header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Vacuümcoatingmachines Marktsegmentanalyse, groeiaspecten van topfabrikanten, eisen, grootte, aandeel, technologie en industrietrends tot 2030

Oct 28, 2022 3:00 PM ET

Vacuümcoatingmachines Marktonderzoeksrapport en groeianalyse 2022 per type (PVD-coatingmachines en CVD-coatingmachines), toepassing (elektronica, automotive, optica en glas, verpakking en andere) en regio – wereldwijde prognose tot 2030

De markt voor vacuümcoatingmachines zal tussen 2020-2030 in de prognoseperiode een CAGR van 6% verwerven. 

De vacuümcoating omvat atomaire of moleculair condenseerbare damp. De belangrijkste toepassingen van de machine zijn in de auto-, elektronica-, energie- en energie-industrie. Deze industriële sectoren versnellen de groei van de markt voor vacuümcoatingmachines. De markt zag veelbelovende kansen vanuit de industriële sectoren. 

De aanwezigheid van belangrijke drijfveren stuwt de groeisnelheid. De hogere vraag naar vacuümcoatingmachines als gevolg van de regelgeving om het gebruik van giftige chemicaliën te voorkomen, is een van de belangrijkste drijvende factoren. De toepassing van geavanceerde technologie in de coatingindustrie komt de markt ten goede. Bovendien vertrouwen de eindgebruikers op coating met krasbescherming, hogere houdbaarheid met duurzame factoren. Vacuümcoating is een beter alternatief geworden voor galvaniseren.

Top Key Players

  • Veeco Instruments Inc. (VS)
  • AIXTRON SE (Duitsland)
  • VON ARDENNE GmbH (Duitsland)
  • Optorun Co Ltd (Japan)
  • Shincron Co Ltd (Japan)
  • ULVAC Technology Inc. (VS)
  • Buhler Leybold Optics (Zwitserland)
  • Applied Materials Inc. (VS)
  • Oerlikon Balzers (Liechtenstein)
  • CVD Equipment Corporation (VS)
  • Denton Vacuum LLC (VS)
  • BOBST (Zwitserland)
  • Xiangtan Hongda Vacuüm Apparatuur Co Ltd
  • Dongguan Huicheng Vacuüm Technologie Co
  • Long Pien Vacuüm Industry Co Ltd (China)
  • IHI Hauzer B.V. (Nederland)
  • Mustang vacuümsystemen (VS)
  • Hanil Vacuum Co. Ltd. (Zuid-Korea) en anderen

Ontvang een gratis voorbeeldrapport in PDF-formaat @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6330

De groeiende vooruitgang in de halfgeleidersector stuwt de vraag in de markt voor vacuümcoatingmachines. De reden achter de enorme vraag is dat de vacuümcoating de levensduur verlengt en de uitvaltijd van halfgeleiderproducten vermindert. De machines leveren transparante en chemisch inerte coatings. Deze factoren verlagen de kosten van onderhoud. Daarom nemen fabrikanten van verschillende industrieën het gebruik van vacuümcoatingmachines over. Verder zal de markt in de toekomst enorme groeimogelijkheden van high-end gebruikers opmerken, wat het zal helpen om het geschatte groeipercentage te bereiken.

Vacuümcoatingmachines Markt Regionale analyse

De regionale studie van de markt voor vacuümcoatingmachines toont zijn enorme groei in de belangrijkste regio’s wereldwijd. De markt bestrijkt de regio’s Noord-Amerika, Azië-Pacific (APAC), Zuid-Amerika, Europa en het Midden-Oosten en Afrika. 

De Noord-Amerikaanse regio is toonaangevend onder de andere regio’s vanwege de hogere aandelenwaarde. De high-end gebruikers van deze regio zijn zeer veeleisend vacuümcoating, wat de regionale groei van de markt is.

