header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Moleculaire diagnostiek Marktomvang, aandeel, groeifactoren, concurrentielandschap en prognose tot 2027

Nov 1, 2022 10:59 AM ET

Marktoverzicht

De markt voor moleculaire diagnostiek zal zich naar verwachting ontwikkelen met een CAGR van 9,95% en in 2027 USD 23,98 miljard bereiken.

De ontwikkeling van moleculaire diagnostiek heeft het gemakkelijker gemaakt om veel ziekten te detecteren, en het is vooral nuttig bij het omgaan met uitdagende differentiële diagnoses. Technologische ontwikkelingen in de moleculaire diagnostiek zullen naar verwachting aanzienlijk bijdragen aan de groei van de markt voor moleculaire diagnostiek door kosteneffectiviteit, nauwkeurigheid en mobiliteit mogelijk te maken.

De uitbreiding van de markt voor moleculaire diagnostiek wordt voornamelijk gedreven door de stijgende frequentie van infectieziekten, de stijgende incidentie van verschillende kankers en technologische vooruitgang in moleculaire testmethoden.

Het aantal bevestigde gevallen en de geografische gebieden waar laboratoriumonderzoek moet worden uitgevoerd en versterkt, zijn sterk toegenomen als gevolg van de wijdverspreide verspreiding van COVID-19 over de hele wereld. Het moleculair testen van COVID-19 leidde tot een wereldwijd tekort aan COVID-19 moleculaire onderzoeksreagentia.

Het monitoren van de snelle verspreiding van het virus lijkt sterk afhankelijk te zijn van testen. Regelgevers van over de hele wereld onderzoeken het potentieel voor privélaboratoria om onderzoek uit te breiden vanwege een toenemend aantal incidenten.

Ontvang gratis voorbeeldrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1171

Marktsegmentatie

  • Per product

De markt voor moleculaire diagnostiek is onderverdeeld in drie productcategorieën: reagentia en kits, apparaten en diensten en software. Het marktsegment reagentia domineert deze specifieke marktniche voor moleculaire diagnostiek. Hoog reagensgebruik in moleculaire diagnostische tests, stijgende vraag naar vrij verkrijgbare diagnostische tests en toegenomen gebruik van deze tests in niet-medische omgevingen, zoals thuis, zijn enkele van de belangrijkste groeifactoren voor de markt.

  • Op techniek

De markt is gesegmenteerd in isothermische amplificatie, polymerasekettingreactie (PCR), hybridisatie, sequencing, microarray en andere op basis van de techniek. Vanwege het wijdverbreide gebruik en de technologische vooruitgang domineert PCR de markt voor moleculaire diagnostiek. Deze factoren hebben een aanzienlijke invloed op de belangrijkste drijfveren van het segment.

  • Per toepassing

Op basis van de toepassing is de markt voor moleculaire diagnostiek onderverdeeld in segmenten voor genetische tests, infectieziekten, kanker en andere. Vanwege de heropleving van infectieziekten, zoals nieuwe multiresistente tbc, H1N1 en hiv-stammen, domineerden infectieziektetests de markt voor moleculaire diagnostiek in 2019.

  • Per eindgebruiker

Ziekenhuizen , klinieken, diagnostische laboratoria en anderen vormen de moleculaire diagnostiekmarkt per eindgebruiker. De categorie zal naar verwachting een aanzienlijke uitbreiding doormaken als gevolg van de toenemende behoefte aan de vroege diagnose van verschillende ziekten en de groeiende financiering voor moderne diagnostische faciliteiten.

Regionale classificatie

Volgens projecties zal Amerika de wereldmarkt voor moleculaire diagnostiek leiden.

De op een na grootste markt voor moleculaire diagnostiek zal naar verwachting in Europa zijn.

Omdat groeiende landen zoals China, India en Zuid-Korea belangrijke hubs zijn voor het uitbesteden van klinische proeven, farmaceutische productie en pathologietests, wordt gedacht dat Azië-Pacific de snelst groeiende markt heeft.

De markt voor moleculaire diagnostiek in het Midden-Oosten en Afrika zal naar verwachting gestaag groeien tijdens de onderzochte periode.

Nieuws uit de industrie

December 2020: GeneIQ, een laboratorium voor moleculaire diagnostiek in Dallas, veranderde zijn focus naar het omgaan met de aanhoudende COVID-19-epidemie, in navolging van vele andere bedrijven in het hele land. Deze actie bevestigde een aanzienlijke uitbreiding.

December 2020 markeert de verkoop van meer dan 10 miljoen Logix SmartTM COVID-19-testkits van Co-Diagnostics, Inc. aan zijn binnenlandse en wereldwijde laboratorium-, ziekenhuis- en leveranciersnetwerk. Co-Diagnostics, Inc. is een bedrijf voor moleculaire diagnostiek met een uniek gepatenteerd moleculair diagnostisch testontwikkelingsplatform.

Belangrijkste spelers

Hoffmann-La Roche Ltd, Hologic, Inc., QIAGEN, Becton, Dickinson en bedrijf, Abbott Laboratories, Cepheid, Siemens, Thermo Fisher Scientific, Agilent Technologies

Blader door volledige rapportdetails @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/molecular-diagnostics-market-1171

Meer gerelateerd rapport

Markt voor slimme inhalatoren Onderzoeksrapport – Global Forecast tot 2030

Speekselverzameling en diagnostiekmarkt Onderzoeksrapport – Global Forecast tot 2030

Percutane coronaire interventiemarkt Onderzoeksrapport – Global Forecast tot 2030

Informatie:

Market Research Future (MRFR), stelt klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Neem contact met ons op:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited),

99 Hudson Street,5Th Floor, New York,

New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Contactgegevens:

Contact us:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),

99 Hudson Street,5Th Floor, New York,

New York 10013,

United States of America
Keywords:  Molecular Diagnostics Market,Molecular Diagnostics Market trends,Molecular Diagnostics Market Size,Molecular Diagnostics Market Share,Molecular Diagnostics Market Growth,Molecular Diagnostics Market Demand,Molecular Diagnostics Market Forecast,Molecular Diagnostics Market Analysis