header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Marktomvang, groei, trends en brancheanalyse van intraveneuze oplossingen tegen 2028

Nov 1, 2022 3:00 PM ET

Intraveneuze oplossingen Marktoverzicht

De markt  voor intraveneuze oplossingen werd in 2020 gewaardeerd op 11.511,2 miljoen en zal naar verwachting een CAGR van 7,69% registreren tijdens de prognoseperiode van 2021 tot 2028. Na uitgedroogd te zijn geraakt als gevolg van ziekte of overmatige inspanning, worden IV-oplossingen gebruikt om elektrolyten en elektrolytzouten in het lichaam aan te vullen. Met behulp van antibiotica spelen ze een belangrijke rol bij de behandeling van infecties. De werkzaamheid van intraveneuze chemotherapie hangt af van het nut van IV-oplossingen. Ontstekingsaandoeningen worden daarentegen behandeld met medicatie en intraveneuze vloeistoffen. Patiënten die kritieke zorg nodig hebben, krijgen steeds vaker IV-verdoving, pijnmedicatie, antibiotica, vloeistoffen en andere essentiële vloeistoffen, wat de vraag naar IV-oplossingen opdrijft.

de voortdurend groeiende oudere bevolking met dysfagie en de toenemende incidentie van infecties zijn allemaal de drijvende kracht achter de uitbreiding van de markt voor intraveneuze oplossingen. Er is een barrière voor marktuitbreiding voor intraveneuze (IV) oplossingen vanwege het toenemende aantal technische regels en beleidsmaatregelen die de toegang tot de markt beperken. De markt voor IV-oplossingen ontwikkelt zich als gevolg van factoren zoals de stijgende frequentie van infecties, de snel toenemende prevalentie van kanker en de toenemende acceptatie van intraveneuze oplossingen voor colorectale kanker. De groei van de IV Solutions-markt wordt ook gevoed door een toename van productdebuten door prominente spelers in de industrie. Als gevolg hiervan wordt de markt voor intraveneuze (IV) oplossingen geconfronteerd met een zware strijd als gevolg van een toename van de wettelijke vereisten.

Vraag een gratis voorbeeldexemplaar aan bij: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1235

Intraveneuze immunoglobuline (IVIg) marktsegmentatie

De wereldwijde intraveneuze immunoglobuline (IVIg) markt is gesegmenteerd op basis van type in IgA (subsegmenten- IgA1 en IgA2), IgG, IgD en IgE.

Op basis van de toepassing is de wereldwijde markt voor intraveneuze immunoglobuline (IVIg) gesegmenteerd in hypogammaglobulinemie (subsegmenten- AGM1, AGM2, AGM3, AGM4, AGM5, AGM6), myasthenia gravis (subsegmenten- gegeneraliseerde myasthenia gravis, oculaire myasthenia gravis, congenitale myasthenia gravis, voorbijgaande neonatale myasthenia gravis), multifocale motorische neuropathie, immunodeficiëntieziekten (subsegmenten- X-gebonden agammaglobulinemie (XLA), gemeenschappelijke variabele immunodeficiëntie (CVID), ernstige gecombineerde gecombineerde immunodeficiëntie), CIDP (progressief, recidiverende, monofasische), primaire humorale immunodeficiëntie (subsegmenten- B-cel (antilichaam) tekortkomingen, T-celdeficiënties, combinatie B- en T-celdeficiënties, defecte fagocyten, complementdeficiënties, onbekend (idiopathisch)), Guillain-Barré-syndroom (subsegmenten – acute motorische axonale neuropathie (AMAN), Miller Fisher-syndroom (MFS), acute inflammatoire demyeliniserende polyradiculoneuropathie (AIDP) en acute motorisch-sensorische axonale neuropathie (AMSAN)), de ziekte van Kawasaki, ITP (subsegmenten – acuut en chronisch) en anderen.

Intraveneuze immunoglobuline (IVIg) Markt Regionale analyse

Gezien het wereldwijde scenario van de markt, wordt Noord-Amerika beschouwd als de grootste markt IVIg. Dit kan worden toegeschreven aan de grote populatie, het ondersteunende gezondheidszorgkader en de hoge bewustzijnsniveaus met betrekking tot plasma-eiwit. Bovendien groeit de Europese markt, met name West-Europa, en de op een na grootste markt voor wereldwijde IVIg.

Blader door gedetailleerde TOC met COVID-19 Impact Analysis op: https://www.marketresearchfuture.com/reports/intravenous-immunoglobulin-market-3137

Aan de andere kant wordt verwacht dat APAC tijdens de voorspelde periode aanzienlijk zal groeien in de wereldwijde IVIg-markt. De adoptie van immunoglobuline gebaseerde therapieën voor de behandeling van PID’s en het bewustzijn ervan bij de patiëntenpool kan de regionale marktgroei stimuleren. Het Midden-Oosten en Afrika (MEA) zal waarschijnlijk een beperkte maar gestage groei hebben in de intraveneuze immunoglobuline (IVIg) markt, met name in Noord-Afrika.

Intraveneuze immunoglobuline (IVIg) Markt Competitive Intelligence

China Biologic Products, Inc., ABEONA THERAPEUTICS, Shire, Kedrion S.p.A, Octapharma, BDI Pharma, Grifols Inc., Baxter, CSL Behring en Biotest AG zijn belangrijke spelers op de wereldwijde intraveneuze immunoglobulinemarkt.

Blader door gerelateerde onderzoeksrapporten op:

Vocale Biomarkers Markt Onderzoeksrapport— Prognose tot 2030
Klinische laboratoriumtest Marktonderzoeksrapport— Prognose tot 2030
India CRO Markt Onderzoeksrapport— Prognose tot 2030

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR) en Consulting Services. Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden.

 

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited),
99 Hudson Street, 5e verdieping,
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071
E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street, 5Th Floor,
New York, New York 10013
United States of America
+1 628 258 0071
Email: [email protected]

Keywords:  Intravenous Solutions Market,Intravenous Solutions Market Size,Intravenous Solutions Market Trends,Intravenous Solutions Market Growth,Intravenous Solutions Market Share