header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Marktomvang van medische hulpmiddelen ter waarde van USD 964,90 miljard in 2030 | MRFR

Nov 1, 2022 2:00 PM ET

Marktomvang van medische hulpmiddelen

De marktomvang van medische hulpmiddelen werd in 2021 gewaardeerd op USD 492,3 miljard en zal naar verwachting usd 964,90 miljard bereiken in 2030 bij cagr van 6,99% tijdens de prognoseperiode 2022-2030.De markt voor medische hulpmiddelen zal aanzienlijke vooruitgang boeken tijdens de evaluatieperiode, dankzij de toenemende overheidssteun en de stijgende voorkeur voor electieve procedures. De nieuwste trend in de wereldwijde industrie is de toenemende voorkeur voor niet- of minimaal invasieve procedures, waardoor de acceptatie van geavanceerde medische hulpmiddelen toeneemt.

Het uitgebreide gebruik van verschillende medische hulpmiddelen kan worden toegeschreven aan de stijgende beschikbaarheid van gunstige medische en vergoedingsregelingen. Ondertussen heeft de alarmerende toename van op levensstijl gebaseerde aandoeningen, ongevallen en sportblessures ook de marktvraag wereldwijd verhoogd.  

Vraag een gratis voorbeeldexemplaar aan bij: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2869

Toonaangevende fabrikanten zullen aantrekkelijke kansen krijgen in de vorm van de enorme vraag naar medische hulpmiddelen die thuis kunnen worden gebruikt voor het bewaken en diagnosticeren van meerdere medische aandoeningen. Technologische vooruitgang in apparaten zoals zuurstofconcentrators, vernevelaars, glucosemonitoren en insulinetoedieningsapparaten verbetert hun nauwkeurigheidsniveaus, waardoor hun vraag toeneemt.  

Marktsegmentatie van medische hulpmiddelen

De medische hulpmiddelenindustrie kan worden opgesplitst in producttype, therapeutische toepassing en eindgebruikers.

Enkele van de belangrijkste producttypen die in het rapport worden overwogen, zijn bio-implantaten en stimulatieapparaten, diagnostische apparaten, chirurgische apparaten, bewakingsapparatuur, behandelingsapparatuur, hulpmiddelen voor medicijnafgifte en andere. 

Met betrekking tot therapeutische toepassing richt de wereldmarkt zich op nefrologie en urologie, algemene chirurgie, oogheelkunde, respiratoire, gastro-intestinale chirurgie, diagnostische beeldvorming, cardiovasculaire, oor-neus-keel (KNO), orthopedie, tandheelkunde, neurologie en anderen.

Diagnostische centra, farmaceutische bedrijven, onderzoekslaboratoria en ziekenhuizen en klinieken zijn de eindgebruikers van de industrie die in het rapport worden geprofileerd.

Regionale analyse van de markt voor medische hulpmiddelen

De Amerikaanse markt voor medische hulpmiddelen heeft het voortouw genomen, dankzij de toenemende gevallen van kanker, diabetes en neurologische aandoeningen. De Verenigde Staten ervaren een groot aantal chirurgische procedures, die gebruik maken van een aantal innovatieve medische hulpmiddelen. Rapporten bevestigen dat plastische operaties zeer gebruikelijk zijn in het land, met een aanzienlijke voorkeur voor minimaal invasieve cosmetische operaties. Dit is zeer gunstig geweest voor de markt voor medische hulpmiddelen in de regio.

APAC ligt op schema om de komende jaren een van de meest lucratieve markten te worden en zelfs het snelste groeipercentage te bereiken in de gegeven periode. Het snel stijgende aantal oudere patiënten, de toename van technische vooruitgang en het escalerende bewustzijn over de nieuwste medische hulpmiddelen creëren ook een gunstig bedrijfsscenario in de regio. 

Toonaangevende bedrijven

De bekende ontwikkelaars van medische hulpmiddelen die in het MRFR-onderzoeksrapport worden genoemd, zijn Angiodynamics Inc. (VS), Medtronic (Ierland), Stryker (VS), Becton Dickinson (VS), Bio Rad Laboratories Inc. (VS), Johnson &Johnson (VS), GE Healthcare (VS), Boston Scientific Corp. (VS), Siemens (Duitsland), Fresenius (Duitsland), Baxter International Inc. (VS), Accuray Inc. (VS), Abbott Laboratories (VS), Abiomed Inc. (VS), Biotelemetry Inc. (VS), en meer.

De onderzoeks- en ontwikkelingsinspanningen van de bedrijven nemen snel toe, samen met de toename van investeringen gericht op productinnovatie en lanceringen voor een hogere merkbekendheid. Enkele andere strategische stappen die het bedrijf maakt, zijn FDA-goedkeuringen, overnames, joint ventures, samenwerkingen, uitbreidingen, om er maar een paar te noemen.

Blader door gedetailleerde TOC met COVID-19 Impact Analysis op: https://www.marketresearchfuture.com/reports/medical-devices-market-2869

Laatste nieuws

Abbott introduceert zijn nieuwste geavanceerde inbrengbare hartmonitor genaamd Jot Dx op de Amerikaanse markt. Het medische apparaat helpt bij het nauwkeurig en nauwkeurig detecteren van abnormale hartritmes, die nauwelijks detecteerbaar zijn. Om de artsen in staat te stellen de gegevensstroom te beheren, beschikt Jot Dx ICM over een functie om ofwel elke abnormale hartritmegegevens te noteren of onregelmatige hartritmes te kiezen die moeten worden opgenomen met behulp van een optie ‘belangrijke afleveringen’. Het apparaat detecteert effectief en op afstand hartritmestoornissen en verhoogt de nauwkeurigheid van de diagnose.

BladerenGerelateerde rapporten op:

Telehealth Markt Onderzoeksrapport – Global Forecast tot 2030

Gentherapie Markt Onderzoeksrapport – Global Forecast tot 2030

Markt voor actieve farmaceutische ingrediënten Onderzoeksrapport – Global Forecast tot 2030

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR) en Consulting Services. Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited),
99 Hudson Street, 5e verdieping,
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 646 845 9312
E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street, 5Th Floor,
New York, New York 10013
United States of America
+1 646 845 9312
Email: [email protected]

Keywords:  Medical Devices Market,Medical Devices Market Size,Medical Devices Market Trends,Medical Devices Market Growth,Medical Devices Market Insights