header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


BPO-marktomvang voor de gezondheidszorg ter waarde van USD 488 miljoen in 2027 | MRFR

Nov 1, 2022 3:00 PM ET

Healthcare BPO Marktoverzicht

Healthcare Business Process Outsourcing of BPO verwijst naar het proces waarbij zorgverleners hun niet-kernfuncties uitbesteden aan externe dienstverleners. Het zorgbedrijf voert bepaalde soorten werk niet uit en huurt in plaats daarvan een extern bedrijf in om dergelijke werkzaamheden namens het bedrijf uit te voeren.

Outsourcing van bedrijfsprocessen in de gezondheidszorg stelt zorgorganisaties in staat om niet-essentiële diensten uit te besteden en zich te concentreren op hun belangrijkste expertise. De wereldwijde BPO-markt voor de gezondheidszorg zal groeien met een CAGR van 10,20% en een USD 488.202,72 miljoen in 2027 in de prognoseperiode. De groeiende outsourcing in de farmaceutische en biofarmaceutische industrie, de noodzaak om de stijgende kosten voor de gezondheidszorg te beheersen, de stijgende kosten voor nichediensten (zoals zorgbeheer en fraudedetectiediensten) en de behoefte aan gestructureerde processen en documentatie in de gezondheidszorgsector dragen allemaal bij aan de groei van de markt.

Vraag een gratis voorbeeldexemplaar aan op: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1335

Marktsegmentatie

Op basis van provider service is de wereldwijde BPO-markt voor de gezondheidszorg onderverdeeld in revenue cycle management, patiëntenzorg, patiënteninschrijving en strategische planning. Revenue cycle management had het grootste aandeel in 2021 en zal naar schatting het grootste segment blijven in de prognoseperiode. Toenemende overheidsinitiatieven om RCM-oplossingen te adopteren, toenemende vraag naar RCM-providers met het oog op toenemende factureringsfouten en outsourcing van taken zoals het verifiëren en bepalen van ziektekostenverzekeringsclaims zijn de belangrijkste redenen voor de hoge groei van het RCM-segment.

Op basis van payer service is de wereldwijde BPO-markt voor de gezondheidszorg onderverdeeld in claimbeheer, ledenbeheer, providerbeheer, factuur- en boekhoudbeheer, HR-diensten en front-end- en back-endactiviteiten. Claims management had in 2021 het grootste aandeel en blijft naar schatting het grootste in de prognoseperiode.

Op basis van farmaceutische service is de wereldwijde BPO-markt voor de gezondheidszorg verdeeld in onderzoek en ontwikkeling, productie en niet-klinische diensten. Het segment niet-klinische diensten is onderverdeeld in supply chain management, marketing en sales en andere. Het R&D-segment zal naar verwachting het hoogste groeipercentage in de prognoseperiode laten zien.

Regionale classificatie

De Healthcare BPO-markt kan geografisch worden onderverdeeld in Noord-Amerika, Europa, Zuid-Amerika, Azië-Pacific en de rest van de wereld. In 2020 behield Noord-Amerika (Healthcare BPO Market) het hoogste aandeel, goed voor 37 procent van de totale markt. De verbeterde patiëntenzorg, het hoge percentage schadedossiers en de groeiende concentratie van belangrijke bedrijven zoals Genpact hebben bijgedragen aan het succes van de regio. Bovendien zijn de toename van het aantal mensen dat op zoek is naar een verzekering en het groeiende aantal intern gecoachte professionals voor gespecialiseerde benaderingen en kosteneffectieve beschikbaarheid van werkruimten de drijvende kracht achter de uitbreiding van de BPO-markt voor gezondheidszorg in het Noord-Amerikaanse gebied.

Bovendien wordt verwacht dat de regio Azië-Pacific gedurende de verwachte periode 2021-2026 de snelste CAGR-snelheid zal hebben. Factoren zoals een gunstige economische groei, toegenomen outsourcing naar Indiase BPO’s voor de gezondheidszorg van over de hele wereld en stijgende uitgaven voor gezondheidszorg voor betere patiëntenzorg zijn allemaal de drijvende kracht achter de groei van de BPO-markt voor gezondheidszorg in het gebied Azië-Pacific.

Nieuws uit de industrie

De BPO-markt voor de gezondheidszorg groeit als gevolg van toenemende outsourcing in de farmaceutische en biofarmaceutische industrie, de noodzaak om stijgende zorgkosten te beheersen, de stijgende vraag naar nichediensten (zoals zorgbeheer en fraudedetectiediensten) en de vereisten voor gestructureerde processen en documentatie binnen de gezondheidszorgsector.

Een belangrijk drijvende element voor de BPO-markt voor de gezondheidszorg is de opkomst van nearshore outsourcingbestemmingen en toegang tot technologie. Bedrijven zijn begonnen met het uitbesteden van bedrijfsprocessen aan BPO-serviceproviders in dezelfde regio, omdat nearshoring hen in staat stelt te profiteren van de culturele, tijdzone- en taalovereenkomsten, waardoor ze diensten van hogere kwaliteit kunnen produceren.

Blader door gedetailleerde TOC met COVID-19 Impact Analysis op: https://www.marketresearchfuture.com/reports/healthcare-bpo-market-1335

Omdat BPO-activiteiten in de gezondheidszorg gegevensoverdracht tussen zorgorganisaties en BPO-serviceproviders met zich meebrengen, worden leveranciers die de gezondheidszorgsector bedienen geconfronteerd met een aanzienlijk probleem bij het ontwikkelen van een veilige communicatieperron. Totdat er veilige oplossingen zijn, kan dit de BPO-activiteiten in de gezondheidszorg belemmeren.

De groeivooruitzichten van de BPO-markt voor de gezondheidszorg zullen naar verwachting worden gestimuleerd door toenemende overheidssteun via investeringen en het aanbod van behandelingsbenaderingen van hogere kwaliteit. Bovendien wordt de wereldwijde BPO-marktvraag voor gezondheidszorg beïnvloed door de beschikbaarheid van gekwalificeerde operators in klantenservice.

Blader door gerelateerde rapporten op:

Autisme stoornis en behandeling Markt Onderzoeksrapport – Prognose tot 2030

Markt voor klinische laboratoriumtests Onderzoeksrapport – Prognose tot 2030

Dental Industry Markt Onderzoeksrapport – Prognose tot 2030

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR) en Consulting Services. Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited),
99 Hudson Street, 5e verdieping,
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071
E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street, 5Th Floor,
New York, New York 10013
United States of America
+1 628 258 0071
Email: [email protected]

Keywords:  Healthcare BPO Market,Healthcare BPO Market Size,Healthcare BPO Market Trends,Healthcare BPO Market Growth,Healthcare BPO Market Share