header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Markttrends voor elektrische rolstoelen registreren een CAGR van 6,8% en bereiken een waarde van USD 6,47 miljard in 2030

Nov 1, 2022 3:18 PM ET

Marktoverzicht:

Het marktonderzoek naar de elektrische rolstoel laat een goede groei zien tijdens de prognosetijdlijn van 2030, die nog steeds op de CAGR 6,8% ligt met een waardering van USD 6,47 miljard.

Er is een toename van ziekten en aandoeningen die nu het gevolg zijn van het gebruik van elektrische rolstoelen door ziekenhuizen en zo het welzijn van de patiënten te verbeteren. Het biedt ook hulp aan gezondheidswerkers en patiënten. De elektrische rolstoelen zijn goed geïntegreerd met behulp van de thuiszorginstellingen. Dit kan helpen bij het verplaatsen van de veiligheid van de patiënt van de ene locatie naar de andere. Er is nogal wat vraag naar hetzelfde vanwege het toegenomen aantal oudere patiënten in de verzorgingstehuizen en ziekenhuizen die de groei van de markt aanjagen.

Er zijn veel industriële spelers die nu vooruitkijken om de lanceringen te creëren en tegelijkertijd de markt uit te breiden. Het kenmerk van de multifunctionaliteit van de markt voor elektrische rolstoelen is een toegenomen vraag in vergelijking met de traditionele rolstoel. De rolstoel is nu gemakkelijk te gebruiken en zelfs te navigeren. Er zijn industriële topspelers die zich richten op ontwikkeling afhankelijk van de functie om aan de publieke vraag te voldoen en zo de markt te helpen.

Ontvang gratis voorbeeldrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6618

Sommige factoren dragen bij aan de marktgroei die ook onder de drivers wordt bestudeerd. De groeifactoren zijn de expansie en de productlanceringen in opkomende markten. De markt groeit nu vanaf de lanceringen van het product, wat de productie van het product zou verhogen en ook de vraag in de markt zou vergroten. Het toegenomen aantal handicaps onder de oudere menigte nam toe, wat verder resulteerde in chronische ziekten die leidden tot de uitvinding van de elektrische rolstoel.

De pandemiecrisis die bleef hangen als gevolg van de Covid-19 had enkele effecten en uitdagingen die een enorme impact hadden op de markt voor elektrische rolstoelen, positief en negatief. Er was één kant waar markten en bedrijven verdronken door de strenge regelgeving die de overheid had opgelegd. De mensen kochten echter de soorten apparatuur zoals een rolstoel voor het comfort van hun familielid die tegen het virus vochten. Maar naarmate de vraag toenam, konden de fabrikanten niet aan hetzelfde voldoen omdat er een zware impact was op de toeleveringsketen over de hele wereld. Dit had op de een of andere manier een langzame groei van de markt tijdens de fase van de COvid-19-pandemiecrisis, maar nu de regelgeving wordt verwijderd, zal de markt waarschijnlijk snel weer op het goede spoor komen.

Marktsegmentatie:

Volgens het producttype

  • Voorwielaangedreven stoel
  • Middenwielaangedreven stoel
  • Achterwielaangedreven stoel

Volgens het type eindgebruikers

  • Ziekenhuizen
  • Klinieken
  • Thuiszorginstellingen

Volgens het regiotype

  • Europa
  • Midden-Oosten en Afrika
  • Noord-Amerika
  • Zuid-Amerika
  • Azië-Pacific

Volgens het batterijtype

  • Elektrische rolstoel met natte batterij
  • Elektrische rolstoel met droge batterij

Regionale classificatie:

De regionale analyse van de elektrische rolstoelmarkt laat zien dat de distributie van de elektrische rolstoel plaatsvindt in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Zuid-Amerika, het Midden-Oosten en Afrika. Momenteel domineert Noord-Amerika de markt, terwijl de regio Azië-Pacific waarschijnlijk de vraag naar hetzelfde zal laten groeien om aan de verwachtingen van de eindgebruiker te voldoen.

Competitief landschap

GF Health Products, Sunrise Medical (Duitsland), Quantum Rehab (VS), Permobil AB (Zweden), Pride Mobility Products Corp (VS), Invacare Corporation, Drive Medical (VS), Ottobock (Duitsland), Levo AG (Zwitserland), Karman Healthcare

Industrie Nieuws:

Een rolstoelleverancier met de naam DIETZ Mobility UK lanceerde SANGO Slimline en SANGO Advanced elektrische rolstoelen.

Blader door volledige rapportdetails @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/electric-wheelchair-market-6618

Meer gerelateerd rapport

Allergie Immunotherapie Markt Onderzoeksrapport – Global Forecast tot 2030

Insulinepompen Markt Onderzoeksrapport – Global Forecast tot 2030

Commercial Pharmaceutical Analytics Marktonderzoeksrapport – Wereldwijde prognose tot 2030

Informatie:

Market Research Future (MRFR), stelt klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Neem contact met ons op:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited),

99 Hudson Street,5Th Floor, New York,

New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Contactgegevens:

Contact us:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),

99 Hudson Street,5Th Floor, New York,

New York 10013,

United States of America
Keywords:  Electric Wheelchair Market,Electric Wheelchair Market trends,Electric Wheelchair Market Size,Electric Wheelchair Market Share,Electric Wheelchair Market Growth,Electric Wheelchair Market Demand,Electric Wheelchair Market Forecast,Electric Wheelchair Market Analysis