header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Insulinepompen Marktomvang, topspelers, eisen, overzicht, component, marktomzet en prognose tegen 2028

Nov 1, 2022 10:57 AM ET

Marktoverzicht

De wereldwijde insulinepompmarkt zou tijdens de prognoseperiode usd 11,5 miljard bedragen met een CAGR van 15,5% in 2028. De insulinepompen worden gebruikt voor het regelen van de insuline bij diabetespatiënten met een specifiek tijdsinterval. De insulinepompen worden bevestigd aan het lichaam van de patiënt en insuline werd toegediend via de katheter die onder de huid werd geplaatst. De pompen leveren de dosis insuline om de bloedsuikerspiegel te regelen en te ondersteunen. Vanwege het milieuvriendelijke karakter was de wereldwijde insulinepompmarkt getuige van een stijging van de markt.

De verkoop van insulinepompen werd verhoogd door verschillende oorzaken, zoals een toename van de consumptie van junkfood, gebruiksgemak en de groeiende acceptatie van een sedentaire levensstijl. Tijdens de COVID-19-pandemie en lockdownbeperkingen was er een negatieve impact op de wereldwijde insulinepompmarkt. In 2013 hadden 384 miljoen mensen diabetes volgens de International Diabetes Federation (IDF). Verwacht werd dat het in 2035 592 miljoen zou zijn. Voor de leeftijd boven de 60 jaar was er een toename van het aantal mensen bij wie diabetes is vastgesteld.

Ontvang gratis voorbeeldrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1637

De wereldwijde prevalentie steeg enorm omdat diabetes een chronische ziekte was. De wereldwijde markt voor insulinepompen werd versterkt door het toegenomen bewustzijn van de ziekte, waardoor het diagnosepercentage van diabetes type 1 steeg. In de toekomst heeft de uitbreiding van de geriatrische bevolking de insulinepompindustrie aangedreven. Verschillende kansen worden geboden aan de wereldwijde insulinepompmarkt, zoals een toename van het aantal gevallen van obesitas, een toename van ontwikkelingsactiviteiten en toenemende initiatieven die door de overheid worden genomen om de markt te versterken.

Tijdens de beoordelingsperiode was er een stijging van de insulinekosten met de ongunstige verzekeringspolissen die de groei van de wereldwijde insulinepompmarkt belemmeren. In de komende periode werd de groei van de wereldwijde insulinepompmarkt beperkt door de groeiende neiging tot natuurgeneeskunde. Tijdens de projectieperiode vertoont de insulinepompmarkt een aanzienlijke stijging.

Marktsegmentatie

De wereldwijde insulinepompmarkt werd gesegmenteerd op basis van type, accessoires, toepassing en eindgebruiker.

Op basis van het type werd de wereldwijde insulinepompmarkt verdeeld in wegwerpinsulinepompen, traditionele insulinepompen en slimme insulinepompen.

Op basis van accessoires werd de wereldwijde insulinepompmarkt onderverdeeld in infuussets, insulinereservoirs en infusiesets. De infusiesets werden verder onderverdeeld in stalen canules en plastic canules.

Op basis van de toepassing werd de wereldwijde insulinepompmarkt onderverdeeld in Type I Diabetes en Type II Diabetes.

Op basis van de eindgebruiker werd de wereldwijde insulinepompmarkt verdeeld in laboratoria, ziekenhuizen en klinieken en thuiszorg.

Regionale classificatie

De wereldwijde insulinepompmarkt was verspreid over de volgende regio’s: Azië-Pacific, Noord-Amerika, Europa en de rest van de wereld.

De belangrijkste spelers op de wereldwijde markt voor insulinepompen zijn Insulet Corporation, Sanofi, Dickinson &Company, Becton, Hoffmann-La Roche AG, Medtronics, Abbott Laboratories en Braun Melsungen AG.

Blader door volledige rapportdetails @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/insulin-pump-market-1637

Meer gerelateerd rapport

Esthetische markt Onderzoeksrapport – Global Forecast tot 2030

Menselijk groeihormoon Markt Onderzoeksrapport – Global Forecast tot 2030

Companion Diagnostics Markt Onderzoeksrapport – Global Forecast tot 2030

Informatie:

Market Research Future (MRFR), stelt klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Neem contact met ons op:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited),

99 Hudson Street,5Th Floor, New York,

New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Contactgegevens:

Contact us:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),

99 Hudson Street,5Th Floor, New York,

New York 10013,

United States of America
Keywords:  Insulin Pumps Market,Insulin Pumps Market trends,Insulin Pumps Market Size,Insulin Pumps Market Share,Insulin Pumps Market Growth,Insulin Pumps Market Demand,Insulin Pumps Market Forecast,Insulin Pumps Market Analysis