

5.2. Oogstmachines en expediteurs

5.2.1. Marktramingen &Prognose, 2020-2027

5.2.2. Marktramingen &Prognose per regio, 2020-2027

5.3. Landbouwtractoren

5.3.1. Marktramingen &Prognose, 2020-2027

5.3.2. Marktramingen &Prognose per regio, 2020-2027

5.4. Plant- en bemestingsapparatuur

…Voortgezet.

Blader naar het volledige rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/water-purifier-market-2178 

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Telefoon:

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]


Keywords:  Off-Road Equipment Market,Off-Road Equipment Market Trends,Off-Road Equipment Market Technology,Off-Road Equipment Market Analysis,Off-Road Equipment Market Growth,Off-Road Equipment Market Demand,Off-Road Equipment Market Size