header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De omvang van de rolstoelmarkt zal naar verwachting in 2027 USD 8,1 miljard bereiken bij een CAGR-| MRFR

Nov 1, 2022 3:23 PM ET

Marktoverzicht:

Voor vervoer gebruiken degenen die niet in staat zijn om te lopen vanwege ziekten, ziekten of beperkingen rolstoelen met banden. De meeste mensen die rolstoelen gebruiken, zijn ouderen en mensen met speciale behoeften. Ouderen en gehandicapten gebruiken gemotoriseerde rolstoelen omdat ze moeite hebben om een conventionele stoel goed te gebruiken. In vergelijking met elektrische rolstoelgebruikers zijn handmatige rolstoelgebruikers lichter en hebben ze minder onderhoud nodig.

De markt voor rolstoelen werd in 2019 gewaardeerd op 3.720,47 miljoen USD en zal naar verwachting groeien tot 8,1 miljard USD in 2027, met een CAGR van 6,48% van 2020-2027.

De groeiende oudere generatie is de belangrijkste aanjager van de wereldwijde rolstoelmarkt en het groeiende gebruik van rolstoelen in activiteiten zoals sport zal naar verwachting de uitbreiding van de industrie stimuleren. De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) voorspelt dat tegen 2050 het percentage 60-plussers in de internationale wereld bijna zou verdubbelen, van 12% – 22%. Het aantal ouderen zal stijgen, wat uiteindelijk de wens voor rolstoelen zal doen toenemen. Het prijsverschil tussen mechanische en elektronische rolstoelen is echter aanzienlijk, wat naar verwachting de uitbreiding van de industrie zal beperken.

Ontvang gratis voorbeeldrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8405

In de loop van de projectieperiode wordt verwacht dat de toenemende incidentie van COVID-19 een impact zal hebben op de ontwikkeling van de industrie. Het grootste deel van de bedrijven in medische apparatuur leed grote verliezen als gevolg van de aanhoudende coronavirusepidemie, die de rolstoelindustrie schaadde. De epidemie heeft ook een impact gehad op de beschikbaarheid en productie van rolstoelen. Als gevolg hiervan wordt verwacht dat gedurende het verwachte tijdsbestek het groeitempo van de wereldwijde rolstoelindustrie enigszins zal afnemen. Bovendien kunnen aanvullende procedures, met name die waarbij de benen betrokken zijn, worden uitgesteld vanwege de grotere nadruk die wordt gelegd op COVID-19-therapie. Als gevolg hiervan wordt verwacht dat tijdens de epidemie de vraag naar rolstoelen die nodig zijn voor deze patiënten na een operatie enigszins zou afnemen.

De rolstoelindustrie is lucratief voor zowel huidige deelnemers als toekomstige nieuwkomers. Alle concurrenten in de industrie strijden om een groter deel van de industrie te krijgen, wat een zeer concurrerende omgeving is. De uitbreiding van de industrie wordt belemmerd door milieubeperkingen en hevige concurrentie. De providers concurreren op basis van prijs, betrouwbaarheid en prestaties. Om te leven en te bloeien in een fel concurrerend en groeiend economisch klimaat, moeten leveranciers betaalbare en verhoogde artikelen aanbieden. Zakelijke omstandigheden, overheidssteun en industrialisatie hebben allemaal invloed op de uitbreiding van concurrerende leveranciers. Bedrijven moeten zich concentreren op de ontwikkeling van hun goederen en regionaal groeien. Ze concentreren zich vooral op het maken van nieuwe items.

Marktsegmentatie:

Deze markt is gesegmenteerd in drie grote categorieën die gebaseerd zijn op producten, op basis van de categorie en ten slotte op basis van de eindgebruiker.

Op basis van het product is dit weer onderverdeeld in de elektrische rolstoel, handbewogen rolstoel en accessoires. Op basis van de categorieën is het onderverdeeld in volwassenen en kindergeneeskunde. In laatste op basis van de eindgebruiker is dit onderverdeeld in thuiszorginstellingen, ziekenhuizen en klinieken.

Regionale classificatie:

Deze markt is ingedeeld in vijf belangrijke regio’s: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Azië-Pacific, Europa en het Midden-Oosten en Afrika.

Lijst van de belangrijkste bedrijven die in dit rapport worden behandeld:

  • Invacare Corporation (VS)
  • Ottobock (Duitsland)
  • Drive Medical (VS)
  • Pride Mobility Products Corp (VS)
  • Quantum Rehab (VS)
  • GF Health Products, Inc. (VS)
  • Karman Healthcare, Inc. (Verenigde Staten)
  • Levo AG (Zwitserland)
  • Sunrise Medical (Duitsland)
  • Medline Industries, Inc. (VS).

Blader door volledige rapportdetails @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/wheelchair-market-8405

Meer gerelateerd rapport

Markt voor medische implantaten Onderzoeksrapport – Global Forecast tot 2030

Medische voeding Markt Onderzoeksrapport – Global Forecast tot 2030

Healthcare BPO Markt Onderzoeksrapport – Global Forecasttot 2030

Informatie:

Market Research Future (MRFR), stelt klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Neem contact met ons op:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited),

99 Hudson Street,5Th Floor, New York,

New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Contactgegevens:

Contact us:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),

99 Hudson Street,5Th Floor, New York,

New York 10013,

United States of America
Keywords:  Wheelchair Market,Wheelchair Market trends,Wheelchair Market Size,Wheelchair Market Share,Wheelchair Market growth,Wheelchair Market Demand,Wheelchair Market Forecast,Wheelchair Market Analysis,Wheelchair Market revenue,Wheelchair Industry
Tags:   Uncategorized