De regio Azië-Pacific zal naar verwachting ook een goede marktwaardering laten zien. De regionale markt van APAC is sterk stuwend vanwege de grote vraag naar elektrische voertuigen in de regio. De vacuümcoating beschermt de ondergrond van elektrische voertuigen. Het voorkomt roest en schade. Bovendien helpen technologische ontwikkelingen de regionale marktgroei. De industriële spelers van deze regio’s ontwikkelen geavanceerde technologische oplossingen, waardoor de regionale marktgroei wordt gestabiliseerd. Ook de andere regio’s laten in de prognoseperiode een aanzienlijke groei zien.

Reikwijdte van het rapport:

Rapportstatistieken

Bijzonderheden

  Marktomvang

2030: aanzienlijke waarde

  Cagr

6 % CAGR (2022-2030)

  Basisjaar

2021

  Prognoseperiode

2022-2030

  Historische gegevens

2019 & 2020

  Prognose-eenheden

Waarde (USD

Miljoen)

  Rapportdekking

Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

Belangrijkste marktkansen

Groeiende zonne-apparatuur industrie

Nieuwe productlanceringen en R&D bij de belangrijkste spelers

  Belangrijkste marktfactoren

Groeiende vraag vanuit eindgebruiksapplicatie

Strenge regelgeving tegen giftige chemicaliën

Popularisering van handheld-apparaten

 

Verzoek om aanpassing @ https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/6330

Marktsegmenten voor vacuümcoatingmachines

De markt voor vacuümcoatingmachines is onderverdeeld in segmenten zoals type en toepassing.

Het typesegment van de markt is onderverdeeld in Physical Vapor Deposition (PVD) en Chemical Vapor Deposition (CVD). In het toepassingssegment omvat de markt automotive, verpakkingen, elektronica en optica en glas, en andere.

Vacuüm coating machines marktnieuws

In juni 2022,  Cefla Finishing kondigde een partnerschap aan met FAMIS Inc. FAMIS is een toonaangevende fabrikant en distributeur van coatings, industriële chemicaliën en technische afwerkingsoplossingen. Het bedrijf wordt uitgebreid in het Caribisch gebied, het zuidoosten van de VS en Midden- en Zuid-Amerika.

Cefla Noord-Amerika zal de markt het breedste assortiment coatingstoepassingsmachines aanbieden. Het zal oplossingen bieden voor het virtueel coaten van substraten. De substraten omvatten metaal, hout, kunststoffen, glas en composieten. De vacuümcoaters en geautomatiseerde systemen zullen de industrieën helpen die betrokken zijn bij paneelverwerking, koffergoederen, meubels, vloeren en andere.

1 Global Vacuum Coating Machines Marktoverzicht

1.1 Inleiding 15

1.2 Reikwijdte van het onderzoek 15

1.3 Lijst van aannames 16

1.4 Marktstructuur 16

2 Wereldwijde marktdynamiek van vacuümcoatingmachines

2.1 Bestuurders 18

2.1.1 Groeiende vraag van eindgebruikstoepassing 18

2.1.2 Strenge voorschriften tegen giftige chemicaliën 19

2.1.3 Popularisering van handheld-apparaten 19

2.2 Beperkingen 19

2.2.1 Hoge initiële investeringen 19

2.2.2 Gebrek aan technisch geschoolde arbeidskrachten 19

2.3 Kans 20

2.3.1 Groeiende zonne-industrie 20

3 wereldwijde markt voor vacuümcoatingmachines, per type

3.1 Overzicht 22

3.1.1 PVD-coatingmachines (physical vapor deposition) 22

3.1.2 CVD (Chemical Vapor Deposition) Coating Machines 22

Vraag om korting: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/6330

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Telefoon:

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Vacuum Coating Machines Market,Vacuum Coating Machines Market Size,Vacuum Coating Machines Market Share,Vacuum Coating Machines Market Trends,Vacuum Coating Machines Market Technology,Vacuum Coating Machines Market Key Players,Vacuum Coating Machines Market Segments